Létrehozva: 2023.09.25.

Itt a nagy októberi pénzhoroszkóp, mutatjuk, kinek fordul a sorskerék

Szuper lehetőségeket és fejlődést is hoz az október a pénzügyi területen. Minden csillagjegynek van mit tanulnia. Íme a havi pénzhoroszkóp.

Mit hoz az október pénzügyi területen az egyes csillagjegyeknek? Ez a téma bizony senkit sem hagy hidegen! Íme a havi pénzhoroszkóp!

20000,Forint,Banknote,Stacks,As,Background,(hungarian,Forint),Deak,Ferenc.
Fotó: Varga Jozsef Zoltan / Shutterstock.com

Kos

Készülj fel, mert váratlan kiadásaid lehetnek, de olyan eseményekben is részed lesz, melyekre nem gondoltál és előre visznek! A hónap eleje nehézkesen indul, nem árt a nadrágszíjat meghúznod, de utána kapsz egy lehetőséget, ami a bankszámládat is gyarapíthatja. 

Bika

Légy rugalmas ebben a hónapban, ez a titka annak, hogy a pénzügyi helyzeted is változzon. Merj élni a neked felkínált lehetőséggel, esetleg túlóráznod is kell majd, de a befektetett energiád nem marad jutalom nélkül! Esetleg a havi bónusz vagy egy kis fizetésemelés üti a markodat.

Ikrek

Nem kell mindent kikotyognod magadról, mert a végén még elirigyli valaki az élethelyzetedet. Légy óvatos, kivel osztod meg az örömödet. Tartsd meg magadnak, hogy milyen jó lehetőséget kaptál, és könnyen juthatsz most plusz bevételhez. Az október számodra anyagilag jó hónap lesz, de ne szórd a pénzt, nem baj, ha van egy kis tartalékod.

Rák

Figyelj oda, ne adj ki potyára pénzt a kezedből. Vedd észre a jeleket, mutatják, mire ne költs, hova ne fektess be! Érezz rá arra is, hogy mikor érdemes a főnöktől fizetésemelést kérned. Ha ehhez megtalálod a legjobb időpontot, akkor még az is elképzelhető, hogy októberben elégedett leszel.

Oroszlán

Minden azon múlik, hogy mennyire vagy rugalmas. A munkahelyeden légy szorgalmas, ha esetleg még bevállalsz hirtelen egy-két napot, azt nagyra értékelik majd és elnyered méltó jutalmadat. De nem kell túlzásba sem vinni a munkát, tarts egy belső egyensúlyt. Önbizalmad nőhet, esetleg még hírnévre is szert tehetsz, így a pénztárcádba is sokkal több pénz kerülhet.

Szűz

Amin tudsz, spórolsz, komolyan meggondolod most, mire van szükséged. Ha viszont találsz valami izgalmas befektetést, ami izgalomba hoz, hallgass meg egy szakembert, és kezdj bele bátran az üzletbe. Ideje van egy garázsvásárnak is, persze nem abból fogsz megélni, de egy kis plusz bevételt az is hozhat, ha eladod, amire már nincs szükséged.

Mérleg

Építsd a kapcsolataidat, főleg szakmai téren, előnyös helyzetbe kerülhetsz, sikereket nyújthat a közös munka is, a csapatos összefogás. Sikeres üzleti lehetőséget dobhat az élet, ami később pénzt hozhat a konyhára. Októberben az energiák segítenek, hogy közelebb kerülhess  a célodhoz. 

Skorpió

Elismerésben lesz részed a munkahelyeden, és pénzben is kifejezik az elmúlt hónapok sikeresen befektetett energiáját.  Bónuszt kaphatsz, vagy egy olyan lehetőséget, amivel nagyon gyorsan pénz áll a házhoz. Végre gyarapodhat a vagyonod, év végére élj is vele! 

