Létrehozva: 2023.11.02.
Módosítva: 2023.11.02.

Hatalmas hírt közölt a TV2, óriási sikert ért el a csatorna

Októberben és egész éves átlagot nézve is a csatornatoplista első helyén végzett a TV2 és a TV2 Csoport mindhárom kiemelt korcsoportban (A18-59, A18-49, A4+), teljes napon és főműsoridőben egyaránt. A június kivételével eddig az év minden hónapjában a TV2 nyerte a nézettségi versenyt főműsoridőben a 18-59 évesek körében.

TV2, nézettség
Fotó: TV2

 

TV2, nézettség
Fotó: TV2

A TV2 októberi sikeréhez éppúgy hozzájárultak a saját gyártású napi műsorok, mint a hétvégi show-k, valamint az infotainment műsorok:

  • Októberben ért véget a Séfek séfe 5. évada, amely a műsor történetének legnézettebb szériája volt mindhárom kiemelt korcsoportban, havi bontásban és a teljes évad átlagában is nyerte az idősávját mindhárom kiemelt korcsoportban.
  • Szintén októberben zárult a Kőgazdag fiatalok első évada, ami kiemelkedő eredményeket hozott, és mindhárom kiemelt korcsoportban idősávja legnézettebb műsora lett.
  • A Sztárban sztár leszek! idei évadának eddigi legnézettebb epizódja október 1-jén volt látható, ami amellett, hogy a hónap legnézettebb műsora lett mindhárom kiemelt korcsoportban a teljes piacon, még az éves műsortoplista harmadik helyét is sikeresen megszerezte. (Ez több mint egymillió nézőt jelent a teljes lakosságon belül.) Így jelenleg az éves műsortoplista első három helyén mindhárom kiemelt korcsoportban TV2-es műsor szerepel. A Sztárban Sztár leszek! jelenleg futó évada átlagosan mindhárom kiemelt korcsoportban idősávja legnézettebb műsora, és a teljes lakosság körében ráadásul az eddig adásba került minden egyes epizód megnyerte az idősávját.
  • Októberben indult a Dancing with the Stars 4. évada, amely eddig jelentős különbséggel nyerte az idősávját mindhárom kiemelt korcsoportban.
  • A hétköznap, jelenleg is adásban lévő saját gyártású műsorok közül A Nagy Ő szintén tetemes fölénnyel lett októberben idősávja legnézettebb műsora mindhárom kiemelt korcsoportban. Ráadásul a teljes lakosság körében több, mint dupla annyian nézték átlagosan A Nagy Ő-t, mint az RTL-t az azonos idősávban.
  • Október elején indult az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát. A kaland-reality az októberben adásba került epizódok átlaga alapján a teljes lakosság körében szintén nyerte az idősávját.
  • Az esti infotainment műsorok közül a főműsoridős Tények a teljes lakosság körében, a Tények Plusz pedig a 18-59 éves nézők és a teljes lakosság körében is nyerte az idősávját októberben. Éves átlagban a Tények a 18-49 éves nézők körében és a teljes lakosságon belül, míg a Tények Plusz mindhárom kiemelt korcsoportban idősávja legnézettebb műsora.
  • A TV2 reggeli magazinműsorai, a Mokka és a Mokkacino sikere is töretlen, októberben és éves átlagban is toronymagasan idősávjuk legnézettebb műsorai.

A főcsatorna kiemelkedő eredményei pedig hozzájárultak ahhoz, hogy a TV2 Csoport is megőrizte piacvezető pozícióját a csatornacsaládok versenyében, és első helyen végezzen októberben mindhárom kiemelt korcsoportban. E mellett a Mozi+ volt a legnézettebb kábelcsatorna októberben a 18-59 évesek, és a fiatalabb 18-49 évesek körében is, teljes napon és főműsoridőben egyaránt. Éves átlagban pedig továbbra is őrzi a Mozi+ a legnézettebb kábelcsatorna címet mindkét említett korcsoportban, teljes napon és főműsoridőben egyaránt.

Live+As live adatok

Főműsoridő: 18:00-22:59

Forrás: Nielsen Közönségmérés/TV2 Kutatás

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Borzalmasan megváltoztak a Dawson és a haverok sztárjai - megdöbbentő képek

origo.hu

Tört-zúzott a magából teljesen kifordult Britney Spears

borsonline.hu

„A szívem szakad meg érte" – Két hónapja él az utcán a 13 éves Norbi, most összefogott érte Esztergom

magyarnemzet.hu

Szoboszlai bombagóljával is hangol a Liverpool a West Ham ellen + videó

ripost.hu

Drámai fordulattal ért véget a Házasság első látásra

hirtv.hu

Jobbikos múltú háttéremberek segítik Magyar Pétert a szervezésben

origo.hu

Meghan Markle súlyos dolgot tett III. Károly királlyal

mindmegette.hu

Mi történt? Hatalmasat változott Krausz Gáborék élete

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Kiderült! Ilyen kapcsolatban vannak valójában a TV2 sztárjai

SHOWBIZ

Könnyek és veszekedés: Íme a Házasság első látásra legdrámaibb pillanatai

SHOWBIZ

Béres Anett: „Soha többé nem ugrom le sehonnan életemben”

SHOWBIZ

Schmuck Andor dalra fakadt: "A fülekben kevesebb kárt teszek, mint pár mai előadó"

SHOWBIZ

Mindent rögzített a kamera! Óriási pofont adott Ördög Nóra a Zsákbamacska műsorvezetőjének

SHOWBIZ

Most jött: rosszul lett és összeesett egy lány a Budapest Parkban, leállították a Blahalouisiana koncertet

SHOWBIZ

Elhunyt a legendás magyar rendező, András Ferenc – Itt láthatod a legjobb filmjét

SHOWBIZ

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár