Létrehozva: 2023.05.06.

Beat visszavágyik a családjához, felesége azonban látni sem akarja őt

Egy ideje nagy a csend a Fekete Vonat zenésze, Beat körül, aki márciusban habzó szájjal ment neki L.L. Juniornak és vele együtt az egész világnak. A muzsikus most az élete újraépítésén dolgozik, melynek sarkalatos pontja, hogy visszaszerezze a családját, akiket még a nagykoncertje előtt hagyott faképnél.

25 évig élt házasságban, a feleségével két gyereket neveltek, az unokájuk is velük élt, mégis mindent felégetve maga mögött hagyott csapot-papot Fehér Tibor, Beat. A zenész a Fekete Vonat nagykoncert előtt dobbantott, valószínűleg új életet akart kezdeni, de a tervei kártyavárként omlottak össze akkor, amikor kiderült, hogy nem kapják meg azt a gázsit, amire számítottak. 

Fehér Tibor Beat, Fekete Vonat, YouTube
Beat az élete újjáépítésen dolgozik Fotó: YouTube

Országos balhé 

Beat a kiborulását a tőle megszokott lendülettel vezényelte le, az egész ország arról beszélt, hogy egy élő videó bejelentkezésben hívta ölre egykori zenésztársát, L.L. Juniort, majd a saját feleségének is nekiment, akit azzal vádolt, hogy elvett tőle egy jelentős összeget, amit jogdíj címén utaltak neki. A botrány ezen a pontos csúcsosodott ki, Beat felesége egy Facebook-posztban tudtatta a világgal, hogy Fehér Tibor már a Fekete Vonat koncert előtt elhagyta a családját, elvitte otthonról az értékeket és egy fiatal nővel kezdett új életet. 

Beat
Beat nagy pillanata a Fekete Vonat Aréna koncert volt. Azóta csak rossz dolgok történnek vele Fotó: Rosta Márk

A felesége látni sem akarja 

A márciusi botrány óta nagy csend lett a zenész körül. Nem indít élő videókat, legalábbis ordítozóst nem, a zenélésre koncentrál, miközben a felesége is egyre többet jár el otthonról és elkezdte élni a saját életét.

Ők már Beat-tel nem alkotnak egy családot. A vitás kérdéseket, amik a múltból maradtak, azt a nyilvánosság kizárásával akarják lerendezni.

– mondta a Ripost megkeresésére egy, a családhoz közelálló barát "Tünde, úgy néz ki, lelkileg túl van a legnehezebb időszakon, és most már újra képes élvezni az életet. Az unokája a mindene, útban van a második unoka, szóval van mire koncentrálnia, nem járnak a gondolatai a férje körül. Bár erről nem beszél nyilvánosan, de látni sem akarja Beat-et, akivel esze ágában sincs kibékülni. 

Beat mindent megtesz, hogy visszafordítsa az idő kerekét 

Fehér Tibor ennek ellenére lázasan dolgozik azon, hogy visszacsináljon mindent. Azt beszélik, hogy nagyon megbánta már, hogy azoknak az embereknek okozott fájdalmat, akiket a világon a legjobban szeret, hiányzik neki a családja, a felesége, a nyugodt szép élete. Erről az összes friss közösségi médiás posztja árulkodik. A Facebookján rendre olyan bejegyzések jelennek meg, hogy mennyire hiányoznak neki a gyerekei, a TikTokon pedig most egy vadonatúj dalszöveget osztott meg, aminél kifejezőbbet rajzolni sem lehetne. 

Beat Fekete Vonat
Mindent megtesz Beat, hogy vissza szerezze a családját Fotó: Beat/Facebook 

A szöveg egy részlete így szól: 

"Tesó, az ördög csalt tőrbe, mint szárnya veszett angyal, csapódok a földbe. Mozdulatlanul fekszem a hátamon, testemet kinyírja a fájdalom, és kinyílik a szemem, de csak árnyakat látok. Fülembe hasít, ahogy visítanak a boszorkányok. Körülöttem elátkozott bűnösök és ringyók, meztelenül tekeregnek a földön, mint a kígyók. Parázna csőcselékből árad a bűz, bőrüket elevenen perzseli a tűz. Vicsorognak rám úgy, mint a vérebek, szárazra aszott testük szomjazza a véremet. De nem kaptok belőlem, sátánfajzatok, nem félek tőletek és átgázolok rajtatok! Mert nincs hatalmatok a lelkem fölött, mert én vagyok az angyal az ördögök között. És mikor a halálnak völgyében járok és tudom, hogy itt vagy Istenem, velem a szeretet ereje és a hip hop. Mindenem meg volt, tudod, másra nem vágyom, a feleségem és a fiam és a lányom, csak ez a három, akikért érdemes felállni, gödörben vagyok amiből megpróbálok kimászni. Csak egy esélyem maradt, nem szabad hibázni, ez egyszer végig fogom csinálni." 

 

HŰHA

Párbeszéd helyett csak kiabált kollégájával Beat

A "megbeszéljükből" kiabálás kerekedett.

HŰHA

Párbeszéd helyett csak kiabált kollégájával Beat

A "megbeszéljükből" kiabálás kerekedett.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt van Spanyolroszág döbbenetes háborús lépése

origo.hu

Kiderült, hogy Zelenszkij hogyan akar véget vetni a háborúnak

borsonline.hu

Elérkezett a pillanat, amire mindenki várt: óriási örömhírt jelentett be Krausz Gábor és Mikes Anna – fotó!

vg.hu

Itt a korainál is koraibb cseresznye, valamin azonban hanyatt esnek a vásárlók

mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégén? 14 recepttel segítünk, hogy finom étel kerüljön a családi asztalra

mandiner.hu

Zelenszkij belenyúlt a darázsfészekbe: kényszeríteni akarja a külföldön tartózkodó ukránokat, hogy menjenek haza harcolni

origo.hu

Hatalmas terhespocakkal pózol Lékai-Kiss Ramóna

mindmegette.hu

Valóban tilos füvet nyírni hétvégén? Itt az igazság!

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

HŰHA

Újabb álompár van születőben? Nagy Ő Natira hajt a magyar rapper

HŰHA

"Csak dolgozni ne kelljen..." – közel félmilliót keresett egy nap alatt Aurelio

HŰHA

„Hű, de taplón beszél” — új szerelme miatt féltik Berki Mazsit

HŰHA

Baukó Éva: "Biztos vagyok benne, hogy megátkoztak!"

HŰHA

„Ezt ha meglátja a Petike…” – Csúnyán lealázta Majkát a felesége

HŰHA

Dua Lipa nem vett fel melltartót, megőrülnek szexi képeiért a férfiak

HŰHA

Lecsúszott a Ragyogás színésznője, már egy autóban kénytelen aludni