Létrehozva: 2024.06.26.
Módosítva: 2024.06.26.

Borzalmasan kiszúrtak a magyarokkal, söröspoharakkal dobálták meg az angolok kapitányát

Az angol fociválogatott nem tette meg a magyaroknak a szívességet, hogy legyőzze Szlovéniát az Eb-n. A torna egyik esélyese úgy jutott tovább csoportelsőként, hogy mindhárom meccsén elaltatta a világot. A kapitányt hiába dobálják meg söröspoharakkal, ő elégedett. Fotók a rezignált szurkolókról és játékosokról.

Hiába jutott tovább csoportelsőként az Eb-n Anglia, a csapat eddig leszerepelt a tornán. Mi magyarok is okkal lehetünk rájuk dühösek, mivel ha legyőzték volna Szlovéniát, akkor bejutottunk volna a nyolcaddöntőbe. Ezzel szemben ugyan a szerbeket rossz játékkal 1-0-ra megverték, de később a dánokkal (1-1) és a szlovénokkal (0-0) is döntetlenre végeztek. Anglia mindhárom meccsén leszerepelt, semmit nem mutatott abból a játékból, amit elvártak volna tőlük. Altattak, kérdés, hogy csak a szurkolóikat-e, vagy a riválisokat is?

Euro 2024: England - Slovenia
Nem született gól az Anglia-Szlovénia meccsen Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

Gareth Southgate szövetségi kapitány szerint gond nincs, a lényeg, hogy csoportelsőként továbbjutottak. A drukkerek ezt másként gondolják, a szlovénok elleni találkozó után söröspoharakkal dobálták meg a szakembert és a csapatot is.

A fotóra kattintva galériát nézhetsz meg búskomor angol focistákról, és unott, vagy éppen alvó drukkerekről.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek