Létrehozva: 2019.01.29.

TV2 Té­nyek - Ezek vol­tak a leg­fon­to­sabb hírek

Nincs sok idõd, de kí­­ván­­csi vagy a nap leg­­­fon­­to­­sabb tör­­té­­né­­se­ire? Össze­­szed­­tük egyet­­len cikk­­ben, mi tör­­tént itt­­hon és a vi­­lág­­ban, a TV2 Té­­nyek se­­gít­­sé­­gé­­vel.

Szerző Ripost

Leszúrta a főbérlőjét egy 27 éves férfi Budapesten. Ezután felgyújtotta a holttestet. A tűzoltók vették észre, hogy az áldozatot meggyilkolták, így értesítették a rendőrséget. A nyomozók 20 perc alatt elfogták az egyik albérlőt, akit őrizetbe vettek. A két férfi nagy valószínűséggel a pénzen veszett össze, ez vezetett a tragédiához. A tűzben bent égett az áldozat egyik kutyája is.

 

Egy autószerelő műhelyből varázsoltak ambulanciát a mentősök, ugyanis életmentő műtétet kellett végrehajtani egy férfin, így pillanatok alatt cselekedni kellett. A mentősök az eszméletlen férfitől körülbelül 150 méterre álltak meg és havazott is, ez is nehezítette a munkájukat. Egy speciális beavatkozásra volt szükség, amely helyet igényel. Az autóműhely vezetője rögtön beengedte őket a műhelybe, sőt még ő is segédkezett.

 

Fagyöngyért mászott fel a fára egy 19 éves férfi Sásdon. De már lejönni nem tudott, mert idő közben besötétedett. Pánikba esett és segítségért kiáltott. A nagymamája vette észre kétségbeesett unokáját a fa tetején. A fiú édesanyja hívta ki a tűzoltókat, akiknek sikerült épségben lehozniuk a férfit.

 

Magyar csapat is részt vett a Bocuse d'or világdöntőjén Franciaországban. A verseny két napon át tart, összesen 24 ország csapatai mérik össze tudásukat. Pohner Ádámnak és csapatának is két ételt kellett elkészíteniük. Az egyik egy zöldséges chartrouse, a másik pedig egy húsétel, aminek a fő alapanyaga a csontos borjúkaraj. A versenyen az ízek mellett a tálalás is fontos szerepet kapott, igazi remekművek születtek.

 

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

"Meg is halhat" - Mike Tyson életéért aggódnak

origo.hu

A TV2 a legnézettebb csatorna, óriási siker volt a Házasság első látásra

borsonline.hu

Tóth Gabi nem titkolja tovább: romokban van az élete

hirtv.hu

Nekiment Magyar Péternek a Momentum, amiért elveszi a szavazóit + videó

ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

hirtv.hu

Bayer Zsolt: Gazember a családban

origo.hu

Szijjártó Péter: Józan észre alapozott együttműködésre van szükség

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. május 3.: a Szűznél valaki kezdeményez, a Skorpió jó hírt kaphat

magyarnemzet.hu

Gyurcsányék kezén a Városháza: Kiss Ambrus kiemelt kormányzati pozíciókban asszisztálta végig a 2010 előtti baloldali kormányzást

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-