Létrehozva: 2023.12.26.

"Ez a küldetésem, ezért jöttem vissza" – elhunytakkal társalog álmában Éva

A hölgynek már több könyve is megjelent, amiben természetfeletti élményeit jegyzi le.

Szerző Perusza Eszter

Az éjszaka csendjében rendkívül érdekes és természetfeletti események történnek Évával, aki elmondása szerint rendszeresen kapcsolatot létesít a halottakkal. A hölgy napközben teljesen átlagos életet él és dolgozik, éjszaka viszont rendszeresen megtalálják a szellemek.

Éva rendszeresen létesít kapcsolatot szellemekkel Fotó: Olvasói

A jelenség a kilencvenes évek végén kezdődött Éva életében, egy szörnyű tragédia után. Kisbabáját várta, de a terhesség során komplikációk léptek fel. Ahhoz, hogy Éva életét meg tudják menteni, azonnali beavatkozásra volt szükség, a gyermeken viszont már nem tudtak segíteni. Ekkor élte át az első halálközeli élményét. 

Egy sötét alagutat láttam, aminek a végén fény volt. Egyáltalán nem féltem, sokkal inkább kellemes, földöntúli érzés volt. Újra kisgyermek voltam és az elhunyt nagypapám felé siettem tárt karokkal, de ő megállított és azt mondta, még nincs itt az idő. Kívülről láttam magamat, az orvosokat, később minden pillanatot pontosan fel tudtam idézni. Amikor meghallották, nem akartak hinni a fülüknek

– kezdi Éva, majd hozzáteszi, azóta ez már mindennapossá vált életében, hiszen álmában rendszeresen átjár az élet és a halál közti dimenziókon. A hölgy arról is mesélt lapunknak, ő már megbizonyosodott arról, nincs pokol és mennyország, csak túlvilág, ahonnan szeretteink segítenek és támogatnak bennünket. Úgy gondolja, emberek között sincs rossz vagy jó, inkább úgy fogalmaz: vannak rossz döntések, melyeket gyakran csak a következő életünkben javíthatunk ki.

Ha feladatunk van a másikkal, nem lesz vége a kapcsolatunknak az adott életben. Aki most az apánk, lehet, hogy legközelebbi leszületésünkkor a férjünk lesz, és ez egészen addig így megy, míg nem oldjuk meg a sorsfeladatunkat.

A hölgy arról is beszámol, hogy nincsen már olyan éjszaka, amikor ne találná meg egy-egy kavargó lélek. Van, aki üzenni szeretne, mások tanácsot kérnek, vagy megnyugtatást várnak tőle. Mivel nem ismeri ezeket a szellemeket, nem tudja azt sem, kinek üzennek. Ebből a célból néhány évvel ezelőtt a nő létrehozott egy Facebook oldalt Csodák és hangok néven, ahová minden álmát lejegyzi. Úgy gondolja, azok az emberek, akik elég nyitottak erre, megérzik, ha halottaik üzenni szeretnének nekik és megtalálják a csoportot is – ezt mutatja az is, hogy a közösség létszáma hamarosan átlépi a tízezer főt. 

Egy alkalommal álmomban meglátogatott egy hölgy egy fehér kereszttel és megmutatta az útvonalat, amin rendszeresen iskolába járt. Ezt másnap lerajzoltam és feltettem a csoportba, majd hamarosan jelentkezett az illető testvére, aki nem akart hinni a szemének: a kislány az ő húga volt.

Az egyik legmeghatározóbb élménye Évának az volt, amikor egy halott légiós jelent meg számára. Egy sivatagban látta meg a katonát, aki vértől elázott felszerelésben feküdt és mindenáron egy üzenetet szeretett volna átadni életben maradt szeretteinek. Az üzenet a Facebook csoporton keresztül hamar eljutott az elhunyt hős szerelméhez, aki bizonyosságot nyert  afelől: van élet a halál után

Olyan közegben vagyok ilyenkor, hogy abszolút nem félek senkitől és semmitől. Ez a küldetésem, ezért jöttem vissza, amikor élet és halál között lebegtem

zárja a beszélgetést, majd hozzáteszi:

Amikor meghalunk, úgy látjuk az életünket, mint egy mozifilmet. Pontosan fogjuk tudni, mit csináltunk jól és miben hibáztunk.

 

 

Szerző Perusza Eszter

Ez is érdekelhet

origo.hu

Magyar diákokat fenyegettek meg iszlamisták

origo.hu

Magyar Péteren röhög a fél internet

life.hu

Met-gála 2024: extravagáns, drámai sminket és frizurát viseltek a világsztárok - fotógaléria

mandiner.hu

Kudarc: nem jött össze a megyei listaállítás Magyar Péternek

ripost.hu

Ennek a 3 csillagjegynek érzelmi tisztulást hoz a Bika újhold

hirtv.hu

Paláver – Rost Andrea egyelőre megúszta: Magyar Péter arra utasította a világhírű énekest, hogy tempósabban énekeljen + videó

origo.hu

Intim helyzetben fotózták a Házasság első látásra legmegosztóbb házaspárját

astronet.hu

Ennek a 4 csillagjegynek az életébe boldogságot hoz a Bika újhold

ripost.hu

Magyar Péter így váltogatja álláspontját szinte mindenben

she.life.hu

Amikor beköszönt a jól ismert bakteriális „barát” (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

azenkertem.beol.hu

Mutasd meg a gyönyörű veteményesed, virágos- vagy balkonkerted és nyerj 1 millió forintot!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Magyar Péter trükkje pofonegyszerű: kaméleon módjára változtatja saját álláspontját

INSIDER

Bevállalós lányokat toborzott interneten Magyar Péter polgármesterjelöltje

INSIDER

Megmutatjuk Magyar Péter igazi arcát: pár hét alatt lehullott a lepel

INSIDER

Öngyilkosságot hazudott Magyar Péter

INSIDER

Menczer Tamás: Gyurcsány Ferenc háborúpárti politikus

INSIDER

Kölcsön adta az autóját a 4 gyermekes anya, 150 ezer forintja bánta

INSIDER

"Csak az maradt nekem, ami a tűz idején rajtam volt" – mindene odalett az egykori állami gondozott Istvánnak

INSIDER

Emberi csontokat találtak az ajkai csónakázótóban: hátborzongató, hogyan kerülhettek oda