Létrehozva: 2015.12.02.

Új "gazda-ügy": enyhe börtönbüntetést ünnepeltek a rongálók

Egyre több részlet lát napvilágot a szihalmi ügybõl, de egyre több az indulat is. A helyi polgármester tegnap már újságíróknak támadt.

Szerző Ripost

Mint arról tegnap a %RIPOST% is beszámolt, Szihalmon megvertek egy gazdát, aki saját házát próbálta védeni a kerítésrongálók ellen. Az ügyben a legnagyobb felháborodást az kelti, hogy a gazda, aki engedéllyel tartott gázpisztolyából leadott egy lövést az incidens során, szintén a bíróságon felelhet majd. A férfi azt állítja: támadói már évekkel ezelőtt is életveszélyesen megfenyegették őt és a családját.

"Börtönbuli" fajult el

A férfi elmondása szerint a szomszédjában, ahonnan a négytagú csapat nekiindult, hatalmas buli volt. Kedvező börtönbüntetést ünnepeltek, a helyiek szerint rengeteget ittak. A gazda eközben tévét nézett, és azt várta, hogy édesanyja elkészüljön a vacsorával. Amikor azonban meghallotta, hogy kerítésének támadtak, intézkedni akart.

"Kimentem a kapun, láttam, hogy a saroktól 5-6 méterre négyen álltak. Kérdeztem tőlük, miért csinálták. Erre választ már nem kaptam, támadólag léptek fel" - mondja a férfi, akitől fegyverét is elvették a rendőrök. "Régebben is megfenyegettek már minket, mondták, hogy költözzünk el, vagy meggyilkolják anyámat, a testvéremet és engem."

A rongálók vendéglátója hallgat

A helyiek a gazdát békés férfinak ismerik, azt mondják, a támadólag fellépő család miatt már kommandósok is jártak a faluban korábban. Tegnap egy forgatócsoport is érkezett Szihalomra, ők a polgármestert is szerették volna megkérdezni a történtekről. A település vezetője azonban először azt mondta, jelentéktelen semmiségről van szó, majd az operatőrre és kamerájára támadt.

A szomszéd egyelőre nem szólalt meg az ügyben, azt mondja, ő bent tartózkodott a házban, amikor vendégeivel összeveszett a  szomszédja.

 

origo.hu

Itt van Dél-Korea válasza a léggömbön küldött ürülékre és szemétre

ripost.hu

Megmutatja hatalmát az univerzum, 3 csillagjegy ma konfliktusba kerül

life.hu

Brad Pitt megdöbbentő vallomása Jennifer Anistonnak: válásuk előtt Angelina Jolie-ról mesélt őszintén

hirtv.hu

„Maga tényleg ekkora paraszt?” - egyre látványosabban, biztonsági őrök gyűrűjében menekül Trippon Norbert a sajtó elől + videó

ripost.hu

„Sajnos ez az igazság” – tovább dagad a botrány az elhunyt Berki Krisztián miatt

mandiner.hu

Lehet még fokozni, atomjaira hullik az olimpia előtt a női kajak szakág: szétment a kajaknégyes is! Kiszorítják a párizsi csapatból Kozák Danutát?

ripost.hu

Érkezik az újhold: ennek a 3 csillagjegynek megnyitja a változás kapuját

travelo.hu

Látványos égi jelenség közeledik, távcső sem kell hozzá

ripost.hu

Nem tudsz aludni? Ha ezt a gyümölcsöt fogyasztod, eldobhatod az altatót!

ripost.hu

Magasra tettük a lécet: ha ezt a kvízt meg tudod oldani hibátlanul, magasabb az IQ-d, mint 140

ripost.hu

Ez gyorsan ment: Jürgen Klopp megtalálta új csapatát, már alá is írt nekik

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-