Létrehozva: 2023.10.15.

4 őszi erdő, melyikben indulnál el? Mindent elárul a személyiségedről

Az erdő lehet megnyugtató és békés, de félelemkeltő is. Érdekes kérdés, hogy melyik úton indulnál el. Ez a személyiségteszt feltárja belső világodat, csak válaszd ki a neked legszimpatikusabb utat.

Ez a személyiségteszt elárulja, mi lakozik benned. Nézd meg az őszi erdei utakat, és képzeld el, hogy elindulsz valamelyiken. Hallgass a megérzésedre, intuíciódra. Nem véletlen a választásod, bármennyire is furcsa. Majd nézd meg, mit árul el rólad.

Fotó:  Shutterstock

1. Érzelmes, csendes 

Tele vagy élettel, de sokszor érzelmeid uralkodnak feletted. Gyengéd és szelíd vagy, hajlamos a melankóliára. Érzékenységed különleges, ha mások szenvednek, túlságosan is együttérző vagy. Csendesen éled az életet, de ez nem azt jelenti, hogy távol tartod magad a szórakozástól - csak nem te vagy a társaság szószólója. Intellektuális alkat vagy, érdeklődő és nyitott. Vannak rejtett tulajdonságaid is, elképzelhető, hogy vonz a spiritualitás is. Az önismeret mindenképp fontos számodra. Lelked mélyére szeretsz látni, és tetteidet ez is meghatározza. Szereted a biztonságot, de  bátor vagy.

2. Romantikus álmodozó

Szeretsz álmodozni, fantáziálni. Az is lehetséges, hogy amikor ezt a képet választottad, már el is képzelted, hogy az erdő tele van mesefigurákkal, vagy éppen szerelmesen sétálsz ott a pároddal. Szeretsz a természetben lenni. Humoros vagy, néha ironikus is, könnyen barátkozol. A szerelmet különösen éled meg, élvezed a rózsaszínű életet. Munkád és a mindennapjaid összefonódnak a szépséggel, vagy az alkotással. Ritkán választasz praktikus vagy reális munkát. Fontos, hogy azért időnként legyere a földre, mert ha nem teszed, sérülhetsz. Ez a leggyengébb oldalad. Sokan kellemes személyiségnek tartanak. 

3. Realista és logikus

Rád mindenben lehet számítani. Kiszámítható vagy, és logikus a gondolkodásod. Vidáman élsz, szereted a társaidat. Gondolataid rendezettek, a környezeted is. Érzéseid tiszták, nem vagy egy nagy manipulátor. Értékes vagy, és ezt tudod is magadról. Szereted a megszokott, rutinos életet. Céljaid midig a szemed előtt lebegnek, és teszel is azért, hogy valóra váljanak. Nem sok embert engedsz magadhoz közel, de akiket igen, azok fontosak számodra, figyelsz rájuk. A családod is nagy értéket képvisel az életedben. Igyekszel felelősséget vállalni értük, ahogy a saját tetteidért is.

4. Különc és vagány

Járatlan úton is szívesen jársz. Neked nem kell megmondani, merre menj. Megkeresed az utat, ha az nem is látszik. Lépésenként haladsz, szeretsz tanulni, és fejlődni. Bátor vagy és a kihívásoktól sem ijedsz meg. Nem szereted , ha korlátok közé szorítanak, és nem is hagyod. Szereted az életet, nem akarsz másokhoz igazodni. Nem vagy minden helyzetben szabálykövető, de nem is harcolsz a világ ellen. Része vagy az egésznek úgy is, ha a saját utadon haladsz. Munkádban, hivatásodban ritkán választod az alkalmazotti státuszt. Tisztában vagy azzal, hogy ki is vagy valójában.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt van Oroszország feltétele a békéhez!

origo.hu

Amerikai OnlyFans-sztárpárról készít filmet a magyar rendező

mindmegette.hu

Valóban tilos füvet nyírni hétvégén? Itt az igazság!

hirtv.hu

Jobbikos múltú háttéremberek segítik Magyar Pétert a szervezésben

ripost.hu

Fontos figyelmeztetés: így soha ne töltsd a telefonodat

hirtv.hu

Deutsch Tamás figyelmeztet Magyar Péter kapcsán + videó

origo.hu

Cserpes Laura bikiniben búcsúzott az Ázsia Expressztől

astronet.hu

Májusi angyalhoroszkóp 2024.: a Fény angyalai üzennek nekünk

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

TESZT

Melyik házba nyitnál be? Elárulja lelked rejtett titkait

TESZT

A legtöbben elhasalnak rajta: zseni vagy, ha megfejted - Fotó

TESZT

A legtöbben elbuknak ezen a KRESZ-teszten: te tudod a jó választ?

TESZT

Lehetetlen teszt, ha megfejted az emberek 1 százalékába tartozol

TESZT

Kőkemény helyesírási teszt: ha ezt hibátlanul kitöltöd, az emberek 1 százalékához tartozol

TESZT

Válassz egy holdat és kiderül, mi a legnagyobb titkod

TESZT

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

TESZT

Ez lenne a világ legrövidebb IQ-tesztje? Csupán egyetlen kérdésből áll, mégis sokakon kifog