Létrehozva: 2016.07.13.

Elképesztő! Hazugsággal vádolják Tóth Verát!

Vera hiába cáfol, nem és nem akar szûnni annak a cégnek a lendülete, amely jogtalanul használja az énekesnõ nevét a termékei reklámozására.

Az egyik magyarországi cég bármeddig hajlandó elmenni annak érdekében, hogy "fogyasztó szerüket" eladják, és olyan sztárokkal reklámozzák magukat, akiknek soha, semmilyen közük nem volt a termékhez. Utoljára odáig merészkedtek, hogy egy cikket is megjelentettek egy impresszummal - vagyis elérhetőséggel - nem rendelkező internetes oldalon, melyben éppen Tóth Vera ismeri el, hogy az ő termékük segítségével szabadult meg eddig 25 kilótól.

A cikkben tulajdonképpen hazugnak nevezik az énekesnőt, aki minden fórumon igyekszik cáfolni, hogy bármi köze lenne a termékhez, amit igyekeznek rásózni hiszékeny vevőikre. Az ügybe belekeverték Tolvai Renit is, azt állítva, hogy Vera tőle értesült a "csodaszerről". Ezt az állítást maga Reni cáfolja határozottan a %RIPOST%-nak.

"Nem először kevernek bele engem ilyen fogyókúrás szerekkel kapcsolatos ügyekbe, és gyanítom, hogy most is ugyanazok állnak a háttérben, mint korábban. Igaz, akkor egy másik szert reklámoztak velem."

Szeretném, ha egyszer és mindenkorra abbahagynák a nevemmel, nevünkkel való visszaélést, és utoljára mondom el, hogy soha életemben semmilyen, csodákat ígérő szert nem próbáltam ki, és nem is fogok

- mondta érthetően dühösen a Megasztár győztes énekesnő.

A %RIPOST% munkatársa ezek után felkereste azt a néhány internetes oldalt, ahová az említett hazug cikk linkjei vezettek, és miután nem talált elérhetőséget, vevőnek kiadva magát, jelentkezett, hogy kipróbálná a terméket. Kedd reggel több hívás is érkezett, melyeket rögzített, és bizony a hívó fél nem mást állított, mint hogy mindkét énekesnő hazudik.

"Garantálom, hogy a termékünkkel negyven nap alatt annyit tud fogyni, mint Tóth Vera!" - jelentette ki a férfi, aki nem mutatkozott be, és arra a kérdésre sem tudta a választ, hogy az énekesnő mennyit is fogyott eddig.

Vera többször is használta a szert az eltelt idő alatt, ezért ért el ekkora sikert vele. Az is igaz, hogy Tolvai Renitől hallott rólunk, hiszen ő is velünk fogyott le

- mondta a hang, akinek tulajdonosa máris kollégánk címét firtatta, hogy azonnal postára adhasson egy termékcsomagot. Kollégánk ezen a ponton megemlítette, hogy mind Vera, mind Reni tagadja, hogy köze lenne a cégükhöz, mire a vonal végén nevetés volt a válasz, majd egy kérdés következett.

"Ha hazugság lenne, hogy mi segítettünk például Verának, akkor miért osztotta volna meg a cikket, amiben ő nyilatkozott?”

Kollégánk ekkor felhívta a figyelmét, hogy Vera a link megosztásával pontosan cáfolni akarta az abban leírtakat.

A %RIPOST% utánajárt a termék hivatalos oldalának, és bizony egy tipikusan internetes átverésekre szakosodott site bontakozott ki előttünk. Az Angliában bejegyzett weboldalnak hét aloldala van, melyek mindegyikén ugyanaz a termék érhető el, csak különböző csomagolásban. Tulajdonosként minden esetben egy angol cég van megadva, de természetesen elérhetőséget nem lehet találni.

origo.hu

Németországban már készülnek Putyin támadására

origo.hu

Oroszország megszerzi Ukrajna újabb részét

borsonline.hu

„Több pénzt kért...” – Hajdú Péter kitálalt, 45 millióért lépett volna a ringbe az RTL sztárja

mandiner.hu

Donald Trump a világ egyik legkeményebb börtönébe kerülhet

life.hu

Heti szerelmi horoszkóp 2024. május 11-17.: az égi folyamatok szerint több jelentkező is akad

vg.hu

Új boltok nyílnak Magyarországon: sosem zárnak be és nem lesz bennük eladó

origo.hu

Lövöldözés a K-hídnál: kitört a pánik Óbudán

astronet.hu

Heti szerelmi horoszkóp 2024. május 11-17.: Nyugodt hétvége után jönnek a kihívások

ripost.hu

Jákob Zoli üzent a Ferrariját összetörő Herczeg Csabinak: "ez nem teszi semmissé a 2-3 milliós kárt"

videa.hu

Malpura, joghurtos fánkocskák: hűsítő, gyümölcsös desszert -receptvideó ( hirdetés)

life.hu

Bármi legyen az oka, kezelni kell (hirdetés)

ripost.hu

Harry herceg elszólta magát: így fogadta visszatérését a királyi család

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

A TV2 sztárja sosem gondolta volna, hogy egy legenda lesz a mentora

SZTÁRDZSÚSZ

„Tudni kell viselkedni” – kiverte a biztosítékot a Házasság első látásra bombázója

SZTÁRDZSÚSZ

Itt a vége! Fekete-fehér képpel búcsúzott a TV2 sztárja

SZTÁRDZSÚSZ

Összetörte a gyász Szandi szívét: „Sosem fogom elfelejteni”

SZTÁRDZSÚSZ

Király Linda veszélybe került, el sem hagyhatta az épületet

SZTÁRDZSÚSZ

Saját fia leplezte le Zámbó Jimmy nagy titkát - Videó