Létrehozva: 2023.09.20.

Jákob Zoli a Kőgazdag Fiatalokról: Hamar telítődnek majd…

Ha valaki, akkor a TV2 idei Nagy Ő-je tudja, milyen érzés a kemény munkával megszerzett vagyon fölött rendelkezni. Szerinte a Rich Kids Hungary szereplőit hamar elérheti a gazdagok mumusa…

Jákob Zoltán nem sokat tud a Kőgazdag Fiatalok életéről, hiszen ő maga szegénysorból, tanulással, becsületes és kemény munkával jutott oda, hogy ma ő Magyarország 39. leggazdagabb embere. Ugyanakkor ennél fogva három, elvben kőgazdag fiatal édesapja, vagyis testközelből látja, hogyan élnek azok a kamaszok és fiatal felnőttek, akiknek az anyagi lehetőségei korlátlanok. Nos, Zoli két lánya és fia korántsem él olyan nagy lábon, mint azok a fiatalok, akik a TV2 képernyőjén mutatják meg, hogyan is telnek a mindennapjaik milliomos, vagy akár milliárdos szülők gyermekeként.

Jákob Zoltán szerint az út jelenti az igazi örömet... (Fotó: Markovics Gábor)

Nem beszélnek a teljesítményről...”

„Éppen csak belenéztem a műsorba, illetve láttam pár srác bemutatkozó videóját.” 

Nos, engem zavar, ha egy szülő ilyen kirívó módon kényezteti el a gyermekét. Én egészen más utat választottam és elnézve a lányaimat és a fiamat, jó döntést hoztam

kezdte Ripostnak a körmös király, aki szerint egy fiatal felnőtt, pláne kamasz még biztosan képtelen a helyén kezelni a valódi vagyont. „Furcsának találom, amikor nagyon fiatal emberek mutatják, hogy milyen anyagi javak felett rendelkeznek. Ők persze többnyire nem beszélnek a luxusélet mögötti teljesítményről, ami természetesen nem az övék, hanem a szüleiké, akik minden bizonnyal rengeteget dolgoznak azért, hogy megteremtsék azt az életszínvonalat, amit a gyerkőceik is élveznek” – mondta Jákob Zoltán, aki szerint a számolatlanul sok pénz csak ideig-óráig szerez örömet az ember életében.

 „Tudom miről beszélek...”

„Sosem tagadtam, hogy az én életemnek is voltak szakaszai, amikor az engem körülvevő tárgyak, ingatlanok és ruhák megszerzése többet jelentett számomra, mint manapság. Ugyanakkor ma a céljaimhoz vezető út megtétele sokkal nagyobb örömforrást ad, mint maga a cél elérése. Ehhez persze érni kell, vagyis át kell menni egy nagyon komoly tanulási folyamaton és ezen a Kőgazdag Fiatalok is át fognak menni, különösen akkor, ha elkezdenek a saját útjukon járni és megszerzik az első, önerőből megszerzett millióikat, netán milliárdjaikat. Ha nem így lesz, akkor el fogja őket érni a telítődés állapota, ami komoly önértékelési zavarokhoz vezethet. Tudom, miről beszélek, hiszen ezeken a stációkon magam is átmentem, csak éppen felnőttként és úgy, hogy minden fillérért magam dolgoztam meg” – magyarázta a milliárdos üzletember, aki bár mindent igyekszik megadni gyermekeinek, nem viszi túlzásba a szeretet pénzzel való kifejezését.

A magyar milliárdos hamarosan párt keres a TV2 sikerműsorában, A Nagy Ő-ben Fotó: Markovics Gábor

„A fiam végigjárta a szamárlétrát "

„A kamaszlányaim iskolába járnak és semmiben nem akarnak kitűnni a társaik közül, ha csak nem a tanulmányi eredményeikben. Sosem kértek semmilyen drága, márkás ruhát, vagy kiegészítőt.”

Meg is mondták, hogy nem akarnak az én elkényeztetett gyerekeimnek tűnni.

„A fiamnál szerényebb embert pedig nem ismerek. Nálam dolgozik és végigjárta a szamárlétrát annak ellenére, hogy szakirányú diplomát szerzett. A termelésen kezdett csomagolóként, majd volt eladó az egyik üzletemben is, mielőtt az irodába került a marketing csapat tagjaként. Négy éve dolgozott már a cégnél, amikor vezető beosztásba került. Mindenért keményen megdolgozik és sosem kérte, hogy kivételezzek vele csak azért, mert a fiam. Sőt, önmagával szemben sokkal kritikusabb, mint amilyen én vagyok vele szemben. Ja, most épp pilótának tanul...” – mesélte büszkén a magyar milliárdos, aki hamarosan párt keres a TV2 sikerműsorának legújabb szériájában.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Rendkívüli bejelentés érkezett a hazai üzemanyagárakról

origo.hu

Drámai közelségbe került a III. világháború

borsonline.hu

Erdélyi Mónika már feladta a reményt – Jákob Zoltán közbelépett

magyarnemzet.hu

Szoboszlai Dominiknek megüzenték, mire számíthat Klopp távozása után

ripost.hu

14 órán át nem jött a mentő, belehalt a rohamba a 19 éves fiú

vg.hu

Óriási bejelentés van készülőben: új autógyár épülhet Magyarországon

origo.hu

Temetőben ünnepeltek volna Polgár Árpádék, de kidobták őket

metropol.hu

Magyar Péter balhé közben azzal vádolt egy rendőrt, hogy az lefeküdt a feleségével, Varga Judittal

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

A kutatók elsápadtak attól, ami a Vörös bolygóról előkerült

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Kiderült! Ilyen kapcsolatban vannak valójában a TV2 sztárjai

SHOWBIZ

Könnyek és veszekedés: Íme a Házasság első látásra legdrámaibb pillanatai

SHOWBIZ

Béres Anett: „Soha többé nem ugrom le sehonnan életemben”

SHOWBIZ

Schmuck Andor dalra fakadt: "A fülekben kevesebb kárt teszek, mint pár mai előadó"

SHOWBIZ

Vége! Komoly döntést hozott a TV2 gyönyörű sztárja

SHOWBIZ

Jákob Zoltán átlépett egy határt! Nincs visszaút

SHOWBIZ

Most jelentették be: egy újabb legendát győzött le a gyilkos kór

SHOWBIZ

Kiderült, együtt maradt-e a Házasság első látásra kedvenc házaspárja