Orbán Balázs Magyar Péternek: A futtatóid döntenek rólad!

POLITIK
EZO

Szerző Ripost

Létrehozva: 2023.10.31.

Sorsdöntő fordulat: 4 csillagjegynek még az idén megváltozik az élete

A Szaturnusz novemberben befejezi retrográd mozgását, és egyenesbe fordul. Ennek a négy csillagjegynek fenekestül felfordulhat az élete még idén.

November 4-én elindul előre a Szaturnusz. A sorsbolygó megteszi hatását az év hátralévő részében.  Négy csillagjegynek komoly változást hoz: erejével kívül kerülhetnek a komfortzónájukon. Így megmérettetésre kerülhet párkapcsolat, munka, vagy akár az illető világlátása is. Minden, ami hiteles, marad, ami pedig már nem szolgál, annak a végére pont kerülhet. Vajon kiket érint ez a hatalmas változás? Te közéjük tartozol?

Astrological,Forecast,,Meaning,,Influence,Of,Planet,Saturn
Fotó: VH-studio / Shutterstock.com

Kos

Jó tanító a Szaturnusz, a Halak jegyében pedig lehűti egy kicsit a benned lángoló tüzet. Lassít egy keveset a lendületeden, és most belső békére, harmóniára ösztönöz. Nyugodtabb, elfogadóbb pillanatokban gyakorolhatod, milyen az, amikor nem feltétlenül pörögsz folyton. Kérdés persze, mennyire tudsz ebbe belehelyezkedni, vagy esetleg mennyire fog idegesíteni. De a lényeg, hogy esélyt kapsz megtapasztalni egy nyugodtabb világot magadban, add át magad neki, ne állj ellen. Ilyen időszak is lehet az életedben! Talán még a világlátásod is kitágul, hiszen lesz időd a jelen pillanat mélyebb megélésére.

Oroszlán

Régi kapcsolataid már lehet idejétmúltak. Nem szabad mindenkihez ragaszkodnod, azért mert gyermekkorodtól fogva ismersz valakit. A barátságoknak is lejárhat az ideje, ami nem azt jelenti, hogy mindenképpen ki kell ugorj a kapcsolatból végleg. Nagyobb távolságot érdemes tartani azokkal, aki mellett már elment a te életed. Ebben segít a Szaturnusz. Bár göröngyössé teszi az utat, de a benned lévő életöröm felülírja a szorongásos élethelyzeteket, és a változás végére nyertes lehetsz. Helyükre kerülnek még idén a kapcsolataid. A nagy rendező bolygó támogat ebben.

Bak

Bak jegy uralkodója a Szaturnusz. Retrográd mozgása közben is felforgatta a világodat, de most hogy egyenesbe fordul a sorsbolygó ismét változásokat hoz. Bízd magad az energiákra, ne akarj minden egyes lépést irányítani, mert akkor megmutatja magát ez az erő és kivesz az irányító szerepből. A kontrollt kell elengedned, és akkor minden könnyebb lesz számodra. Legyen szó a párkapcsolatodról, szerelemről vagy a munkádról. Nem ellenőrizheted folyton a kedvesed, hogy merre megy és mit csinál. Mert előbb-utóbb kihátrál a kapcsolatból, ha nem hagyod szabadon. Szóval engedd meg, hogy a dolgok történjenek csak körülötted, még akkor is, ha ez nem hangzik egyszerűnek. 

Halak

Ha a Halak jegyében születtél, akkor bizony végképp megpiszkálja a komfortzónád a Szaturnusz. Folyton olyan helyzetekbe dob bele az élet hirtelen, ami teljesen szokatlan számodra. Legyen szó szerelemről, egy spontán randiról, vagy a munkádról, egy új ismeretlen feladat kapcsán. Bármelyikben lehet részed. Még a hobbid kapcsán is lehetnek általad ismeretlen helyzetek, melyek megoldásra várnak, és azonnal reagálnod kell majd. Mintha a sors játékot űzne veled. Légy résen, és minden rendben lesz. Sokat tanulhatsz ebből az időszakból.

 

 

 

 

origo.hu

Macron teljesen váratlan lépésén a NATO is megdöbbent

ripost.hu

A Merkúr a Bikába lép: négy csillagjegynek nagy meglepetést tartogatnak az égiek

borsonline.hu

Végre szuper hírt kapott Michael Schumacher családja

vg.hu

Lesz magyar mozdonygyár

ripost.hu

Jön a megújulás: ennek a négy csillagjegynek fordulatot ígér a nyár

mandiner.hu

Egymásnak estek a felek az ATV-ben a Fico elleni merénylet ügyében (VIDEÓ)

ripost.hu

Rettentően nehéz IQ-teszt, ami a személyiségedre is magyarázatot ad

travelo.hu

Videó: Cápauszonyt véltek látni a Balatonban, a találgatásoknak se vége, se hossza

ripost.hu

Balesetet szenvedett a magyar színész, elmaradnak az előadások

ripost.hu

Itt a vége? Még a képeket is törölte Sebestyén Balázs felesége

ripost.hu

Te ismered a Rubik-kocka titkát? Lerántjuk a leplet

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Szerelem a láthatáron: három csillagjegyre júniusban boldogság vár

EZO

Május végén fordul a kocka, ezekre a csillagjegyekre rámosolyognak az égiek

EZO

Megsúgták az égiek: Ez a 4 csillagjegy törődik a legtöbbet a szerelmével

EZO

Jön a megújulás: ennek a négy csillagjegynek fordulatot ígér a nyár

EZO

A Merkúr a Bikába lép: négy csillagjegynek nagy meglepetést tartogatnak az égiek

EZO

Felkavarják az állóvizet az égiek, 3 csillagjegy élete rögvest új irányt vesz!

EZO

4 csillagjegy, akik szakítás után is megszállottan ragaszkodnak az exükhöz