Létrehozva: 2021.03.10.

„Patakokban hullott a könnyem„ – zokogva nyilatkozott Nagy Feró

Sírva kereste a szavakat Nagy Feró!

Hatalmas a boldogság Nagy Feró családjában, ugyanis 2700 grammal és 55 centivel tegnap megszületett kisebbik fia, Hunor második gyermeke.

Fotó: Metropol

„Már láthattam az újszülött unokámat„ – mondta a zokogástól alig kivehetően a Beatrice frontembere. „Nagyon vártuk őt, a Nimród Zalán nevet kapta. Viberen hívtak Hunorék kedd délelőtt, így az internet segítségével már láthattam is a gyönyörű csöppséget. Ahogy beszéltem hozzá, szerintem megismerte a hangomat, bár még csak fintorgott rám. Nagyon megható pillanat volt számomra, patakokban hullott a könnyem. El­mondhatatlanul boldog vagyok, alig várom, hogy hazaérkezzenek, mert sajnos a koronavírus-járvány miatt nem látogathatom meg őket a kórházban. Csak a fiamat engedték be, pedig az első gyermeküknél még bent is aludhatott a kis családjával. Most mindent felülírt a járvány, az új szabály szerint a szülés utáni szokásos 2-3 napra sem maradhatnak bent az anyukák újszülött babájukkal” – mesélte az izgatott nagypapa.

„Az első unokámat már tizenöt perccel a születése után a kezemben tarthattam. Erre most egy picit még várnom kell. De nem baj, mert amint hazaérnek, biztosan belebújok a pici pocakjába„ – mondta a Borsnak a zenész, majd hozzátette, a járvány miatt sem várnak sokáig a személyes, első találkozásig. „Védett vagyok, hiszen egyrészt már voltam koronavírusos, másrészt egy hete megkaptam az első oltásomat is, pár nap múlva a másodikon is túlesem. Természetesen ettől függetlenül betartunk majd minden szabályt, maszkot fogunk viselni, csak láthassuk a babát.”

Fotó: Bors

Hunorral is madarat lehetett volna fogatni a boldogságtól.

„Bevallom férfiasan, hogy sokkal jobban könnyeztem a kisfiam érkezésekor, mint az első gyerekem születésekor. Mindkettőjük császárral született, az üvegfal mögül nézhettem az eseményeket. Amikor Aliz megérkezett, még megszeppenve fi­gyeltem, hogy mi történik körü­löttünk, de most Nimródnál valahogy sokkal mélyebben megérintett az az érzés, hogy ismét apuka lehetek. A kedvesem most kissé kimerült, de szépen gyógyul, és szerencsére a kisfiam is makkegészséges. Talán most abból a szempontból nehezebb a helyzetünk, hogy csupán két órát tölthettem bent a kórházban a Covid-szabályok miatt, de már alig várom, hogy hazavihessük a kisfiunkat. Reményeink szerint hétvégére már otthon is lehet velünk„ – nyilatkozta a büszke apuka.

Feró tavaly októberben árulta el, hogy kisebbik fia, Hunor újabb unokával ajándékozza meg szüleit. A zenész különleges módon tudta meg, hogy családjuk ismét bővül.

Fotó: Bors

„Egy üzenetet kaptam a fiamtól és a menyemtől, melyhez egy ultrahangos fotót is mellékeltek. Majdnem elájultam, és elsírtam magam boldogságomban. Akkor még nem fordult úgy a baba, hogy látható legyen, kislány vagy kisfiú, de nem sokkal később megmutatta magát. Nagy volt a leleplezés, mert összehívták a családot, és úgy árulták el: egy újabb férfival bővült a család” – emlékezett vissza Feró, majd hozzátette, hatalmas érzés számára, hogy három csodálatos unokával büszkélkedhet.

„Mindig azt mond­ták nekem, hogy más szülőnek és nagypapának lenni. Tényleg így van. Engedékeny nagypapa va­gyok, és egy pillanat alatt az ujjuk köré tudnak csavarni. Biz­tosan Nimród Zalánnal sem lesz ez másképp. Ennek így is kell lennie, szükségük van egy olyan helyre, ahova minden problémájukkal oda tudnak menekülni.„

Ez is érdekelhet

origo.hu

A TV2 sztárja hatalmas titkot árult el a házasságáról

origo.hu

Nem bír leállni luxusélete mutogatásával Berki Mazsi - fotók

borsonline.hu

Szuper hírt jelentett be Marco Rossi: ezt mindenkinek látnia kell

metropol.hu

Kínos: a nagybeteg Katalin hercegné lebuktatta Vilmos herceget

vg.hu

Olajat talált a Mol Magyarországon

origo.hu

Fontos hír érkezett III. Károly király egészségügyi állapotáról

mindmegette.hu

Figyelmeztet a szakember: nem mindig jó döntés air fryerben sütni-főzni

ripost.hu

Így ültesd át végleges helyére a paradicsompalántát, hogy bő termésed legyen

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

„Az életem leckéje volt” - Mohamed Fatima egy év után törte meg a csendet a Fekete Vonat botrányról

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

90 milliós luxusautót vett Gáspár Laci

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁR

Diana hercegné: Nem Kamilla tette tönkre a házasságunkat!

SZTÁR

Elképesztő fotók! Undorító, félelmetes állatokkal fotózták a TV2 sztárjait - galéria

SZTÁR

Anne Hathaway: Üzemanyagként tekintettem az alkoholra

SZTÁR

Szente Vajk: Magyarul vallok szerelmet