Létrehozva: 2024.02.06.

Molnár Anikó újabb válasza Gálvölgyinek: A mai fiatalok már nem nevetnének a Benny Hill show-n

Gálvölgi János színművész erős kritikával illette a napokban a teljesítmény nélküli celebeket, illetve a celebműsorokat is, amire nem várt helyről kapott választ: Molnár Anikó igyekszik elmagyarázni neki, hogy mennyit változott a világ az elmúlt évtizedekben.

Mostanában ritkán szólal meg nyilvánosan Gálvölgyi János, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, parodista, szinkronszínész, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. Az ország egyik legismertebb művésze most mégis szükségét érezte annak, hogy elmondja a véleményét a celebekről és úgy általában a celebműsorokról. A kinyilatkoztatása nem volt túl tapintatos, páros lábban szállt bele mindenkibe, aki pénzért szerpelést vállal. 

Molnár Anikó - Gálvölgyi János
Gálvölgyi János nem finomkodott a véleményével Fotó: Dombóvári Tamás

„Ha ma valaki hármat tud pukkantani a fülével, már celeb, aztán megírják, hogy elvált a Gizitől. (..) Nem volt mindenki a tévé képernyőjén, ma mindenki képernyőn van, más volt a népszerűség, mint ma – ma mindenki népszerű, régen nem adták ilyen könnyen” - fejtegette a művész, akinek a szavaira furcsa mód egyetlen színésztársa vagy pályatársa sem reagált, volt azonban valaki, aki fontosnak érezte, hogy kiálljon a megalázottak mellett. 

Molnár Anikó visszaszólt 

Molnár Anikó a híres művész szavait olvasva úgy döntött, hogy nem marad csendben, és nagyon szívesen elmagyarázza a közösségi oldalán Gálvölgyinek és mindenki másnak, akinek kérdése van a helyzettel kapcsolatban, hogy miért mennek el tehetséges emberek celeb műsorokba, illetve miért szerepelnek olyanok főműsoridőben, akik a szakmájukban még nem alkottak maradandót: 

„Régen kevesebb híresség volt, celeb szinte egy sem, így jól éltek, megéltek, hisz nem volt konkurencia. Most van. Mert változik a világ. És az öreg hírességeknek a köztudottan kevés nyugdíja, így a nehéz megélhetése mellett igencsak óriási segítség egy Farm… vagy bármilyen, a művész úr által lenézett műsor. Mert ha még ez sem lenne, könnyen lehet, hogy páran arra a sajnálatos sorsra jutnának, amire jónéhányan önkezükkel már jutottak…" - írta az Instagramon Molnár Anikó. 

Molnár Anikó
Molnár Anikó szerint tehetségek is vannak a celebvilágban. (Fotó: Nagy Krisztián és Bacsa Péter)

Nem bánta meg, amit mondott 

Anikót egy pár nappal az online csörte után kereste meg a Ripost telefonon, hogy élőben is megkérdezhessük tőle, miért tartotta fontosnak, hogy válaszoljon Gálvölgyi János szavaira? A hírességnek természetesen erre a kérdésre is kész válasza volt: 

Nem feltétlenül Gálvölgyi Jánossal szerettem volna kötekedni, egyszerűen nem tudom szó nélkül hagyni, ha valaki bánt másokat. Nincs erre szükség!

„A véleményemmel a jelenségre (a bántásra) akartam reflektálni. Mindenkinek meg kell értenie, hogy változik a világ, ha tetszik ha nem. Igen, ma már a kevésbé tehetségesek is érvényesülhetnek. A színvonal pedig... nos az olyan, amiyen, de ezzel szerintem nem lehet mit csinálni. Más szelek fújnak. A mai fiatalok ugye már nem nevetnének egy Benny Hill show-n? Ebben szerintem Gálvölgyi Jánossal is egyetértünk.”

És hiszek benne, hogy abban is egyezik a véleményünk, hogy igazán nagy kárt tud okozni pár jól elhelyezett kemény mondat. Élni és élni hagyni! Mi van, ha egy rejtett tehetség pont Gálvölgyi szavai miatt nem mer jelentkezni mondjuk egy énekes műsorba? Akkor egy Tóth Verával, egy Oláh Ibolyával lenne szegényebb ez az ország... Vagy egy kiváló parodistával mondjuk

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megdöbbentő, milyen egyszerűen ellophatják adatainkat a nyaralás alatt

origo.hu

Tört-zúzott a magából teljesen kifordult Britney Spears

magyarnemzet.hu

„Menjetek ti Ukrajnába, és szolgáljatok ti!” – káosz az ukrán konzulátuson

ripost.hu

Íme egy fontos szabály, ami rengeteg nyugdíjast érint

vg.hu

Bizarr tanácsot adott a Lidl a magyar vásárlóinak: az extra szűz olívaolaj helyett főzzenek sertészsírral

origo.hu

Meghan Markle súlyos dolgot tett III. Károly királlyal

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Zokogva közölte barátnője: elhunyt a Survivor játékosa

SZTÁRDZSÚSZ

"Tervezett baba?" - Nekiestek a netezők a terhes magyar reality sztárnak

SZTÁRDZSÚSZ

Rossz hír: Kárpáti Rebeka állapota sokkal súlyosabb, mint gondoltuk

SZTÁRDZSÚSZ

Megint új autóban látták a TV2 kőgazdag sztárját