Létrehozva: 2021.03.09.

10 gyógyító kristály: így segít hozzá a szerelemhez a természet ősi ereje

Elképesztő hatással lehetnek rád ezek a csodálatos kövek.

Úgy érzed elfáradtál és szükséged lenne egy kis pozitív energiára? Ideje kipróbálnod a kristályterápiát! Egy gyógyító kristály energiáival segíti a tested és a lelked a megújulásban, hogy rád találhasson a szerelem.

Ideje kipróbálnod a gyógyító krisztály fantasztikus erejét (Fotó: shutterstock)

A kristályok évezredek óta az emberek életének részéve váltak, mert rendkívül szilárdak és lenyűgözően szépek. Számtalan kultúrában varázserőt tulajdonítottak ezeknek a köveknek, ezért amulettként, talizmánként is viselték az emberek. Már az ókori Egyiptomban felismerték, hogy a kristályok gyógyító energiával bírnak. A hagyományos kínai orvoslásban ma is használják a kristályterápiát, de világszerte jelentős a kristályok ezoterikus és természetgyógyászati célú felhasználása.

A kristályokban lévő atomok különböző rezgéseket bocsátanak ki magukból, és olyan finom energiamezővel rendelkeznek, amelyek felerősítik viselője energiáit, szabályozzák a belső energiaáramlást, tisztítják a teret és az ember auráját.

Nézd meg, melyik az a 10 gyógyító kristály, amely segít helyreállítani a testi-lelki harmóniádat és bevonzza a szerelmet!

  • Rózsakvarc
  • Fotó: 123 RF

    A rózsakvarc a tiszta, feltétel nélküli szeretet és szerelem frekvenciáját sugározza. Segít összhangba hozni a testedet és a lelkedet. Alkalmazzák többek között szívproblémáknál, szexuális nehézségeknél és a termékenység növelésére.

  • Hegyikristály
  • A hegyikristály rendkívül sokoldalú kő. Jótékonyan hat az összes szervre, enyhíti a negatív energiákat (krónikus fáradtság, fejfájás, láz, fáradtság, hasmenés). Segíti a tisztánlátást, energetizáló, aura tisztító hatása van.

  • Füstkvarc
  • A füstkvarc képes eltávolítani a negatív energiát, nyugtatja és erősíti az idegrendszered, növeli a koncentrációs képességed. Védő és földelő hatása révén stressz ellen kiváló, görcsoldó, fájdalomcsillapító hatása is van.

  • Fekete turmalin
  • A fekete turmalin az egyik legerősebb védő ásvány, hatásos a rosszindulatú sejtelváltozások esetében, de szellemi síkon is véd. Segíti a nehézfémek tisztulását a szervezetből, tisztítja az elektromágneses teret, sugárzást csökkentő hatása is van.

  • Malachit
  • Ez a kő mélyebbé teszi az érzelmi életed, kinyitja a sebzett szíved egy új szerelem felé. Átsegít a szexuális nehézségeken. Főként a női ivarszervekre van jótékony hatással. Régebben bábakőnek is nevezték, mert megkönnyítette a szülést.

  • Kunzit
  • Ha szükséged van még egy adag szeretetre és együttérzésre, akkor szerezz kunzit kristályt! Segít megtisztítani az aurádat, kinyitja a szívedet és feloldja az ottani feszültségeket. Emocionálisabb, beleérzőbb leszel, depresszió esetén is használják.

  • Szelenit
  • A szelenit kiválóan tisztítja a negatív energiákat. Agyserkentő, fokozza a koncentrációt. Szexuális zavarok enyhítésére, termékenység növelésére is használják, rendkívül jó hatással van a párkapcsolatokra.

  • Lepidolit
  • Nyugtatóan hat az elmére és a testre, ezért csodálatos szorongás, álmatlanság vagy túlterheltség ellen. Feltüzeli a kopott érzelmeket, és felélénkíti a testet is. A külső befolyásoktól segít elhatárolódni, mély érzelmi gyógyulást biztosít.

  • Prehnit
  • Az egyik legerősebb gyógyhatással rendelkező kristály. Csökkenti az elfojtásokat, növeli az elfogadást. Segít a méregtelenítésben, a szervezeted megújulásában. A feltétel nélküli szeretet kristálya, támogat abban, hogy önbizalomra és szerelemre találj.

  • Hematit
  • Biztosítja a megfelelő vér- és sejtképződést, normalizálja a vérnyomást, tisztítja a vér összetételét és regenerálja az agyi funkciókat. Más néven vérkő, segíti a vasfelszívódást is. Lelkileg akaraterőt ad viselőjének, elevenséget hoz az életébe.

    Ez is érdekelhet

    origo.hu

    Nem fogja elhinni, hogyan fogták el az egész világon rettegett maffiavezért

    origo.hu

    A TV2 a legnézettebb csatorna, óriási siker volt a Házasság első látásra

    borsonline.hu

    Tóth Gabi nem titkolja tovább: romokban van az élete

    hirtv.hu

    Itt a bizonyíték: Niedermüller Péter valóban a saját veje, Horn Gábor üzleti köreit látta el sokmilliós megbízással

    mindmegette.hu

    Mindent kirántunk! 7 isteni rántott hús és zöldség

    mandiner.hu

    Magyar Péter bejelentette, elindulnak a fővárosi választáson

    origo.hu

    Szijjártó Péter: Józan észre alapozott együttműködésre van szükség

    lakaskultura.hu

    Modern városi milliő a 13. kerületben: skandináv stílus, retróval fűszerezve

    magyarnemzet.hu

    Gyurcsányék kezén a Városháza: Kiss Ambrus kiemelt kormányzati pozíciókban asszisztálta végig a 2010 előtti baloldali kormányzást

    videa.hu

    Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

    travelo.hu

    A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

    Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
    Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
    -

    További cikkek

    EZO

    Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

    EZO

    Akiknek végtelen a türelme: ez a négy csillagjegy sosem jön ki a sodrából

    EZO

    Ennek a 3 csillagjegynek óriási szerencsét hoz a hétvégi csillaghullás

    EZO

    Közbelép az univerzum, 3 csillagjegyre rátalál az örökké tartó szerelem!

    EZO

    Íme a négy legintelligensebb csillagjegy – Te köztük vagy?

    EZO

    3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

    EZO

    Ez a 4 csillagjegy mindent túlgondol. Te köztük vagy?

    EZO

    Erre a 4 csillagjegyre most rendkívüli szerencse fog rátalálni