Ima az öltözőfolyosón: ezek a zártkapus BL-meccs legfurább fotói

Feje tetejére állt a világ. Ima és füst a stadionban, tomboló szurkolók a kerítésen kívül. Less be a kulisszák mögé!

Ilyen se volt még: egy régi UEFA-büntetés miatt zártkapus meccsen kellett fogadnia ellenfelét a magyar bajnok Honvédnak, de a Hapoel Beer-Seva 200 szurkolója a Bozsik-stadion tribünjén tombolhatott. De nem csak ez volt az izraeli sikerrel végződött Bajnokok Ligája-selejtező furcsasága. A %RIPOST% a legfurcsább fotók és videók közül válogatott. Less be velünk a zárt kapuk mögé!

A meccs, majd a tisztálkodás után az egyik vendégjátékos legalább úgy meglepte a sajtótájékoztatóra váró újságírókat, mint a csapata a pályán a Honvédot. Illedelmesen megkérte a lépcsőfordulóban ácsorgókat, hogy álljanak kicsit odébb, mert ott szeretne imádkozni. Aztán Mekka irányába leterítette a törölközőjét, és nekifogott a muszlim imához:

A pályát övező reklámtáblákon a "The only champion with no sponsor", vagyis "Az egyetlen bajnok szponzor nélkül" felirat volt olvasható. Már csak az a kérdés, hogy ez kire nézve szegénységi bizonyítvány:

 

Odabent 200 izraeli dalolászott boldogan, közben a kerítésen kívül:

Csak a Kispest!

Közzétette: KISPEST-HONVÉD FUTBALL CLUB – 2017. július 19.

 

A világ legjobb szurkolótábora

Közzétette: KISPEST-HONVÉD FUTBALL CLUB – 2017. július 19.

 

 

A kispestiek sérült erőssége, Patrick Ikenne-King a mankóin alig tudott segítséggel fölbicegni a lelátóra:

A Honvéd olasz vezéregyénisége, Davide Lanzafame éjfélkor nyilatkozott az újságíróknak. Előtte vagy negyedóráig türelmesen várt a lépcsőn kuporogva, hogy a tolmács végezzen a dolgával a Beer-Seva edzőjének sajtótájékoztatóján:

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!