Létrehozva: 2024.02.20.

Dani leleplezte az 51-es körzet titkát? Hátborzongató fotókat csinált és sikerült átcsempésznie

Eddig még soha nem látott fotókat osztott meg egy magyar férfi az 51-es körzetről! A szuper védett katonai helyen egy légy sem repülhet át engedély nélkül, ám nemrég Gál József barátjának, Daninak sikerült lefotóznia és átcsempésznie a hátborzongató, UFO-król készült képeit.

Szinte minden napra jut egy olyan fotó vagy videó, amely megmagyarázhatatlan, különös jelenségekről számol be. Ezek többsége szinte kivehetetlen UFO-kat örökít meg az égen, ezért nemcsoda, hogy a szkeptikusok körében nem népszerűek. Egy kárpátaljai férfi azonban nemrég olyan képeket osztott meg az 51-es körzetről, amelytől valamennyi ember lélegzete elakadt: jól kivehető, éles képek készültek UFO-król. Leleplezték a titkos amerikai katonai objektumot?

A legendás 51-es körzeten egy légy sem repülhet át engedély nélkül. Ezért is különleges, hogy valakinek sikerült fotót készítenie /
A legendás 51-es körzeten egy légy sem repülhet át engedély nélkül. Ezért is különleges, hogy valakinek sikerült fotót készítenie a helyről /Fotó: Unsplash

A középkorú, egygyermekes apuka régóta oszt meg rejtélyes képeket a nyilvánossággal az UFO-jelenségekkel foglalkozó különböző Facebook-csoportokban. A férfi titkos adattárolókon gyűjti a megmagyarázhatatlan jelenségekről készül dokumentumait és feljegyzéseit. „Barátoktól, ismerősöktől szoktam őket kapni, de van amit én készítettem” – kezdte el mesélni József a Ripostnak.

„Most itt a bizonyíték”

A férfi életcéljának tekinti, hogy leleplezze a különböző, sok esetben rejtélyesnek vélt jelenségek titkát. A napokban az egyik nevadai barátja küldött neki néhány furcsa képet. Röviddel ezután úgy érezte, muszáj megosztania a nyilvánossággal: a képeket az ultra védett amerikai katonai területről, a legendás 51 körzetről készítette. A helyről, amelyről úgy tarják, földönkívülieket rejt a terület és titkos katonai kísérleteket hajtanak ott végre. Épp ezért is különlegesek a napokban megosztott fotók, amelyeken három, fénylő korong látható. 

Sokan sejtik, hogy földönkívüliek vagy valami más lehet ott. És most itt a bizonyíték 

– vélekedett Józsi.

Az 51-es körzetet rengeteg eszközzel, drónokkal, és katonákkal is őrzik, az arra tévedőknek pedig nem engedik, hogy fotózzanak a területen. 

Ott mindennapos látvány az efféle égi jelenség. Aki a közelébe megy a körzetnek, azonnal elzavarják. Ha mégis tudnak képeket készíteni, azt töröltetik velük. A barátom, Dani épp átutazóban volt, amikor meglátta az égen azokat a korongokat. Kiszállt az autójából és készített néhány képet. Hiába jó minőségűek, de sajnos elég messziről tudta csak lefotózni őket. Ki tudja mi volt? Az biztos, hogy Dani nagyon meglepődött 

– mondta el József.

Rejtélyes fények jelentek meg az 51-es körzet felett. Egy magyar férfi fotózta le /
Rejtélyes fények jelentek meg az 51-es körzet felett. Egy magyar férfi fotózta le /Fotó: Ripost olvasó

„Ezeket tudnia kell az embereknek”

Dani a barátjának szó szerint kicsempészte a különös fotókat. Józsi ezután egy adattárolóban tartogatta, majd nemrég úgy döntött, megosztja őket az egyik földönkívüliekkel foglalkozó Facebook-csoportban.

„Az embereknek ezeket tudniuk kell. Sok mindent elhallgatnak ott szerintem” – fogalmazott József.

A bejegyzése után rögtön el is indult a találgatás: tényleg UFO-k vannak a képen, megszállták az 51-es körzetet… vagy maga a körzet lepleződött le ezzel?

Ez biztos igazi! Nem is értem mit vagyunk úgy oda, hisz eddig is voltak földönkívüliek, csak meg akartak kímélni minket, azért nem mondják el soha

 -vélekedett az egyik hozzászóló, mire egy másik azt írta: szerinte a titkos katonai bázis egyik kísérletét fotózhatta le József barátja.

A különös, fénylő korongok láttán az UFO-szkeptikusok is megszólaltak. Szerintük, nincs itt semmi látnivaló, de mégis, mik lehetnek azok az égen?

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Döbbenetes videó leplezi le Brüsszel hazugságát az oroszokról

origo.hu

Ukrajna beismerte, pillanatokra a teljes összeomlás

borsonline.hu

Elképesztő örömhírre érkezett haza Tilla: babákkal bővül a család

magyarnemzet.hu

Zelenszkij hazudott az áldozatok számáról, hogy könnyebb legyen „toborozni”

ripost.hu

A legtöbben elbuknak ezen a KRESZ-teszten: te tudod a jó választ?

origo.hu

Megrázó vallomást tett válásáról a TV2 sztárja

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Itt a friss jelentés: továbbra is gátlástalanul hamisítják a mézet!

INSIDER

Kiderült az igazság: Karácsony ígéreteinek kétharmada nem teljesült

INSIDER

Jó hír az autósoknak: jelentős üzemanyagár-csökkenés jön hamarosan

INSIDER

Karácsony lebuktatta magát: olyan interjút adott, hogy rengetegen fordítanak neki hátat

INSIDER

Ferencz Orsolya: A választáson a tét az életünk, a tét a béke

INSIDER

Menczer Tamás: Elsők vagyunk. Megint!

INSIDER

"Földönfutóvá váltak" - Csikk miatt égett le a lakásuk, így él most a kaposvári házaspár

INSIDER

Orbán Viktor fővárosi fejlesztésekről tárgyalt