INSIDER

Szerző Erdei Róbert Arnold

Létrehozva: 2024.05.21.

"Veszélyre akar bennünket figyelmeztetni" – 22 éve vigyáz egy szellem Mónika családjára, az édesanya ledöbbent, ki lehet az

Régóta rejtélyes dolgok zajlanak Mónika családi házában, de egészen májusig nem is sejtette, hogy mi állhat a háttérben. A Bodrogkeresztúron élő anyuka egy médium segítségét kérte, hogy végre válaszokat kapjon, így tudta meg: egy szellem veszélyre figyelmezteti.

Szerző Erdei Róbert Arnold

Magától mozgó tárgyak és különös hangok – ezekhez már szinte hozzászokott V. Mónika és családja. Az anyuka négy éve költözött a párja Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei házba, azóta tapasztalja a riasztó jelenségeket. Sokáig nem hitt a spiritualitásban és szellemek létezésében, ám miután telefonon egy médium olyan dolgokról beszélt neki, amiket egyáltalán nem tudhatott, kételkedni kezdett a saját hitében

A kisfiú hiába költözött el a családjával új lakásba, a szellemek követték őt /
A médium telefonon mondta el, ki lehet a szellem / Fotó: Illusztráció/Unsplash

„Folyamatosan estek le tárgyak”

A szkeptikus anyuka eleinte a konyhában hallott különös dolgokat. „Először az evőeszközök csörrenését lehetett hallani, illetve mint amikor két tányért egymásra teszel. Aztán sokáig semmi nem történt, csak egyes időszakokban” – kezdte el mesélni a Ripostnak a 43 éves Mónika, akinek az egyik legemlékezetesebb pillanatot egy gyerekjáték okozta. 

A fiam játéka úgy esett le a polcról, hogy belül volt, és előtte egy másik játék állt. Aztán folyamatosan estek le tárgyak magasabb részekről a házban.

 – folytatta Mónika, majd azt is elmondta: a fürdőszobában magától rendszeresen felkapcsolódott a lámpa is. Az édesanya ezután döntött úgy, hogy felkeres egy médiumot. A hölgy telefonon keresztül mérte fel a „spirituális teret” a házban. „Kérdezte tőlem, hogy érzek-e a rosszat, amikor belépek a házba, de egyáltalán nem, sőt! Nyugodtság jön rám olyankor” – húzta alá Mónika, hozzátéve: „A hölgy szerint biztosan van szellem a házban, de nem rossz szándékkal érkezett” – folytatta.

Az édesanya azt is elárulta: a párjának mindkét szülője elhunyt. Először Mónika az anyósára tippelt, hogy talán az ő szelleme lehet a családdal, ám amikor a látó ezt megcáfolta és felfedte, kiről lehet szó, leesett az álla. 

A médium egy idős férfit látott, aki a mellkasára mutogatott. A párom apukája, Zoltán az, ő sajnos tüdőrákban hunyt el. Azt mondta, 22 évvel a halála után is vigyáz a fiára, a lelke itt ragadt köztünk, velünk van. Jelezni akar

– árulta el Mónika. 

Megmagyarázhatatlan, mégis igaz?

A médium szerint egy titokzatos szellem is van az apósával. „Egy fiatal nőt is látott az apósom lelkével, akit szerinte valahonnan összeszedett” – mondta, majd ezen a ponton kissé szkeptikusabbá vált, de ami ezután történt, minden kételyét eloszlatta a szellemek létezéséről. A médium olyanokat említett neki, amiket magától nem tudhatott."Még Facebook-ismerősök sem vagyunk, ezért kizárt, hogy bármit is tudhatott volna a családomról, mégis így volt. A papa szelleme egy igazolványképet mutogatott neki, egy zakót visel az igazolvány képen. Mondtam, így van. A fiam hozta be nemrég az egyik szobába, felraktuk a polcra. Az apósom egy mozgáskorlátozott embert mutatott neki, de nem tudta, ki lehet az. Mondtam neki, hogy a kisfiam mozgáskorlátozott, végtaghiánnyal született. Egy leláncolt vaskaput is mutatott neki a papa, és válóban, van egy rossz kapunk, pont úgy zárva, ahogy ő érezte” – mondta.

LELKIZŐ

Üzent a túlvilágról Berki Krisztián szelleme

Lénárt Évi azt állítja, hogy ismét megjelent nála Berki.

LELKIZŐ

Üzent a túlvilágról Berki Krisztián szelleme

Lénárt Évi azt állítja, hogy ismét megjelent nála Berki.

A médium szerint az após szelleme 22 éve vigyázhat a családra. Mostanában gyakrabban jelzi a tárgyak mozgatásával, hogy ott van velük - és ezt okkal teszi. Egy veszélyre akarja őket figyelmeztetni

Egy füstöt is mutatott a médiumnak. Nemrég kigyulladt a kéményünk, szerintem erről lehet szó. A hölgy szerint biztos arra akar figyelmeztetni, hogy csináltassuk meg a kéményt, mert komolyabb gond lehet majd vele.

 – vélekedett Mónika.

Még sok kérdés mocorog az anyukában: próbálja elfogadni, hogy talán az apósa szelleme vigyáz rájuk. „Együtt kell vele éljek, hogy ilyen van. Mást nem tudok” – zárta szavait az anya.

 

origo.hu

Szijjártó Péter rendkívüli bejelentést tett

ripost.hu

Mindent elsöpör a szerelem: ezekre a csillagjegyekre júliusban boldogság vár

borsonline.hu

Minden rajongó őt támogatja: Tóth Vera elhagyta az otthonát

mandiner.hu

Az ATV vendége úgy döntött, bojkottálja a csatornát Magyar Péter hétfői performansza után

mindmegette.hu

Megvan, hol nyitja új boltjait a Primark: döbbenetes terjeszkedés a cél

vg.hu

Zelenszkij kemény választ adott Putyin ultimátumára

ripost.hu

Két tudós tálalt ki az idegenekről: kiderült, hol rejtőzködnek - közelebb, mint gondoltuk!

mindmegette.hu

Ide menj a friss barackért, itt az országos Szedd magad lista

ripost.hu

Áll a forgalom Budapest agglomerációjában - kiérkeztek a hatóságok

ripost.hu

Vadon Jani után újabb ember távozik Balázséktól? "Finoman, csendben eltüntették Julit?"

ripost.hu

Váratlan fordulat a kutakon: ezen a napon rendesen megugrik a benzin és a gázolaj ára is

ripost.hu

Nem tudták megmenteni: legyőzte a rák, elhunyt a legendás énekes

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Kormányinfó: kiderült, mit gondol a kormány a választás eredményéről

INSIDER

Megállapodott Orbán Viktor és a NATO-főtitkár: nem mennek magyar katonák Ukrajnába

INSIDER

Magyar Péter tévés hisztije megint bizonyította: erőszakos, nárcisztikus személyiség

INSIDER

"Csak annyit kértem, tartsák rendben" – Ildikó segíteni akart a tűzeset károsultjainak, de rosszul sült el a jótékonykodás

INSIDER

Hivatalos: Karácsony Gergely 41 szavazattal győzött

INSIDER

Személyi változások a Mészáros Csoport alapítványainál

INSIDER

SUP-oztál már éjszaka? Most ingyen megteheted, jön a Mozgás Éjszakája!

INSIDER

Botrányos ítélet: napi 400 millió forintot akar elvenni a magyar családoktól Brüsszel