Létrehozva: 2021.12.19.

Nagyszerű hírrel jelentkezett Mága Zoltán – ez történt a lányával

Hatalmas sikert ért el Jennifer.

„Aranylemez lett Jennifer lányom karácsonyi albuma” – osztotta meg közösségi oldalán a hírt a kiváló hegedűművész, Mága Zoltán.

Fotó: MTI

A zenész nagyon büszke lányára, aki nagyon sokat dolgozott ezért a sikerért.

„Az advent a keresztény világ egyik legnagyobb ünnepét, a karácsonyt megelőző négy hét. A várakozás ideje, az év legmeghittebb időszaka. Az advent varázsa fényt hoz, a szívünkbe pedig szeretetet, öröm és béke költözik. Jézus születésének ünnepére készülve, idei adventkor mindezt sokszorosan megtapasztalhattam.

Mint minden évben, ebben az időszakban is számos jótékonysági koncertet tartottam, de az idei esztendőben én kaptam a legnagyobb ajándékot és lelki megerősítés. Oly sok megpróbáltatás és nehézség ellenére, amit a pandémia okozott, láthattam az emberek szemében a csillogást, a reményt, a szeretetet, a megajándékozott kisgyermekek arcán a mosolyt, a meghatódottságot.

Rendkívül megható, szívmelengető érzés volt lányom, Jennifer adventi koncertjén részt vennem a Stefánia-palota dísztermében, és látni, érezni az egész estet körbe ölelő önzetlen szeretet és tiszteletet. Igazán lélekemelő volt, hogy Jennifer az adventi koncertjére – amelynek meghívott sztárvendége volt Takács Nikolas többszörös platinalemezes énekes, és Berki Artúr, az Ének iskolája című tehetségkutató verseny nyertese – Down-szindrómás gyermeket is meghívott, és nagyon sok hátrányos helyzetű iskolással együtt megajándékozta őket.

Büszke vagyok a lányomra, aki már most odafigyel embertársaira, és saját lelki indíttatásából fakadóan bizonyítja: sokkal jobb adni, mint kapni. Jennifer adventi koncertjén a feldíszített karácsonyfa mellett, a gyertyafényben elhangzott karácsonyi dalok és magyar slágerek a közönség szemébe is könnyeket fakasztott, és ettől a meghittségtől, örömtől és büszkeségtől magam is elérzékenyültem.

Sokszor hangoztatom, hogy gyermekeink a jövő zálogai, és az Ő tudásuk teremt majd még szebb és még jobb világot mindannyiunknak. Hiszem, hogy a szorgalom, a tanulás mindenkinek meghozza az eredményt és a tudással sikeressé válhat élete. A lányom rendkívül megható adventi koncertjén szülőként most mindezt én magam is megtapasztalhattam.

A Merry Christmas című albumát, amely a legkedvesebb ünnepről szól a karácsony varázslatos hangulatát kifejezve, a szeretet és a család csodáját megélve, 2019-ben mutatta be a nagyközönségnek. A lemezen Jennifer duettpartnereként közreműködik: Molnár Ferenc Caramel, Takács Nikolas és Veréb Tamás. Jennifer lemezén bónuszként hallható a hollywoodi RecordPlant Recording Studio-ban rögzített ’Til Tomorrow’ című sláger is, amelyet Amerika legnagyobb közszolgálati társasága, a PBS Los Angelesben mutatott be, és nagy sikerrel vetítette tengerentúli adásaiban.

A lányom, Merry Christmas című albuma ebben az évben aranylemez lett. A lemez díszpéldányát az album producere, Zsoldos Béla Liszt Ferenc-díjas zeneszerző, a Zeneakadémia docense adta át az adventi koncerten, ami nemcsak a gyermekemnek, hanem számomra is egy nagyon kedves, szívmelengető ajándék lett 2021 karácsonyára. Közös örömünket megosztva a Stefánia-palotában rendezett koncert végén a közönség minden tagját megajándékoztunk egy albummal, hogy azt hallgatva még szebbé és meghittebbé varázsolhassuk a családok otthonait, és jó hangulatban készülhessenek az ünnepekre.

Jézus születésére készülve minden kedves ismerősömnek, követőmnek olyan áradó békességet és szeretetet kívánok, amilyet én is tapasztaltam Jennifer tegnapi koncertjén!

Isten áldja és óvja Önöket!” - írta bejegyzésében a művész.

 

origo.hu

Levetkőztek a Magyarország Szépe versenyzői, mindent megmutattak - képek

ripost.hu

„Egy-két dolog meglepett minket" - nagy a baj a magyar válogatottnál

metropol.hu

"Ez az enyém?" – Jákob Zoli teljesen ledöbbentett egy fiatal srácot, videón a megható pillanat

mandiner.hu

Meloni olyan mély megvetéssel fogadta Macront, hogy azt tanítani kellene (VIDEÓ)

ripost.hu

3 gyanús jel: akinél ezeket tapasztalod, abban jobb, ha nem bízol meg

vg.hu

Balaton: elkészült a tragikus haláleseteket is okozó árok térképe – mutatjuk, hol a legnagyobb a veszély

ripost.hu

Nem kopogtatni kell a dinnyét vásárláskor, mutatjuk, hogy találod meg a legjobbat

mindmegette.hu

Így használd helyesen a ventilátort, ha klíma híján ezzel hűtesz otthon

ripost.hu

Vastag Csaba felesége bevallotta: Ciki vagy nem, de én még sosem…

ripost.hu

Még a rutinos sofőrők is megbukhatnak ezen a KRESZ-teszten – te vajon átmész?

ripost.hu

Három jel, amiből tudhatod, hogy valaki igazán kedvel téged

ripost.hu

Nem hiszed el, mi a sokáig roppanós kovászos uborka titka

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

"Mielőtt minden újrakezdődik" - ezek voltak Avicii utolsó szavai az öngyilkossága előtt

SZTÁR

Kiderült: így áll a Megasztár zsűrije a tehetségkutatóhoz

SZTÁR

Elájultak a ragjongók: hercegnőnek öltözött Köllő Babett

SZTÁR

Örömhírt közölt Sydney van den Bosch: „Azt hiszem a célom a jelenemmé vált”

SZTÁR

Szex a kamerák előtt: ágyjelenetéről mesélt a Bridgerton sztárja

SZTÁR

Geszti Péter: „Tudtam előre, hogy nagy baj lesz!”

SZTÁR

Szolnoki Péter: „Nem számolom a születésnapokat!”

SZTÁR

Kiszel Tünde mindent együtt csinál a lányával