Nyilas

Ha anyagi gondokkal küzdesz, akkor az égiek azt üzenik, hogy vizsgáld meg a pénzhez tartozó hiedelmeidet. Könnyen lehet, hogy saját magad akadályozod az előrehaladást anyagi téren. Ha megérted, hogy az életed folyamán másoknak elhittél valamit a pénz kapcsán, és nem biztos, hogy ezek az igazságok valójában rád is vonatkoznak, akkor könnyen orvosolni tudod a pénzzel kapcsolatos problémádat.

Bak

Októberben nem leszel könnyű helyzetben. Néhány leckét meg kell tanulnod. Történhetnek veled apró bosszantó dolgok, melyek által megérted, hogy mit kell tenned. Még az is előfordulhat, hogy levonásra kerül egy kisebb összeg a fizetésedből, de most itt az idő, hogy a felelősséget végleg magadra tudd vállalni. Novemberre végre erőre kapsz és év végére rendbe jön a pénzügyi helyzeted. Ne aggódj!

Vízöntő

Izgalmas élethelyzetben vagy. Elképzelhető, hogy hirtelen jó befektetési lehetőséged adódik, ne hagyd ki. Ha ingatlannal kapcsolatos, akkor különös áldás van rajta. Ha találsz valakit, aki támogatja az utad, akkor az erőd megsokszorozódhat. Végre elérheted pénzügyi, anyagi álmaidat.

Halak

Építsd tovább a kapcsolataidat a munkahelyeden és a hobbid terén is. Októberben jöhet valaki az életedbe, akivel szinte ugródeszkán emelkedhetsz meg, és megvalósítod az álmaidat. Ismerősöd révén anyagilag is gyarapodni fogsz, de légy azért megfontolt és tudatos. Nem sietsz sehová! Élvezd ki a fejlődés ritmusát, és a pillanatokat a célig.

 

 

 

 

 

 

origo.hu

Saját rajongói szégyellték, mindenki más röhögött a nyuszi módon elbújó Magyar Péteren - itt vannak a legjobb mémek!

ripost.hu

Áll a forgalom Budapesten, nagy baj történt

borsonline.hu

Sosem ér véget a gyászunk: újabb színész halálhíre érkezett

mandiner.hu

Zelenszkij már nem csak fegyvereket kér a szövetségeseitől

ripost.hu

Évtizedekkel később derült ki a titok: ezt mondta II. Erzsébet Dianának az esküvője előtt

vg.hu

Mere: megtudtuk, mikor és hol nyílik az első orosz bolt Magyarországon – ezeket fogják árulni

ripost.hu

Folyton csúfolják az anyát, milyen ebédet csomagol a gyerekeinek: itt a szívfájdító igazság

lakaskultura.hu

Látványos megújulás Törökvészen: így készült el a napfényes tetőtéri lakás

ripost.hu

Túlment egy határon: szégyellheti magát a Házasság első látásra szereplője

ripost.hu

Nincs több titkolózás: nagy bejelentést tett Lékai-Kiss Ramóna

ripost.hu

Érkezik az újhold: ennek a 3 csillagjegynek megnyitja a változás kapuját

ripost.hu

Magasra tettük a lécet: ha ezt a kvízt meg tudod oldani hibátlanul, magasabb az IQ-d, mint 140

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Érkezik az újhold: ennek a 3 csillagjegynek megnyitja a változás kapuját

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Nehéz felismerés, de erre a négy csillagjegyre most komoly vita vár

EZO

Érkezik a bolygóvonat: ezeknek a csillagjegyeknek hoz szerencsét

EZO

Napsütésről álmodtál? Pénz áll a házhoz!

EZO

A Merkúr az Ikrekbe hazatér: 3 csillagjegy fantasztikus hírt kap

EZO

Megsúgták az égiek, 3 csillagjegy nem tud randiappon ismerkedni

EZO

Ennek a négy csillagjegynek titkos viszonya lesz az exével júniusban