Létrehozva: 2016.06.12.

5 titok, amit még soha nem hallottál a női mellről

Azt gondold, nálad nagyobb szakértõje nincs a témának? Olvasd végig és lepõdj meg, mi mindent tudunk még mutatni!

Szerző S.M.

A férfiak a felmérések szerint mindennél többször keresnek rá a női mellekre az interneten, mégis biztosan tudunk róluk újat mondani a legnagyobb szakértőknek is! Tanulmányozd át a listát alaposan - a barátnőd nagyon hálás lesz érte!

1. Ingadozhat a méretük

A menstruációs cikluson belül a hormonszintek változása miatt a mellek mérete is változik: a progeszteron és a prolaktin hormon miatt a mellszövet és a tejmirigyek több vizet kötnek meg a menstruáció előtti egy-két hétben, emiatt pedig van, akinek egy egész kosármérettel is nőhet a melle egy hónapon belül. De légy óvatos: a periódus alatt a melle sokkal érzékenyebb, sőt, fájdalmas is lehet, a hormonszintek változása pedig a libidójára is erős hatással van.

2. A mellorgazmus igenis létezik!

Túl szép, hogy igaz legyen? Márpedig az: a Rutgers Egyetem kutatói MRI készülékkel mutatták ki, hogy a mellek ingerlése ugyanolyan agyi reakciókat vált ki, mint a nemi szerveké. Vagy jobban bízol a hagyományos felmérésekben? 213 megkérdezett nő közül 29%-uk állította azt, hogy volt már mellorgazmusa.

Próbáld ki ezt a technikát, hátha sikerrel jársz: csókold és nyalogasd végig a mellének minden négyzetcentijét és kövesd az ujjbegyeddel a mozdulataidat. A mellbimbóját hagyd utoljára! Vedd a tenyeredbe a mellét és szorítsd finoman a mellbimbóját a hüvelyk- és a mutatóujjad közé, majd így nyald meg a hegyét! Fokozhatod az élvezetet, ha jégkockát veszel a szádba vagy ha bekötöd a szemét: így felerősödnek az érzékei, mert nem tud felkészülni a következő érintésre! Ha szerencséd van, körülbelül 20 perc alatt a csúcsra juttathatod a nődet!

3. Ne koncentrálj csak a célpontra!

Bár a legcsábítóbb nyilván a meredező mellbimbó, valójában ez a mell legkevésbé érzékeny területe.  150 nőt kérdeztek meg egy felmérésben és az eredmény szerint a mellett a felső részén érdemes leginkább becézni (úgy 10 és 2 óra között, hogy a vadászgépes hasonlatnál maradjuk.) Utána a mellbimbó udvara következik és csak ezután említették magát a mellbimbót, mint a leginkább érzékeny és élvezetes területet. A legjobb, ha minél nagyobb területen kényezteted!

4. Az egyik nagyobb, mint a másik

Ne borulj ki, ha a melltartó lekerülésekor asszimetrikus cicik kacsintanak rád: a nők negyedének nem egyforma a két melle. Ez amiatt alakul ki, hogy a mellek önálló lények és nem ugyanúgy reagálnak a pubertáskori ösztrogénszint-emelkedésre. Az egyenlőtlenség csak akkor aggasztó, ha hirtelen jelentkezik: ha az egyik egyszer csak nagyobb lesz, mint a másik, az majdnem biztoan betegséget jelent!

5. Játsszatok orvososdit!

Tapogasd át néha finoman, de alaposan a mellét, hogy nem érzel-e bennük valami furcsát. Ha igen, attól még ne essetek pánikba: könnyen lehet, hogy csak egy megduzzadt tejmirigyről van szó. Vagy ha valóban valami csomót találnak, az még bőven lehet egy jóindulatú ciszta vagy zsírdaganat, amivel nincs teendő, de a mellrák gyanúját akkor is csak orvos tudja kizárni! Menjen el évente egyszer mellrákszűrésre és közben is vizsgáld őt, ahányszor csak kedvetek van rá!

origo.hu

Nagyon furcsa fák nőnek ezen az eldugott szigeten - képek

metropol.hu

Mínusz 10 fok, maradhat? Felhőszakadással, viharos széllel esik vissza a hőmérséklet

vg.hu

Ezt nem várta senki: újabb rendkívüli üzemanyagár-változást jelentettek be Magyarországon – véget ért az általános árcsökkentés

ripost.hu

Heti TOP5: Társra lelt a Házasság első látásra sztárja, Kőgazdag Aurélt nem engedték érettségizni és Jákob Zoli is elmondta a véleményét

hirtv.hu

Agymosottnak tartja a magyarokat Kollár Krisztina, Magyar Péter embere

origo.hu

Drámai fotókon a Dallas sztárjai, akik felismerhetetlenül megöregedtek

travelo.hu

Különleges ízvilág nyert a Balaton Fagyija versenyen

ripost.hu

Lehetetlen IQ teszt: zseni vagy, ha meg tudod oldani

videa.hu

Malpura, joghurtos fánkocskák: hűsítő, gyümölcsös desszert -receptvideó ( hirdetés)

life.hu

Bármi legyen az oka, kezelni kell (hirdetés)

ripost.hu

Megőrültek a Red Bullnál, Max Verstappen miatt mondana fel a legfontosabb ember

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZEX & MÁS

Miért lépünk félre? Kiderült az igazság, nem a rossz kapcsolat a felelős érte

SZEX & MÁS

"Én voltam a nászajándék – esküvőjén édeshármasoztam a legjobb barátommal"

SZEX & MÁS

Sokkal nagyobb az esélye, hogy más gyerekét neveled tudtodon kívül, mint hinnéd!

SZEX & MÁS

A busz mellett szexelt a buszsofőr: kilesték őket

SZEX & MÁS

Szerelmi teszt: harcos amazon vagy a kapcsolatodban? Most kiderül!

SZEX & MÁS

"Nem vagyok aranyásó" - 60 éves férfit vitt ágyba a 25 éves nő

ÉLETMÓDI

Így alszanak újabban a japán házaspárok: ezt teszi a feleség, ezt teszi a férj