Létrehozva: 2023.10.08.

HETI TOP5: A pomázi tragédia miatt Kiss Ernő Zsolt segítséget kért, Radics Gigi megsérült

Ezen a héten is számos esemény történt a sztárvilágban. Az egyik ilyen Tóth Andi óriási átváltozása. Az énekesnő igen kedvelt az olvasóink körében, mégis egy szomorú esemény tartott számot a legnagyobb érdeklődésre.

Tragédia árnyékolta be a hetet. Pomázon égett le egy ház. A hír miatt megmozdult az ország, ugyanis Kiss Ernő Zsolt feleségével és a sztárvilággal fogott össze a család megsegítésére. De nem csak ez tartotta lázban az olvasókat, hanem Köllő Babett intim videója is felcsigázott sokakat, mint ahogy az a kérdés is, mitől kék-zöld foltos Radics Gigi teste. 

1. Borzalmas tragédia! Kiss Ernő Zsolték segítséget kértek

Október első napján leégett egy háromgenerációs ház Pomáz egyik zöldövezeti, de sűrűn lakott utcájában. A hatalmas, gomolygó füstöt és épületnyi lángokat szomorúan kísérte figyelemmel a lakosság, amíg a tűzoltók nagy erőkkel kivonultak a helyszínre, hogy eloltsák. Az ottlakóknak szerencsére nem esett bajuk, a vagyoni kár azonban jelentős és egyelőre felbecsülhetetlen. Kiss Ernő Zsolt és felesége is ott él, egy videóban kértek segítséget a szerencsétlenül járt lakosoknak.

Kiss Ernő Zsolt és Nyári Darinka
Ernő és Darinka az interneten kért segítséget (Fotó: Markovics Gábor)

2. Összefogott a sztárvilág, gálaesten gyűjtenek a pomázi kigyullad ház tulajdonosainak

Ahogy arról a Ripost számolt be elsőként, Pomázon kigyulladt egy családi ház. Kiderült, hogy a családi ingatlan az elhunyt Aigner Szilárd és Pártai Lucia közös lányának egyik legjobb barátnőjének a háza, ahol több család is együtt lakott. A szintén ott élő Kiss Ernő Zsolt és felesége összefogott az ismerősökkel, és mindenkit arra kértek, segítsenek. Gálaesetet szerveznek. Úgy tűnik, mindenkiben megmozdult valamit, mert napokon át megállás nélkül csörgött a házaspár telefonja, jönnek a felajánlások, és művésztársaik is örömmel vesznek részt az október 22-én, 17 órakor kezdődő műsoron. A sztárok három órán át szórakoztatják majd a közönséget, a bevételt természetesen a család részére ajánlanak föl.

3. Intim videó került elő Köllő Babettről

Egy intim videó került elő a Sztárban Sztár leszek! mesteréről. Köllő Babett és egyik versenyzője, Tasi Dávid folyamatosan készül az élő adásokra. Tagadhatatlan, hogy izzik a levegő közöttük. A felvételi az egyik próbán készült, ahol Babszi épp lelazítani próbálja a piszkosul jóképű versenyzőjét. A férfi egyébként személyi edzőként is tevékenykedik, ezért valóban előfordulhat, hogy kicsit merevek, kötöttek az izmai, de ha a Mesterén múlik, akkor már nem sokáig.

4. Mi történt? Kék-zöld foltok borítják Radics Gigi testét

Radics Gigi a Dancing with the Stars-ban tér vissza a képernyőre. Az énekesnő nehéz időszakot tudhat maga mögött, nemrég ért véget kapcsolata kislánya édesapjával. Talán a legjobb időben érkezett a felkérés, mert így lelkileg is könnyebben tud túllépni a problémákon. Noha sokakat érdekel a szakítás oka, az is kellőképpen foglalkoztatja az embereket, mitől kerültek a testére a kék-zöld foltok. Mielőtt beindulnak a találgatások, Gigi tisztázta, hogy táncpróba közben sérült meg. Ez a kis nehézség azonban nem állítja meg, és gőzerővel folytatja a próbákat, hogy minél jobban teljesítsen a TV2 táncversenyében.

Radics Gigi és Baranya Dávid
Gigi a táncpróbán sérült meg (Fotó: TV2)

5. Tóth Andi vadonatúj külsőt villantott

Mint arról korábban a Ripost beszámolt, Tóth Andi vidéki pihenése rémálomba torkollott, ugyanis egy kutya megtámadta őt és a kedvencét. Szerencsére ép bőrrel megúszták a dolgot, és az énekesnő már felkészültebb egy ilyen szituációra. Andi azóta több képet is posztolt szeretett kutyájával, akivel felkészültek az ősz érkezésére. Az énekesnő legújabb posztjában azt is elárulta, hogy ez a kedvenc évszaka és egy elképesztő új frizurát is villantott. Az új stílus és a dögös frizura lenyűgözte az internetezőket.

 

 

origo.hu

Félelmetes: megnevezték az oroszok, melyik NATO-országot támadják meg először

ripost.hu

„A szüleim közel 25 évig hatalmas titkot őriztek, ami felforgatta az egész életemet”

metropol.hu

Eljutott Brüsszelig a Békemenet híre - Európában hasonlót sem láttak még

hirtv.hu

Döntött a bíróság Gyárfás Tamásról

ripost.hu

Érkezik az újhold: ennek a 3 csillagjegynek megnyitja a változás kapuját

ripost.hu

Magasra tettük a lécet: ha ezt a kvízt meg tudod oldani hibátlanul, magasabb az IQ-d, mint 140

ripost.hu

Túlment egy határon: szégyellheti magát a Házasság első látásra szereplője

ripost.hu

Áll a forgalom Budapesten, nagy baj történt

ripost.hu

Geszti Péter: „Tudtam előre, hogy nagy baj lesz!”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Csoda történt: Győzike kigyógyult a pánikbetegségéből

SZTÁRDZSÚSZ

Rémálommá változott a klipforgatás: Baby Gabi autója is odalett

SZTÁRDZSÚSZ

A TV2 sztárja sosem gondolta volna, hogy egy legenda lesz a mentora

SZTÁRDZSÚSZ

A kaméleon, aki mindent eljátszik: 49 éves lett Angelina Jolie – galéria

SZTÁRDZSÚSZ

Durva beszólás: így alázzák az interneten Opitz Barbit

SZTÁRDZSÚSZ

Már nincs akadály VV Virág előtt, büszkén tartja kezében az oklevelét

SZTÁRDZSÚSZ

„Anya, te mondtad, hogy mi sosem adjuk fel" - Tücsi megható sorokkal írt kislányáról