Létrehozva: 2021.12.14.

Ezek voltak az idei év legmeglepőbb sztárszakításai

Az idei év nem volt túl szerencsés a szerelem szempontjából, ugyanis rengeteg sztárpár döntött úgy, hogy pontot tesz a házassága, kapcsolata végére

Vannak, akik ma már új párjuk oldalán megtalálták a boldogságot, de akadnak olyanok is, akiknek még nagyon friss a szingli lét – írja a Metropol.

Kárpáti Rebeka és Frohner Ferenc

Sokan meglepődtek, mikor pár napja Kárpáti Rebeka egy hosszú posztban fejtegette, miért lett vége a kapcsolatának a sztárfodrásszal, Frohner Ferenccel. Bár a fiatalok hosszú távra terveztek, úgy tűnik, a közös történetük nem lett happy end. Ennek ellenére barátságban váltak el, s szeretettel gondolnak egymásra.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Rebeka Karpati (@rebekarpati) által megosztott bejegyzés

„Elmentünk egymás mellett. Valamiért így alakult, valamiért most jött el az a pont, hogy lezárul egy fejezet a közös életünkben. Őszintén köszönöm neked ezt a két évet, a rengeteg nevetést, élményt, szenvedélyt, barátságot, a rengeteg tanítást, amire melletted jöttem rá. Az egyik legkülönlegesebb ember vagy akit megismertem. Nagyon szerettem egy csapatban játszani veled” – osztotta meg gondolatait Kárpáti Rebeka a közösségi oldalán.

Palik László és Marsi Anikó

A két műsorvezető tizenhét év házasság után szakított. Marsi Anikó és Palik László azonban a legújabb információk szerint nem válnak, ugyanis nem érzik szükségesnek, hiszen a legnagyobb egyetértésben és szeretetben nevelik közös fiaikat.

Ráadásul mindketten megtalálták a boldogságot új párjuk oldalán: Anikó Szulák Andrea exével, Gáborral jött össze, míg Palik László egy ügyvédnő, Petra oldalán találta meg számításait.

Tolvai Reni és Kállay Saunders András

A két előadó neve szinte összeforrt a Megasztár 5 óta. Reni és András a színfalak mögött szeretett egymásba, és 11 éven keresztül voltak egymás támaszai.

Az utóbbi időben azonban valami megváltozott, már nem lehetett őket egymás közelében látni, eltűntek a közös képek. A döntésük azért is volt meglepő a rajongóknak, mert Reni tavasszal még arról beszélt, hogy szerinte András hamarosan gyűrűt húz az ujjára. Nos, erre úgy tűnik, már nem kerül sor...

Veréb Tamás és Klajkó Szandra

Veréb Tamás és felesége, Szandi hét évig alkottak egy párt, ám az élet úgy hozta, hogy külön utakon folytatják. A pár négy év együttlét után házasodott össze 2020-ban, az énekes pedig akkor úgy érezte, hogy szerelmével szeretné leélni az egész életét.

Az eljegyzési gyűrűt is saját maga készítette neki, arról nem is beszélve, hogy az esküvőre egy nappal Valentin-nap után, február 15-én került sor, teljes titokban.

„Nagy szerelem volt a miénk, de mostanra elfáradt. Mindketten megpróbáltuk menteni a kapcsolatunkat, mindent megtettünk, de beláttuk, hogy más utakra rendelt minket a sors. Ahogy a kapcsolatunkat is a legmélyebb tisztelet és szeretet kísérte végig, úgy a jövőben is így gondolunk egymásra, de már csak jóbarátként” – osztotta meg Tamás két hónapja.

Szabó Zsófi és Kis Zsolt

Szabó Zsófi és gyermeke apja, Kis Zsolt öt év házasság után döntött a válás mellett. A műsorvezetőt nagyon megviselte a válásuk körüli hercehurca, hiszen a végsőkig küzdöttek a kapcsolatukért.

„Lehet, hogy volt egy hangzatos esküvőnk, de mi soha nem kifelé éltünk, meg kellett küzdenünk ezért a kapcsolatért, ami eddig tartott. Együtt maradunk, de nem mint férj és feleség” – mondta még januárban Zsófi, aki azóta megtalálta a számításait, méghozzá nem is akárki oldalán. Hosszú Katinka exférjével, Shane Tusuppal jött össze.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Minden eddiginél nagyobb pusztítás jön, itt a váratlan orosz bejelentés

origo.hu

Lázár János szerint Szentkirályi Alexandra képes rendet tenni Budapesten

borsonline.hu

(rém)Álommeló az RTL-en, kiborítja a a stábtagokat Balogh Levente

hirtv.hu

A magyar sajtófőnök cáfolta a szövetségi kapitányról szóló sajtóhíreket

metropol.hu

Nincs kegyelem: zivatar, eső, felhőszakadás – 15 vármegyére adtak ki riasztást

origo.hu

Családja legnagyobb félelméről beszélt Tóth Gabi

mindmegette.hu

Ragyog édesanyja, Katalin hercegné fotóján a szülinapos Sarolta

ripost.hu

Nagy baj történt a Pilisben, ezekben a percekben mentenek

ripost.hu

Ezt nem látták jönni: ledöbbentek Majka legújabb dalán a rajongói

ripost.hu

Roppanós koviubi 3 nap alatt, mutatjuk a tökéletes receptet

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

90 milliós luxusautót vett Gáspár Laci

SZTÁR

Zimány Linda visszaszólt a kommentelőknek

SZTÁR

Diana hercegné: Nem Kamilla tette tönkre a házasságunkat!

SZTÁR

Elképesztő fotók! Undorító, félelmetes állatokkal fotózták a TV2 sztárjait - galéria

SZTÁR

Anne Hathaway: Üzemanyagként tekintettem az alkoholra

SZTÁR

Szente Vajk: Magyarul vallok szerelmet

SZTÁR

Így van most a magyar együttes kórházba került sztárja

SZTÁR

Összeszorul a szív, így néz ki húsvét után Berki Krisztián sírja - fotó