Létrehozva: 2018.01.24.

Rejtélyes öngyilkosság a békásmegyeri lakótelepen, nem ez volt az első

Fényes nappal, hétfõ délután lett öngyilkos egy 14-15 év körüli lány Békásmegyeren. A tini beszökött a házba, úgy vetette mélybe magát a 15. emeletrõl.

Szörnyű tragédia rázta meg a békásmegyeri lakótelepen élőket hétfő délután: kiugrott a lépcsőházi erkélyről egy fiatal lány a Madzsar utca egyik paneljának 15. emeletéről. A helyszínelés nyomai még tegnap is látszódtak, ám az még mindig nem derült ki, hogy ki az áldozat és miért akart meghalni.

Információink szerint az iratait még az öngyilkosság előtt letette a földre az emeleti erkélyen, majd a mélybe vetette magát. A %RIPOST% megtudta: a ház környéke, bejáratai, a liftajtók és a postaládafal is be van kamerázva, így a rendőrök pontosan láthatják, hogy egyedül ment-e be a lány és akkor milyen állapotban volt.

A nyomozók elkérték a hétfői kamerafelvételeket, amik 2 óra és fél 4 között készültek. Bár a házban van gondnoki szolgálat, de csak heti két nap vagyok ott, kedden és pénteken. Sajnálatos, ami történt, korábban egy másik házból is ugrottak le

– mondta a %RIPOST%-nak a gondnok.

A 15. emeleten lakó Erzsébet épp otthon volt, amikor a lány leugrott az erkélyről. Az idős asszony nem hallott semmit, pedig az ajtaja is nyitva volt.

Épp húst és krumplit sütöttem az unokának és résnyire hagytam bejárati ajtót, hogy kimenjen a szag. Ha szegényem itt megy ki az erkélyre, biztos meghallom. Szerintem a lépcsőház felől jött

– találgatott Erzsébet, aki úgy tudja: nem házbéli volt a lány.

Mindenkit megkérdeztek, hogy lakik-e itt 14-15 év körüli lány, de nem tudunk róla. Lehet, hogy valakit ismert itt vagy járt már a házban, mert biztos nem találomra választotta ezt a magas panelt

– állította a %RIPOST%-nak az asszony, aki szerint a tragédia óta minden házban zárni kellene a folyosók végén lévő erkélyajtót.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja a Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetségét a 116-123 hívószámon, ami a nap huszonnégy órájában egész Magyarországról elérhető, és mobilról is ingyenesen hívható (www.sos505.hu)!

origo.hu

Oroszország óriási csapást mért az ukrán infrastruktúrára, Ukrajna több fontos helyről is kivonul

origo.hu

Újra együtt Stana Alexandra és egykori párja

borsonline.hu

Kínai horoszkóp: összesúgtak az égiek, 5 jegy szerelmi élete lobban be hamarosan!

mandiner.hu

Mateusz Morawiecki elsőre meglepő tényt árult el Orbán Viktorról

ripost.hu

Autósok százai buknak meg ezen a KRESZ-teszten, pedig alap lenne tudni!

hirtv.hu

Jogász és a MÁV is reagált Magyar Péterék vasúti kocsis esetére

origo.hu

Újabb hír érkezett a rákos beteg Katalin hercegnéről

she.life.hu

Baráti körben– undercover összefogás (hirdetés)

ripost.hu

Kiakadt Kőgazdag Aurél: nem engedik érettségizni

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

azenkertem.feol.hu

Mutasd meg a gyönyörű veteményesed, virágos- vagy balkonkerted és nyerj 1 millió forintot!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-