OLDALVONAL

Szerző ML

Létrehozva: 2024.01.30.

„Felhívott a szobájába” – kitálalt a pincérnő a Manchester United vedelő klasszisáról

Igencsak elengedte a gyeplőt múlt héten a Manchester United támadója, Marcus Rashford, aki Belfastban mattrészegre itta magát, majd másnap képtelen volt az edzés teljesítésére a klubnál. Az egyik szórakozóhely pincérnője, a Sarah Adair megdöbbentő részleteket mesélt a kalandos estéről.

Nincs élete formájában a Manchester Unitedben játszó Marcus Rashford. Az 59-szeres angol válogatott futballista tavaly 30 gólt ért el minden sorozatot figyelembe véve, idén azonban mindössze négynél tart. A múlt héten ráadásul komoly botrányt okozott.

Marcus Rashford féktelenül bulizott Belfastban Fotó: AFP

Rashford a hét közben Belfastba utazott, hogy találkozzon egy jó barátjával, a helyi Larne FC-ben játszó Ro-Shaun Williamsszel. A 26 éves United-sztár több bárt is meglátogatott az este folyamán és a beszámolók szerint 12 órán keresztül vedelt, a legtöbbször a tequilát választotta a lerészegedéshez.

Az eseményeket testközelből figyelhette az egyik pincérnő, Sarah Adair, aki a The Sunnak nagy részletességgel mesélte el Rashford nagy estéjét. „Négyen voltak, két férfi és két nő. Az egyik lány egy feltűnően szép francia hölgy volt, bizalmas kapcsolatban lehetett Rashforddal, legalábbis a gesztusaikból erre következtettem. Ipari mennyiségű tequilát fogyasztottak, majd Rashford megkért engem, hogy mutassak nekik olyan helyeket Belfastban, ahol bulizni tudnak, és kísérjem el őket” – mesélte Sarah Adair.

Indulás előtt Rashford megkérdezte Sarah-t, hogy tud-e olyan éjszakai klubokról, amelyek a szokásos hajnali 3 órai zárási időnél később tartanak nyitva, ha elegendő készpénzt fizet nekik.

Ezzel világossá tette számomra, hogy már elhatározta, hogy pénteken nem megy edzésre. Nem állt szándékában hazamenni aznap este.

 A következő úticél egy olasz étterem volt, a 26 éves játékos lefoglalta a teljes emeletet, majd a Bluetooth hangszórón elkezdte a kedvenc rapzenéit lejátszani. Nem evett, elég volt neki a kenyér, itt is inkább a tequilához nyúlt, valamint egy kör limoncellót rendelt. Sarah mellett két másik helyi nőt is meghívott a társaságba. Ezután még két szórakozóhelyen fordultak meg, Rashford kísérete pedig hajnali kettő után döntött úgy, hogy a futballista nincs jól és ideje lenne lefeküdnie. Az út az ötcsillagos Fitzwilliam Hotelnél ért véget, a rezidencia lakosztályért éjszakánként 680 ezer forintot fizetett. Sarah elárulta, hogy a United csatára őt is felhívta a szobájára viszont annyira részeg és fáradt volt, hogy az érkezés után ruhástól bedőlt az ágyba és egyből álomba merült.

Miközben ledőlt az ágyra, több ezer fontnyi bankjegy kicsúszott a zsebéből, és szétszóródott a földön, én azonban összeszedtem, és visszanyomtam a zsebébe.

Rashford és csapata végül hajnali 5-kor távozott a szállodából, 7-kor pedig egy magángéppel visszarepültek Manchesterbe. Állapota miatt a csatár elmulasztotta a múlt pénteki edzést, ami miatt kikerült a hétvégi FA-kupa keretből, emellett 295 millió forintos büntetést kapott. Hétfőn aztán személyesen elnézést kért Erik ten Hag vezetőedzőtől és jelezte, hogy sajnálja tettét.

Rashford vélhetően visszakerül majd a United keretébe, 70 millió eurós piaci értékével holtversenyben Bruno Fernandessel a csapat legértékesebb játékosa, a balhéktól nem mentes vörös mezes együttesnek pedig nem hiányzik egy újabb hosszú távú botrány.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Házasság első látásra: kiderült, mi van most a közönségkedvenc házaspárral

metropol.hu

Hilda megszólalt a Petrával való konfliktusról

hirtv.hu

Itt a bizonyíték: Niedermüller Péter valóban a saját veje, Horn Gábor üzleti köreit látta el sokmilliós megbízással

ripost.hu

Erre a 4 csillagjegyre most rendkívüli szerencse fog rátalálni

mandiner.hu

Ezek az aranyos bevándorlók németül is leírták mit szeretnének: a kalifátus a megoldás!

origo.hu

Meztelenül fotózták a 43 éves Paris Hiltont

mindmegette.hu

Ma ünnepli születésnapját Borbás Marcsi: legjobb receptjeivel köszöntjük

ripost.hu

„Megjelent az életemben” - Nem engedik el egymás kezét, ez a férfi áll Hunyadi Donatella mellett

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Kiderült, együtt maradt-e a Házasság első látásra kedvenc házaspárja

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

OLDALVONAL

Kritikus hangok, Dárdaiéknál óriási változás fenyeget

OLDALVONAL

Gödörben a Fradi csatára, meddig tart a góltalanság?

OLDALVONAL

Gulácsi, vagy Dibusz? Király Gábor is megszólalt az országot izgató kérdésben

OLDALVONAL

„Az is jöjjön, akinek nincs jegye” - Megszállják a magyarok Németországot az Eb-n

OLDALVONAL

„Isten veled” – talpig feketében gyászol Kabát Peti

OLDALVONAL

Óriási csúcsot dönthet a Bayern München megalázott vezetőedzője

OLDALVONAL

Most jött a hír: nem tudták megmenteni, elhunyt a világbajnok sportoló

OLDALVONAL

Kanapén széttárt meztelen combjaival okoz döbbenetet a botrányhős szépség