Pucéran pózolt, mindent megmutatott a világ legjobb testű nője - fotók

A csajok példaképe, a pasik álma. Õ Michelle Lewin, aki egy távoli orvosi rendelõbõl jutott el a világhírnévig. Ma már sokak szerint az övé a földkerekség legjobb nõi teste. Neked is bejön?

Emlékeztek még a sokak által egyszerűen a világ legtökéletesebb testű nőjének tartott fitneszmodellre? A %RIPOST% korábban már bemutatta a test tulajdonosát, a venezuelai származású Michelle Lewint. Nos, a latin bombázó folyamatosan hírt ad magáról, nemcsak a hazájában, hanem az Egyesült Államokban is rajonganak érte.

Rendszeresen láthatjuk magazinok címlapján és tévéműsorokban, közben pedig ismert embereknek tart edzéseket. Dél-Amerikában pedig már egyenesen Michelle-mániáról beszélnek. Mindez nem is csoda, hiszen a dögös fitneszmodell története két okból is valódi tündérmese.

Egyrészt fiatalon súlyproblémái voltak, önértékelési zavarokkal küzdött, ám kamaszként talpra tudott állni, és ma már napi 20-30 házassági ajánlatot kap. Lewin kisasszony ráadásul arra is jó példa, hogyan lehet valaki egy orvosi rendelő alkalmazottjából a miami strand első számú látványossága.

Így persze nem meglepő, hogy Michelle-nek a világ minden pontján vannak rajongói, Instagram-oldalán összesen 6,3 millióan követik. Elnézve a csajról készült képeket, ezen nem lepődtünk meg.

Az pedig már csak hab a képzeletbeli tortán, hogy a szeplős mellű bombázó a Playboy kérésére megszabadult az összes ruhájától, és teljesen pucéran mutatta meg tökéletes testét. Ha még többet akarsz látni a meztelenül pancsoló Michelle-ből, kattints az alábbi képre!

Neked is bejön, ugye?

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!