TÜZELŐÁLLÁS

Ér­de­kes rész­le­tek: Eger­szegi Krisz­tina így fe­dezte fel Ké­sely Ajnát

Az öt­szö­rös olim­piai arany­ér­mes baj­noknő azon­nal meg­ked­velte a te­het­sé­ges úszót.
  • Szerző: HBK

Az egész világ ámulva figyeli Késely Ajnát, aki 16 évesen a magyar úszócsapat egyik legjobbja volt a felnőttek között a glasgow-i Európa-bajnokságon. Elképesztő tehetségére az ötszörös olimpiai bajnok Egerszegi Krisztina már évekkel ezelőtt felfigyelt, azóta szoros barátság alakult ki közöttük.

Késely Ajna (balra) és Egerszegi nagyon jó barátok lettek
Késely Ajna (balra) és Egerszegi nagyon jó barátok lettek
Fotó: Instagram

Egerszeginek már 2012-ben, a gyerekbajnokságon szemet szúrt az akkor 11 éves Ajna tehetsége. Azóta minden tőle telhetőt megtesz, hogy segítsen a kedvencének.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Azonnal feltűnt, hogy milyen szépen és jól úszik, miközben sorra döntötte a korosztályos rekordokat, köztük az enyémet is. Azóta is tartom a kapcsolatot vele és az édesanyjával, olykor tanácsokkal is ellátom, de ezek tartalma szigorúan csak kettőnkre tartozik”nyilatkozta Egerszegi évekkel korábban.

Ajna néhány éve születésnapi ajándékot is kapott példaképétől: a nagymama kérésére Egerszegi a pályafutásáról szóló filmet küldte el Ajnának, a borítóra írt kedves üzenet kíséretében. Édesapja szerint lánya évente legalább egyszer-kétszer biztosan megnézi a videót.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy Ajna mit mesélt az Egerszegihez fűződő kapcsolatáról, akkor keresd az újságárusoknál a napilap hétfői számát!