Létrehozva: 2024.03.27.

G.w.M újra a csúcson! Mindenem megvan: márkás ruha, szép autó, gyönyörű otthon

G.w.M és Kulcsár Edina kapcsolata az akaratuk ellenére is olyan változást hozott, amiről külön-külön álmodni sem mertek. Egyetlen posztjuk közel 6 millió embert ér el, amivel jelenleg ők a leginkább ismert közszereplők az országban. Csak a reklámbevételeikből kényelmesen megélnének.

Alig két éve, 2022 januárjában jelentették be hivatalosan, hogy Kulcsár Edina szépségkirálynő és G.w.M, a vagány rapper egy párt alkotnak. A szerelmük hírére túlzás nélkül a fél ország felkapta a fejét. Egyfelől, mert korábban mindketten - látszólag - boldog házasságban éltek, másfelől pedig azért, mert első látásra igen nagy kulturális különbség húzódott a felek között. Míg Edina a középosztályból jött, addig G.w.M egy vérbeli csibész roma fiú, aki 15 évesen már önfenntartó életet élt. Tipikusan a jó kislány és a rosszfiú tengely két ellenkező végén szocializálódtak, látszólag semmi közös nem volt bennük. A szívnek azonban nem lehet parancsolni

kulcsar-gwm-8-BS
Nem kérdés, szerelem lobbant közöttük első látásra (Fotó: Bánkúti Sándor)

Jönnek a beszólások

Edina és G.w.M rohamtempóban kezdett új, közös életet, nagyon hamar összeköltöztek és családot is alapítottak, 2023 májusában meg is született az első közös kislányuk, Amara. A házaspár bár kifejezetten jó kapcsolatban él, az internetes közösségtől sokszor érkezik kíméletlen kritika velük kapcsolatban. Hol a gyermeknevelésbe szólnak bele, hol azért piszkálják a zenészt, amiért egy komoly betegség miatt le kellett mondania egy pár koncertet. 

G.w.M
Le sem tagadhatják, hogy fülig szerelmesek egymásba (Fotó: Szabolcs László)

Tömegek követik őket

A két híresség szerelme - bár nem tervezték - két hatalmas követőtábort terelt egy zászló alá, hiszen Edina és G.w.M is igencsak népszerűnek számít a saját platformján. Míg Kulcsárnak 653 ezer követője van az Instagramján és 303 ezer a Facebookon, addig G.w.M 303 ezer követőt számolhat az Instagramon, 320 ezret a Facebookon és 517 ezer feliratkozója van a YouTube-csatornáján. Ez több mint 2 millió ember(!), akik közvetlenül őket követik, a reklámszakemberek szerint pedig egy-egy bejegyzésük közel 6 millió emberhez érhet el. Elképesztő számok ezek! De vajon mit tudnak ők ezzel kezdeni? 

kulcsar-gwm-01-BS
Olyan sokan figyelnek rájuk, hogy egyetlen üzenettel az ország háromnegyedét elérhetik (Fotó: Bánkúti Sándor)

Nem volt tervezve 

G.w.M, azaz Varga Márk hosszú idő után először adott interjút a lapunknak. És, ha már lehetőségünk volt kérdezni, nem kíméltük a zenészt, mindenre kíváncsiak voltunk. Először is, hogy érzik-e a felelősségét annak, hogy ekkora tömeg rajong értük.

„Természetesen igen. Mondom ezt annak ellenére, hogy soha nem vágytam arra a fajta ismertségre, amit az újságokban való megjelenés hozott - válaszolta G.w.M. 

Én világ életemben magamnak zenéltem, azt hiszem, hogy ez a sikerem kulcsa is. Nem akartam megfelelni senkinek, a YouTube csatornámon voltam aktív és vagyok ma is, és az tökéletesen elégnek is bizonyul. A koncertjeim a kezdetek óta teltházasok, harmincnál több platinalemezem van, ebből több ötszörös és hatszoros platina is. A dalaimnak több tízmilliós letöltései vannak. Nem volt szükségem senkire, hogy még több elérésem legyen.

De mégis így alakult, hiszen megérkezett Kulcsár Edina az életébe, aki szintén a legsikeresebb influenszerek egyike. G.w.M-től megkérdeztük, hogy körülbelül mennyi bevételük származhat az iszonyatos elérésüknek köszönhetően? 

„Nem szeretek pénzről beszélni, most sem fogok. Annyit elárulhatok, hogy ha csak a reklámbevételeink lennének, akkor megélnénk belőle. De számunkra nem ez a fontos. A márkás ruha, a szép autó, a gyönyörű otthon, amim most van, az számomra mind egy-egy elérendő cél volt, egy álom, amit szorgalmas munkával, kitartással, eltökéltséggel elértem mostanra. Ezért pedig végtelenül hálás vagyok a sorsnak.”

G.w.M-et természetesen a nemsokára megszületendő kisfiáról is kérdeztük. 

Hamarosan megérkezik a kis hercegem!

 - mondta lelkesen a zenész. „De, hogy mikor, azt nem szeretnénk közzétenni. Nagyon várjuk őt! Azt szeretném, ha a két fiamból vezéregyéniséget, családfőt, támogató, óvó férjet és jó üzletembert neveljünk. Ez mindennél fontosabb számomra. Természetesen az összes gyermekem a szemem fénye, biztos és támogató családi életet igyekszünk biztosítani számukra."

És, hogy Edina és Márk milyen szövetséget alkot, abból is kaptunk egy kis ízelítőt. 

Edinával a házasságunk mindkettőnk számára új dimenziókat nyitott. Ő az életem egyik legjobb dolga (a gyerekek mellett), az életemet adnám érte, bármikor! Nagyon szeretem őt.

G.w.M boldogsága kézzel fogható, végre olyan családban él, ahol tökéletes a boldogság, de a zenei életben is megint sikerült nagyot robbantania: az új, "Cinkostárs" című dala két héten belül a legfelkapottabb sláger lett a YouTube-on, ami szakmailag bizony komoly fegyvertény. 

 

 

origo.hu

Itt vannak a legújabb kormányzati döntések - élőben a Kormányinfó

origo.hu

Újra együtt Stana Alexandra és egykori párja

mindmegette.hu

Ezeket jó, ha tudod a paprikaültetésről, ha bőséges termést szeretnél

hirtv.hu

Nógrádi György is úgy látja, hogy egy világháború küszöbén állunk

ripost.hu

Égben írt szerelem? Három csillagjegy szívét dobbantja meg az univerzum!

magyarnemzet.hu

Itt az amerikai bejelentés, ekkor kezdődik a harmadik világháború

origo.hu

Újabb ország kezd nukleáris hadgyakorlatba, egy lépésre az atomháború

mindmegette.hu

7 ellenállhatatlan gyümölcsös sütemény, amit ne hagyj ki, ha itt a szezon

she.life.hu

Baráti körben– undercover összefogás (hirdetés)

ripost.hu

Kegyetlenül nekimentek Hosszú Katinkának, de az úszónő is visszavágott

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

azenkertem.feol.hu

Mutasd meg a gyönyörű veteményesed, virágos- vagy balkonkerted és nyerj 1 millió forintot!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Itt a vége! Fekete-fehér képpel búcsúzott a TV2 sztárja

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Durván beleálltak Horváth Grétába: „A súlyával egyenes arányban csökken a jó ízlése is”

SZTÁRDZSÚSZ

„Az ő halála volt az, ami nekem nagy érzelmi törést okozott” – Csuti a családjáról mesélt

SZTÁRDZSÚSZ

Kegyetlenül nekimentek Hosszú Katinkának, de az úszónő is visszavágott