A NAP KÉPE

Szerző LL

Létrehozva: 2024.07.06.

Férfiak millióit tette ezzel boldoggá: így jelent meg az orvosnál a világ legszexibb focistanője

Szerelmespárt igazolt a legnépszerűbb olasz futballcsapat. Alisha Lehmann követi kedvesét Angliából a Juventushoz.

Duplán ünnepelhetnek a Juventus szurkolói. A gyatra tavasz után edzőt váltott olasz sztárcsapat több szinten is alaposan beleerősített. A Massimiliano Allegri helyére kinevezett új edző, Thiago Motta a nyári nemzetközi átigazolási szezon eddigi legdrágábban elkelt focistájára, a brazil válogatott Douglas Luizra építheti a középpályát. A Zebrák 51,5 millió eurót (20,2 milliárd forint) fizettek érte az Aston Villának – ahonnan most újabb klasszis érkezett Torinóba: a női csapathoz tartó Alisha Lehmann, akit a világ legszexibb focista lányaként is emlegetnek.

Douglas Luizzal együtt a szerelmét, Alisha Lehmannt is szerződteti a Juventus
Douglas Luizzal együtt a szerelmét, Alisha Lehmannt is szerződteti a Juventus (Fotó: NurPhoto via AFP)

A svájci női válogatott sztárja, Alisha is az angol klubnál légióskodott eddig. A 25 éves középpályás 2022 novembere óta jár Douglas Luizzal, az utóbbi napokban is neki szurkolt az Egyesült Államokban, ahol párja a Copa Américán negyeddöntős brazil válogatottban szerepel. 

Az 52-szeres svájci válogatott Alisha pénteken mégis Olaszországba repült, mert kedvese után ő is átigazol az Aston Villából a Juventusba.

A torinói orvosi vizsgálatra érkező Alishát nem véletlenül fogadták igazi sztárként: a kommentárok szerint a szerződtetése olyan jelentőségű a női fociban, mint Cristiano Ronaldóé volt a férfiaknál. Nem csak remek játékos, de hihetetlenül népszerű is a közösségi médiában. Többek között az ilyen videói miatt:

Lehmann Instagram-oldalát egyébként 16,6 millióan követik (honfitársai közül a legendás teniszező, Roger Federer is messze elmarad mögötte a maga 12,5 milliós rajongótáborával!), ami óriási jelentőséggel bírhat új klubja PR-tevékenységében. 

A Juventus női csapatát csak 7 éve alapították, de már 5-ször nyert olasz bajnoki címet a 3 kupa- és 4 szuperkupa-győzelem mellett.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek