INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.04.18.
Módosítva: 2024.04.18.

Eltüntettek egy-két kínos képet Magyar Péterről

A baloldal háttéremberei próbálják titokban tartani, hogy Magyar Péternek dolgoznak. A rejtőzködést azonban elég amatőr módjára csinálják.

Sorra hullanak ki a csontvázak abból a bizonyos szekrényből, amibe a Magyar Pétert támogató baloldali kulcsfigurákat rejtették.  

Láng Balázs korábban még büszkén posztolta a Magyarral közös szelfit, majd néhány nap múlva inkább törölte azt Fotó: screenshot

Magyar Péter március 15-ei rendezvényét például olyan személyek biztosították, akik Köves Zoltánhoz kötődnek. A Mandiner korábban arról írt, hogy Köves a biztonsági szakma jól ismert, számos baloldali kötődéssel rendelkező szereplője korábban, 2022-ben a hatpárti ellenzéki összefogás kampányában két cégével is megbízásokhoz jutott. 

Láng Balázs inkább törölte a képeket

De Magyar Péter ott van az a Láng Balázs is, akit évtizedek óta szoros szálak fűzik a baloldalhoz, néhány esztendővel ezelőtt például Márki-Zay Péterért rajongott, 2019-ben pedig az MSZP kampányának egyik kulcsembereként dolgozott - ez volt az MSZP híres "patkányozós" időszaka. A 2006–2008 között a Kincstári Vagyoni Igazgatóság kommunikációs és PR-igazgatója volt, 2007-ben – vagyis szintén a Gyurcsány-kormány alatt – pedig a soha meg nem épült kormányzati negyedért felelős kommunikációs igazgatójaként tevékenykedett. 

A Blikk TV felvételein is ölelgették egymást, elvégre már elvtársak lettek, mindketten a dollárbaloldalhoz tartoznak Fotó: Screenshot

Bár Láng Balázs és Magyar Péter a Blikk által készített felvételeken jól láthatóan ölelkezett egy április elei demonstráció színfalai mögött, a kommunikációs szakember jobbnak látta, ha törli a saját közösségi profiljáról a Magyarral készült közös képeket. Korábban Láng közösségi oldala olyan képekkel is tele volt, amelyeken a baloldal mellett mozgósított a 2022-es választáson, ám ezeknek a felvételeknek sincs már nyoma a profilján. Úgy tűnik, Láng Balázs a költekező életformájáról tanúskodó képeket is jobbnak látta törölni, hiszen a luxus ételfogyasztásait bemutató felvételeket is leradírozta a Facebook-oldaláról.

Bajnai Gordon is előbújt

Úgy tűnik, nincs új a nap alatt: az ismételten felbukkanó baloldali messiások mögött rendszeresen feltűnnek a Datadat Professional Kft.-hez kapcsolódó figurák. Ismert, a nemzetközi cégcsoport Magyarországi vállalkozása Gyurcsány Ferenc korábbi tanácsadójának, Dessewffy Tibornak, valamint Bajnai Gordon volt miniszterelnöknek, Szigetvári Viktor korábbi államtitkárnak és Ficsor Ádám korábbi titokminiszternek az érdekeltségébe tartozik.

A cégadatokból kiderül, hogy a Magyar Péter közösségének honlapján megjelenő vállalat lényegében nem más, mint a Datadat-cégcsoport korábbi osztrák leányvállalata, a Datadat GmbH, amelyet nemes egyszerűséggel átneveztek Ficsor Ádámék.

 A cég tulajdonosi köre nem változott, az ügyvezető továbbra is az egykori baloldali titkosszolgálati miniszter, és az Estratos Digital székhelye is megegyezik a jogelőd Datadat GmbH címével.

Emlékezetes, ehhez az Ausztriában bejegyzett céghez érkezett az Amerikából küldött guruló dollárok jelentős része. A Datadat GmbH-t bízta ugyanis meg Márki-Zay Péter Mindenki Magyarországa Mozgalma a baloldal kultúraváltónak titulált kampánya lebonyolításával. A bécsi székhelyű cég nem kevesebb, mint 1,4 milliárd forintot zsebelt be az ellenzék miniszterelnök-jelöltjének mozgalmától.

A dollármédia is beállt Magyar mögé

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője korábban a Telex olvasóinak hívta fel a figyelmét arra egy videóban, hogy a baloldali dollármédia is beállt Magyar mögé.

14 cikket írogatnak naponta Magyar Péterről... 

- szembesítette a baloldali médium riporterét a tényekkel Kocsis Máté. Az újságíró pár kínosan töltött másodperc után jobbnak látta, ha nem reagál az elhangzottakra, inkább megpróbálta átterelni a témát valami másra. 

A Magyar Péterről készült korábbi videónkat itt megnézheted:

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Oroszország bejelentést tett a háború lezárásáról

origo.hu

Megszólalt a Bőnyben megkéselt diák édesanyja - ezt mondta a támadóról

borsonline.hu

Ebben nem lesz köszönet: erre a 3 vármegyére sújt le a pokoli ítéletidő

hirtv.hu

Kósa Lajos Magyar Péterről: a legvadabb összeveszés alatt sem csinál ilyet az ember + videó

metropol.hu

Váratlan esemény történt, Schumacher óriási esélyt kapott

magyarnemzet.hu

Megvan a bűnbak, szétszedik a Bayern sztárját a Real elleni iksz miatt

origo.hu

Összeverték Németh Kristófot, kihívták a rendőrséget

mindmegette.hu

6 gyorsan összedobható sütemény, ha nem szeretnél a majálison feleslegesen pénzt költeni

ripost.hu

Kiderült, együtt maradt-e a Házasság első látásra kedvenc házaspárja

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

magyarnemzet.hu

Cseh Katalin budapesti városokról beszél, belezavarodott a mondanivalójába + videó

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Az intézkedő rendőr szerint Magyar Péter autós ámokfutásba kezdett, de végig agresszív, fenyegető és megfélemlítő volt

INSIDER

Látványos számok mutatják, mennyit változott az életünk 2010 óta

INSIDER

Itt a friss jelentés: továbbra is gátlástalanul hamisítják a mézet!

INSIDER

Kiderült az igazság: Karácsony ígéreteinek kétharmada nem teljesült

INSIDER

A szüleink még emlékeznek rá: így vásároltunk régen, a szupermarketek előtt

INSIDER

Újra akcióban a banki csalók: ezek az ügyfelek érintettek

INSIDER

Megrohamozták az emberek Orbán Viktort: Kaposváron is mindenki vele akart fotózkodni

INSIDER

Dráma Debrecenben: balesetet szenvedett, leállt az erősen vérző férfi szíve