Ne öntsd ki a sonka főzőlevét, mutatjuk, mi mindenre jó
Mennyei ételeket készíthetsz belőle később!
Mennyei ételeket készíthetsz belőle később!
Mutatjuk, mi mindent süthetsz meg benne!
Ezzel a módszerrel nem esik a dobozba a tető.
Ez a zsenge zöldség kovászolva is mennyei!
A citromfacsarás a világ legegyszerűbb dolga, mégis sokan utálják csinálni. Nem csoda, hiszen minden tiszta ragacs lesz közben. Ezzel az életmentő trükkel azonban ilyen gondod nem lesz...
Citrom a tojáshoz? Tudjuk, furcsán hangzik. Mégis ettől lesz a rántotta olyan finom, hogy az egész család a csodájára jár majd. Mutatjuk a trükköt.
A rántott hús az ételek királya, nincs ember, aki ne szeretné! Ám ahhoz, hogy a panír igazán ropogós legyen, kell némi leleményesség. Mutatjuk a titok nyitját!
Az egyik legolcsóbb és leglaktatóbb gyors vacsora a sült máj. Csak ne fröcskölne a forró olajban! Szerencsére erre is van tuti trükk, mutatjuk, mire esküsznek a háziasszonyok!
Nincs időd, de tartalmas reggelire vágysz? Ehhez kihagyhatatlan a ropogósra pirított szalonna! Kevesen tudják, hogy mikróval készül a leggyorsabb és legfinomabb verzió!
Kár lenne elpocsékolni, inkább használd fel a konyhádban!
A leves sűrítése nem épp diétás konyhai eljárás – legalábbis akkor, ha a hagyományos módon, rántással csináljuk. Szerencsére remek trükkök vannak arra is, hogy a levesed finom, sűrű, és mégis diétás legyen.
Lefogadnánk, hogy a legtöbben gyűlölnek fokhagymát pucolni! Pedig vékony héját egyszerűen is lehet szedni. Kipróbáltuk a legjobb internetes trükköket.
A hobbiszakácsok mindig kitalálnak egy új trükköt! Most épp a tökéletes tükörtojáshoz. Nincs más dolgod, mint belevágni héjastól a tojást a serpenyőbe!
Az biztos, hogy ez a módszer nemcsak a tartósítást, de később a főzést is megkönnyíti! És, ahogy azt a szabolcsi csodaháziasszonytól megszokhattuk, az ötlet egyszerű és zseniális!
Azt mondják a tapasztalt háziasszonyok, hogy egy kis ecettől vagy ecetes páctól puhább lesz a hús. De vajon tényleg így van, vagy ez csak mendemonda? Mesterszakácsok megmondják!
Nemhogy drasztikusnak, hanem egyenesen brutálisnak tűnik az eljárás. Annyira, hogy a legtöbb háziasszony meghökken, amikor meglátja. De: működik, méghozzá nem is akárhogy! Ezt figyeld!
Hihetetlen dologra mutatott rá egy nő: tovább lesz friss az uborka egy egyszerű trükktől.
A rendszeres kávéfogyasztók nagyon is jól tudják, hogy nem csupán rosszabb az íze, de sokkal keserűbb is. A tudománynak erre is van magyarázata, ahogyan arra is, mit lehet felmelegítés helyett tenni...
A fagyasztó remek dolog, nem csak arra szolgál, hogy ott tartsd a bevásárolt húst, és lefagyaszd a gyümölcsöt, ennél sokkal többet tud. Mutatjuk, mit tarts mindig benne kiporciózva, hogy soha ne jöhess zavarba, ha gyors vacsorára van szükség.