FITTFAZÉK

Sosem gon­dol­nád, hogy ez az össze­tevő éle­ted leg­jobb rán­tot­tá­ját adja

Meg fogsz le­pődni, ha ki­de­rül, mi­lyen tit­kos össze­tevő az, ami­től to­jás­rán­tot­tád fan­tasz­ti­ku­san finom lesz. Mu­tat­juk, mit kell ten­ned!

Egy finom rántotta tökéletesen képes indítani a reggelt: laktat, energiát ad és még jól is esik. Persze jó néha feldobni egy kis extrával, hogy változatosabbá tegyük. Így aztán kerülhet bele sonka, gomba, sajt vagy éppen bacon és különböző fűszerek.

De hogy narancslevet nem szoktál önteni bele, abban egészen biztosak vagyunk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

És miért érdemes kipróbálnod? Azért, mert a narancs íze nem fog karakteresen kiérződni a rántottából, mégis olyan különleges aromát és könnyű állagot ad a tojásnak, amit nagyon fogsz szeretni. A recept többi hozzávalójával együtt pedig egy igazán fejedelmi ételt tudsz a család tányérjára rakni.

Hozzávalók

  • 5 tojás
  • 2 evőkanál narancslé
  • 2 evőkanál tej
  • 2 evőkanál tejföl
  • 1 evőkanál apróra vágott újhagyma
  • 1 evőkanál sótlan vaj
  • só és bors
popsugar
popsugar

Így készítsd el

1. A vaj kivételével keverd össze habverőkkel a hozzávalókat.

Eközben a címlapon

2. A vajat hevítsd fel serpenyőben, majd öntsd rá a tojást, és hagyd 30 másodpercig sülni.

3. Ezután fakanállal kevergesd a megszokott módon a rántottát, és ízlésedtől függően süsd lágyra vagy éppen aranybarnára.