Létrehozva: 2023.12.29.
Módosítva: 2023.12.29.

Nagyot szólt Curtis gigantikus szóló bulija

Nagyot álmodott, és végül senkinek sem okozott csalódást Curtis, aki a szólókarrierje legnagyobb buliját adta december 28-án, a BOK csarnokban. A zenészt többezres közönség éltette, amitől egy ponton túl nagyon meghatódott...

Bár a kezdés előtt még nyitva voltak a helyszínen a pénztárak, vagyis nem fogyott el elővételben az összes jegy, végül nem lehetett panasza Curtisnek a csütörtök estére, amikor élete legnagyobb szóló buliját adta a budapesti BOK csarnokban. A rendezvényhelyszín ugyanis szépen megtelt. Volt ott hatvanas házaspár, fiatal szülők, tizenéves gyerekekkel, harmincas, jól öltözött plázacicák, meglett családapák és előre fésült hajú húszéves suhancok is, ők természetesen lilában, az Újpest színeiben. Mi másban? A színpadon Széki Attila, az újpesti kerület ikonikus alakja koncertezett, meg kellett hát adni a módját. 

"Egy voltam és maradok is közületek" 

Curtis nagyon lelkiismeretesen készült erre a produkcióra, heteken át próbált, a buli előtt pedig már kora délután megérkezett a helyszínre, ahonnan haza sem ment hajnalig. Hogy izgult-e? Az biztos! Bár a koncert előtt pár órával még lazának tűnt, a színpadra lépése utáni nem sokkal kibukott belőle az őszinteség:

Én egy voltam és egy is maradok közületek. Amikor itt végig nézek az emberek között, gyerekkori barátokat látok, és tudjátok, hogy mi a legnagyobb dolog? Hogy ugyanolyan piszkos kölyök vagyok, akárcsak ti! 

– szólt meghatottan a közönségéhez, az őszinte szavak pedig meg is hozták az eredményt, a közönség euforikus hangulatban tombolt, és ez így is maradt a koncert legvégéig. A színpadon sztárvendégként, Curtis mellett fellépett Szabó Ádám, a csodálatos hangú Miklósa Erika és az ikonikus Charlie is, akivel – hiába a generációs különbség – jó barátságot ápol a rapper. A kettejük közös dala, a „Maradunk végig!” 2023 májusában jelent meg, és azóta is vezető nóta a slágerlistákon.

Curtis, Charlie
Curtis és Charlie együtt "kávéznak" a koncert előtt (Fotó: Bors)

Jó, jó, de azért sz...r! 

Amikor a dalt átküldtem Charlie-nak, akkor nem azt mondta, hogy ez jó, hanem azt, hogy: – hát, nem olyan rossz, csináljuk! – Nyilván arra gondolt, hogy jó, jó, de azért sz..r.

– elevenítette fel az öltözőben, hangosan nevetve Curtis a közös slágerük születésének pillanatait. A hangulat egyébként végig ilyen jó maradt, amikor például azt meséltük Curtisnek, hogy láttunk egy nagy csapatnyi embert a bejáratnál, akik ingyen akartak bejutni, a zenész így felelt: 

Én az a srác vagyok, aki attól függetlenül, hogy a főhőse vagyok ennek a rendezvénynek – ugyanúgy telepi gyerek vagyok, és aki nem tudja megvenni a jegyet, azt még mindig beviszem basszus. Nem mindig, de valamikor emiatt közel deficites a rendezvény... De hát ez van. Van sok vendégem. De hála Istennek jól fogytak végül a jegyek, nyilván köszönhetően annak is, hogy Miklósa Erika és Horváth Charlie is a vendégem.

Curtis koncertje csütörtök este több, mint két órán át tartott, a közönség pedig alig akart hazamenni utána. A rajongók szó szerint megrohamozták a színpadot, mindenki Curtisszel akart fotózkodni, vagy csak egy pár szót váltani. Széki Attila állta a sarat, mindenkihez volt egy kedves szava, mégis volt a tekintetében valami szokatlan... 

Curtis koncert
Curtis gyönyörű színpadképpel készült a nagy bulira (Fotó: Bors)

Mintha azon gondolkodott volna, hogy miért rajong itt ez a sok ember, én csak csináltam a dolgomat: nektek zenéltem. Hogy valóban erre gondolt, azt majd a későbbiekben megkérdezzük tőle, most azonban visszavonul egy kis időre a kíváncsi tekintetek elől, hogy Dominika fehér homokos tengerpartján pihenje ki a 2023-as év fáradalmait. 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ha önnél is lapul egy a padláson, akkor milliomos - érdemes alaposan körülnézni

origo.hu

Letartóztatták a bőnyi diáklányt, aki megkéselte osztálytársát

mindmegette.hu

Figyelmeztet a szakember: nem mindig jó döntés air fryerben sütni-főzni

vg.hu

Általános üzemanyagár-csökkenés jön szerdától – ennyivel lesz olcsóbb a benzin és a dízel Magyarországon

ripost.hu

Most érkezett: dráma Budapesten, hajtóvadászatot indított a rendőrség

hirtv.hu

Vezércikk - Már nem érdekli a balliberális médiát, milyen eszement módon képes viselkedni Magyar Péter konfliktushelyzetben + videó

origo.hu

Itt a kemény orosz válasz Amerika újabb háborús lépésére

lakaskultura.hu

Legyen a terasz a nappali folytatása: skandináv életérzés a kertben is

ripost.hu

Éveket fiatalít, ha ilyen hajat csináltatsz magadnak

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

„Fénysugár marad” - Nincs több titok, szakértő elemezte Katalin hercegné viselkedését

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

"Honnan vesz ennyi életerőt?" – G.w.M igazi terminátornak látja a terhes Kulcsár Edinát

SZTÁRDZSÚSZ

„Annyi nevetést hoztál” -Elhunyt a népszerű színész, összetört családja

SZTÁRDZSÚSZ

Kellemetlen: Till Attila nagyon megszívta, erre még ő sem számított

SZTÁRDZSÚSZ

54 éves lett Uma Thurman: íme a legemlékezetesebb pillanatai – galéria