Létrehozva: 2024.03.10.

Bejött az OnlyFans: 15 milliós autóval lepte meg magát Molnár Anikó – Fotó!

Elképesztő másfél hónap van a szőke bombázó mögött. Molnár Anikó megvásárolta álmai autóját, olyan luxusjárgányt, amiről hosszú évek óta ábrándozott.

Molnár Anikó tavaly februárban indította el a pénzért felnőtt tartalmakat szolgáltató OnlyFans-oldalát, mely azóta is töretlen népszerűségnek örvend. Döntését nem a magamutogatás miatt hozta meg, sokkal inkább lelki okok miatt regisztrált, főként édesanyjának szeretett volna segíteni. Azonban azt ő maga sem gondolta, olyannyira bejön a biznisz, hogy teljesen megváltozik az élete.

Molnár Anikó
Molnár Anikó régi álmva vált valóra (Fotó: Nagy Krisztián)

Molnár Anikó szépen profitált erotikus tartalmaival

A csinos médiaszemélyiség ugyanis azóta is szépen profitál erotikus tartalmaiból. Pontosan ismeri, milyen nehéz anyagi körülmények között élni, épp ezért távol áll tőle a rongyrázás, mégis másfél hónappal ezelőtt egy régi álma megvalósulni látszott. Amikor 2010-2011 környékén Amerikában élt, akkor szeretett bele a felső kategóriás Land Rover Evoque típusú autóba, ám akkor még úgy gondolta, soha nem kerül olyan helyzetbe, hogy egy ilyet tudjon a tulajdonában. Egészen mostanáig…

Molnár Anikó autója
Évek óta vágyott a luxusjárgányra (Fotó: Molnár Anikó)

„Tudtam, hogy ő az enyém lesz”

A Ripost-nak mesélt arról az elképesztő másfél hónapról, ami mögötte van, és azt is elárulta, egyáltalán nem volt egyszerű megvalósítani az adás-vételt.

Tavaly nyáron, amikor Mallorcán készült az OnlyFans-oldalamra az egyik fotósorozatom, ott láttam, hogy már kabrióban is gyártják, azonnal beleszerettem. Másfél hónappal ezelőtt kezdtem el a magyar autópiacon – de csak kíváncsiságból – nézelődni, egyáltalán itthon kapható-e, de csak egy eladó darabot találtam” – kezdte lapunknak. „Nem hagyott nyugodni a dolog, így egy német oldalon is szétnéztem, ahol rátaláltam az álomkocsira. Tudtam, hogy ő az enyém lesz” – mesélte Anikó, aki mindig is hitt a vonzás törvényében, és úgy tűnik, ez az ő esetében most be is igazolódott. „Kiraktam a telefonom képernyőjére a fotóját, naponta többször megnéztem, és milliószor elképzeltem, hogy benne ülök."

Nagyon soknak találtam az árát, pedig a celebvilágban ettől nagyságrendekkel drágább autókkal járnak.

„A hírekkel ellentétben nem vagyok milliárdos, és nem volt meg rá a pénzem. Nem szeretek kölcsön kérni, vagy hitelhez folyamodni, de még ez is megfordult a fejemben” – árulta el.

Molnár Anikó
Anikó szépen profitál OnlyFans-oldalából (Fotó: Ripost)

Utolsó pillanatban jött az utalás...

A sminktetováló azért sem volt könnyű helyzetben, mert nem volt olyan ismerőse, akivel le tudta volna bonyolítani Németországból az üzletet. Végül L.L. Juniornak köszönhetően jutott el egy megbízható céghez, akik ezzel foglalkoznak. Innentől fogva felpörögtek az események…

Ők vették fel a kapcsolatot a kereskedővel, mikor megtudtam a pontos összeget, mennyibe kerülne behozatallal, forgalomba helyezéssel az autó, szembesültem azzal, hogy nekem nincs annyi pénzem."

Leültem, papírt és számológépet vettem elő, összeadtam minden lehetséges forintomat, de még jócskán híja volt, a hiányzó összeget segítséggel tudtam volna összeszedni. 

„Hívtam őket, hogy indítsák el az üzletet. Aláírtam a megbízási szerződést, átutaltam a pénz egy részét. Végül olyan jól alakultak a dolgok, hogy nem kellett csak anyukámtól egy nagyon minimális összeget kérnem, mert megérkezett az Only-ból az utalás, így a teljes vételárat rendezni tudtam. Nem hittem el, hogy sikerült, de az univerzum, a gondviselés mindent elintéz” – mesélte izgatottan lapunknak.

Hálás a sorsnak, hogy álma valóra vált

Anikó ugyan azt nem árulta el, hogy pontosan mennyibe került a csodajárgány, de abból az információból, amit megtudtuk tőle, némi kutatómunkával utána néztünk az árának. Az ilyen évjáratú és kabrió típusú Range Rovereket 38 000-40 000 euró körüli összegen kínálják, ami a jelenlegi árfolyamon 14-15 millió forint átszámítva.

Annyit azonban még hozzáfűzött – mielőtt a rosszindulatú megjegyzésekkel bombázzák –, boldog, ám azt senki ne felejtse el, mindezért sokat dolgozott.

Álomszerű, hálás vagyok érte és az életemért. 

„Az, hogy ezt meg tudtam magamnak venni, számomra óriási dolog. Büszke és főleg hálás vagyok a sorsnak, hogy nekem ez megadatott” – hangsúlyozta.

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szánalmasan sikertelen lett Magyar Péter akciója, alig néhány százan tüntikéztek

origo.hu

Amerikai OnlyFans-sztárpárról készít filmet a magyar rendező

borsonline.hu

Meg van írva: 3 csillagjegy kapcsolata hamarosan véget ér!

mandiner.hu

Szalah-t úgy kellett lefogni, összebalhézott Kloppal (VIDEÓ)

ripost.hu

A legtöbben elbuknak ezen a KRESZ-teszten: te tudod a jó választ?

hirtv.hu

Ilaria Salis újabb nyílt levelet írt magyarországi börtönéből

origo.hu

Cserpes Laura bikiniben búcsúzott az Ázsia Expressztől

lakaskultura.hu

Legyen a terasz a nappali folytatása: skandináv életérzés a kertben is

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

Áll a bál: Kiakadtak a kommentelők a Házasság első látásra fináléján

HŰHA

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

HŰHA

Újabb álompár van születőben? Nagy Ő Natira hajt a magyar rapper

HŰHA

"Csak dolgozni ne kelljen..." – közel félmilliót keresett egy nap alatt Aurelio

HŰHA

Szétfeszítette aprócska felsőjét Sáfrány Emese hatalmas melle - Fotó

HŰHA

„Az életem leckéje volt” - Mohamed Fatima egy év után törte meg a csendet a Fekete Vonat botrányról

HŰHA

Salma Hayek egyenesen a kamerába tolta hatalmas melleit – Forró fotó

HŰHA

Baukó Éva: "Biztos vagyok benne, hogy megátkoztak!"