Donald Tusk: a NATO katonái már Ukrajnában vannak

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2017.07.27.

Európa legjobb vidámparkjai

Európa legjobb vidámparkjai az örök gyerekeknek és a kisgyermekes családoknak is rengeteg szórakozási lehetõséget nyújtanak. Mutatjuk, hogy hol találhatóak a legizgalmasabbak.

1, Europa-Park, Németország

Az Europa-Park Németország legnagyobb vidámparkja, melyet a francia határ közelében, Rust városban találunk. A vidámpark 16 téma köré lett berendezve és több mint 120 attrakcióval várja a tátogatókat. Repülővel Budapestről Baselba vagy Baden Badenbe érdemes érkezni, ahonnan tömegközlekedéssel tudjuk megközelíteni az Europa-Parkot.

2, Le Puy du Fou, Franciaország

A Le Puy du Fou egy igazán különleges élménypark, ahol szórakozva ismerhetjük meg a történelmet, Európa hagyományait és szokásait. A parkban 1200 színész garantálja a jó hangulatot, akik különböző produkciókat és show műsorokat mutatnak be. A park Nantes városától nem messze, Les Epesses településen található. Budapestről nincs közvetlen repülőjárat a környékre, fapados járatokat érdemes kombinálni Londonon, Párizson vagy Brüsszelen keresztül Nantesbe.

3, Tivoli, Dánia

A Koppenhágában található Tivoli a világ második legrégebbi vidámparkja, mely 1843-tól tart nyitva. A parkban 4 hullámvasutat is felépítettek, a leggyorsabb eléri a 77 km/h sebességet is. Az élményparkban a kisgyerekek és a bátor felnőttek is találnak elfoglaltságot. Koppenhágába Budapestről közvetlen fapados járattal juthatunk el.

4, Disneyland, Franciaország

Európa talán leghíresebb élményparkja a franciaországi Disneyland, ami a legtöbb kisgyermek bakancslistáján szerepel. A parkban képviselteti magát az összes Disney mesefigura és mesebeli helyszíneken ülhetünk föl kisebb-nagyobb hintákra. A Disneyland tömegközlekedéssel is egyszerűen megközelíthető a párizsi repülőterekről vagy Párizs belvárosából.

5, PortAventura, Spanyolország

A Barcelona közelében található PortAventura a világ különböző helyszíneit mutatja be, az attrakciókat a mediterrán térség, az amerikai vadnyugat, Mexikó, Kína és Polinézia köré rendezték. A parkban található szabadesés torony sebessége eléri a 115 km/h-t. Persze nem csak a kalandorok, de a gyerekek is jól fognak szórakozni. Barcelona repülőteréről és belvárosából közvetlen buszjárattal juthatunk el PortAventura parkba.

 

origo.hu

Azahriah miatt nem lehet európai kupadöntő Budapesten?

origo.hu

Agresszív baloldali fiatalok tomboltak és vertek rendőröket

borsonline.hu

Ezt látnod kell: A Házasság első látásra Encije vadiúj külsőt villantott – fotó

hirtv.hu

Konteósra vette a figurát Magyar Péter Miskolcon

ripost.hu

Égben írt szerelem? Három csillagjegy szívét dobbantja meg az univerzum!

origo.hu

Drámai hír érkezett Ukrajnából, Zelenszkij nem várt lépést tett

mindmegette.hu

Ezeket jó, ha tudod a paprikaültetésről, ha bőséges termést szeretnél

ripost.hu

„Tudni kell viselkedni” – kiverte a biztosítékot a Házasság első látásra bombázója

videa.hu

Malpura, joghurtos fánkocskák: hűsítő, gyümölcsös desszert -receptvideó ( hirdetés)

life.hu

Bármi legyen az oka, kezelni kell (hirdetés)

ripost.hu

Ezeknek a csillagjegyeknek szerelmet hoz a nyár, igy készülj fel!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-