FITTFAZÉK

Itt a szu­per­pa­nír, ami nem hiz­lal! Is­teni rop­pa­nós lett a rán­tott hús

Bűn­tu­dat nél­kül ehe­ted és na­gyon finom: íme a meg­újult rán­tott hús, amit imádni fogsz!

Egy jó rántott húsnál kevés istenibb ebéd vagy vacsora van. Nem beszélve a nagy, családi étkezésekről, amikor összegyűlnek kicsik és nagyok az asztal körül, majd nagyot harapnak a forró, roppanós panírral borított húsból. De hogyan férhet ez össze a fogyókúrával? És vajon muszáj lemondanunk róla, ha szeretnénk néhány kilótól megszabadulni most, a tavasz közeledtével?

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A jó hír, hogy nyugodtan fogyaszthatod ezt az ételt. Csak persze kicsit módosítanod kell a megszokott recepten. Aggodalomra viszont semmi okod: amit most mutatunk, az igazán mennyei finomság! Jobban fogod kedvelni, mint az eredetit...

Hozzávalók

  • 6 csirkemell filé
  • 3 felvert tojás
  • 1.5 csésze Norbi-liszt
  • 3 csésze darált mandula vagy Mester morzsa (vegyítheted is)
  • 0,5 csésze reszelt parmezán
  • 1,5 teáskanál fokhagymapor
  • 1 csokor petrezselyem aprítva
  • ízlés szerint só és bors
spendwithpennies
spendwithpennies

Így készítsd el

1. Melegítsd elő a sütőt 180 fokra.

2. A csirkemelleket vágd szeletekre, készíts elő 3 edényt.

Eközben a címlapon

3. Az egyik edénybe a felvert tojásokat rakd. A másikba a só, a bors és a liszt keverékét. A harmadik edénybe kerül az össze többi hozzávaló.

4. A húsokat először a lisztben, ezután a tojásban, végül a mandulás-parmezános keverékben forgasd meg.

5. Sütőpapírral bélelt tepsiben fektesd egymás mellé a hússzeleteket, kevés olajjal hintsd meg a tetejét, majd süsd készre a húst 30-35 perc alatt.