Létrehozva: 2023.09.15.

Dárdai Pál bepöccent, ezt művelte az öltözőben

Új öltözői szabályt hozott Dárdai Pál. Akinek baja támad vele vagy a fiaival kapcsolatos bánásmódjával, annak nem kell magában tartania. Nemrég aljas kritikát kapott, de lépett ellene Dárdai Pál.

Különleges megoldást választott Dárdai Pál annak eléréséhez, hogy a lehető leginkább zavartalan hangulat legyen a Hertha öltözőjében. A német másodosztályba kiesett – és ott is gyengén rajtolt – berlini futballcsapat magyar edzője a Bild értesülése szerint panaszládát tett ki, amiben akár névtelenül is üzenhetnek a focisták a klubvezetőknek, ha bajuk támad vele.

Dárdai borúsan látja a jelent és a közeljövőt is
Dárdai Pál elejét vette a további spekulációknak       Fotó: herthabsc.de

Korábban ugyanez a lap pedzegette: az öltözőbeli hangulatra rányomja a bélyegét, hogy a labdarúgók nem mernek nyíltan beszélni maguk között. A vád szerint attól tarthatnak, hogy a három Dárdai-fivér (Palkó, Márton és Bence) révén olyasmi jut apjuk, a vezetőedző fülébe, amit nem neki szánnak.

A sunyi kritika felbőszítette Dárdai Pált, aki a Fürth elleni meccset felvezető sajtótájékoztatón kőkeményen megmondta a magáét:

– Szerintem ez lassan már a zaklatás irányába megy. Minden héten jönnek negatív cikkek a klubról. Megvannak a fiaink, hagyjuk őket észszerű környezetben fejlődni, és nem provokálni őket ilyen hülyeségekkel! A cikkírónak valószínűleg kattintásokra van szüksége. Csak egy dolgot tudok válaszolni: 

az első naptól mondom, amint egy játékosom észreveszi, hogy egy gyerekemet előnyben részesítem, az jelentse nálam vagy a vezetőknél. Akár névtelenül, akár személyesen nálam. Akkor azonnal feladom az edzői posztot

mondta bepöccenve Dárdai, aki ezek szerint a panaszládával meg is teremtette a feltételeit annak, hogy bárki a megtorlás veszélye nélkül kiadja magából, ha gondja támad vele vagy a fiaival.

A történethez hozzátartozik, hogy Dárdai Márton már hetekkel korábban jó előre próbálta kifogni a szelet az ilyen kritikák vitorlájából.

– Teljes értékű része vagyok az öltözőnek. Ha a játékosok az edzőről beszélnek vagy kritizálnak valamit, én is ott vagyok. Megbíznak bennem, nagyon jól tudják, hogy mindebből semmi sem jut el a Trénerhez

– jelezte Dárdai Pál középső fia még júniusban, hogy nem titkolóznak előtte, nem hagyják ki semmiből a csapattársai, még akkor sem, ha az apján élcelődnek.

A Hertha minden idők legrosszabb szezonkezdését produkálta kiesőként a Bundesliga második vonalában. Sőt, a legutóbbi, magdeburgi vereségével is új (negatív) rekordot állított fel, hiszen négyszeri vezetésről kapott ki. 

A Dárdai-csapat eddigi eredményei:

1. Düsseldorf–Hertha 1-0

2. Hertha–Wehen 0-1

3. Hamburg–Hertha 3-0

4. Hertha–Fürth 5-0

5. Magdeburg–Hertha 6-4

Öt forduló után, egy győzelemmel és négy vereséggel utolsó előtti (17.), kieső helyen áll a Hertha. Legközelebb vasárnap (13.30, tv: Aréna4) a csak egyetlen ponttal többet gyűjtött Braunschweiget fogadja a berlini Olimpiai-stadionban.

Dárdai szerint a teljesen átalakított (az átigazolási szezonban 23-an mentek és 12-en jöttek), későn összeállt keretből ősz végére formálhat ütőképes csapatot.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Lenyűgöző drónfotókon Nagy-Britannia egyik legszebb útvesztője

origo.hu

A TV2 a legnézettebb csatorna, óriási siker volt a Házasság első látásra

metropol.hu

Próbáld ki tudásod és érettségizz velünk!

mandiner.hu

Az orosz Tornádó miszlikbe aprította az ukrán HIMARS-rendszert (VIDEÓ)

metropol.hu

Magányos özvegyasszony fogadja be Lászlót - cserébe ezt kéri a férfitől vidéki jótevője

mandiner.hu

Ki nem találja, melyik világcég reklámarca lesz Szoboszlai! (FOTÓ)

origo.hu

Szijjártó Péter: Józan észre alapozott együttműködésre van szükség

mindmegette.hu

Gordon Ramsay elárulta, hogyan készül a tökéletes, ropogós sült krumpli

magyarnemzet.hu

Gyurcsányék kezén a Városháza: Kiss Ambrus kiemelt kormányzati pozíciókban asszisztálta végig a 2010 előtti baloldali kormányzást

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

TÜZELŐÁLLÁS

Megviselik az események, Szoboszlai eltűnt az emberek elől

TÜZELŐÁLLÁS

"Egyetlen komoly ellenfél" - születésnapi ajándék lenne az olimpia a legendás kapitánynak

TÜZELŐÁLLÁS

Dárdai Pált az önvédelem vezérelte, jól tette, hogy faképnél hagyott mindenkit

TÜZELŐÁLLÁS

Kapitányváltásról pletykáltak a magyar válogatottnál, reagált a szövetség

TÜZELŐÁLLÁS

Bohóckapitány? Itt a válasz a súlyos magyar sportbotrányra

TÜZELŐÁLLÁS

„Ez nagyon sokkoló" – Áll a bál a magyar válogatottnál a bohócozás után