INSIDER

Szerző Ripost

Létrehozva: 2023.12.17.
Módosítva: 2023.12.17.

Jónak lenni jó! - Novák Katalin az MTVA stúdiójából segíti a kampányt

Novák Katalin déltől az MTVA stúdiójába látogat és a telefonközpont munkájába bekapcsolódva fogadja majd személyesen a közmédia Jónak lenni jó! jótékonysági kampányába érkező telefonos felajánlásokat -mondta el Siklósi Beatrix, a program projektvezetője, a Kossuth rádió csatornaigazgatója az M1 aktuális csatorna reggeli híradójában.

Nagyon nagy örömünkre szolgál, hogy a kampány fővédnöke, Novák Katalin köztársasági elnök ma ide látogat hozzánk. Délben érkezik és felajánlotta, hogy bekapcsolódik a telefonközpont munkájába, így aki abban az időben telefonál és tesz valamiféle felajánlást, személyesen beszélhet majd az elnökkel

 - tette hozzá Siklósi Beatrix.
    A közmédia Jónak lenni jó! jótékonysági kampánya idén a Semmelweis Egyetem Alapítványán keresztül a koraszülött és a veleszületett fejlődési rendellenességgel élő gyermekeket segítő Semmelweis Fejlődéstámogató Központ komplex fejlesztésére gyűjti az adományokat.


    Siklósi Beatrix hozzáfűzte: Olaszországból Marco Rossit, a labdarúgó válogatott szövetségi kapitányát is kapcsolják majd a nap folyamán, aki - miután ellátogatott a Semmelweis Egyetemre -, ragaszkodott hozzá, hogy részt vegyen a kampány hajrájában is. Ezen kívül az ország különböző részeiből érkező vendégek, művészek, színészek, sportolók vesznek részt az egésznapos műsorfolyamban.
    Siklósi Beatrix azt is elmondta, hogy vasárnap reggeltől egészen késő estig követhetik végig a nézők a gyűjtés folyamatát a Duna, a Duna Word, az M1 és az M5 csatornákon, de a Kossuth rádió is bekapcsolódik majd a közvetítésekbe.
    Kiemelte: mivel nagyon sok olyan tárgy érkezett, amelyekre licitálni lehet, ezért - az MTVA történetében először - 14-től 21 óráig a hirado.hu Facebook-oldalán követhetik majd nyomon az érdeklődők a licites tárgyak árainak alakulását.
    Hozzátette: ezen kívül meg lehet már vásárolni a fix áras termékeket is, amelyeket a https://mediaklikk.hu/jonaklennijo/ oldalon lehet megnézni, valamint a 13600-as szám után a 04-es kód tárcsázásával 500 forinttal is lehet támogatni vasárnap egész nap a Semmelweis Egyetem Alapítványát.

NOVÁK Katalin
Novák Katalin köztársasági elnök, a kampány fővédnöke hívásokat fogad a közmédia 12. Jónak lenni jó! című műsorában az MTVA óbudai gyártóbázisának stúdiójában 2023. december 17-én. Az idei adománygyűjtő akció kedvezményezettje a Semmelweis Egyetem Alapítvány, amelynek célja a Semmelweis Fejlődéstámogató Központ komplex fejlesztése. Fotó: Balogh Zoltán


    Siklósi Beatrix elmondta, hogy eddig nagyon sikeresnek mondható a kampány, az előjelek arra utalnak, hogy kellő összeg fog majd összegyűlni. 

Amiről szóltunk ez alatt a néhány hét alatt, nagyon sok ember szívéhez eljutott és sokan támogattak minket, ismét egy nagy közösséggé tudott válni ez a mozgalom

- fűzte hozzá.
    A túl korán vagy a rendellenességgel született gyerekek különösen gondos odafigyelést, komplex támogatást igényelnek, ellátásukban országos szinten a Semmelweis Egyetem szerepe alapvető. A Semmelweis Fejlődéstámogató Központ megújításának célja, hogy megháromszorozódjon az ellátott gyerekek száma, és a jelenlegi 650-700 helyett mintegy 2 ezer főre tudjanak ellátást biztosítani évente, valamint a jelenlegi 3-5 éves korhatárt kibővítve a jövőben 8 éves korukig szeretnék nyomon követni az egyetem klinikáin kezelt koraszülötteket és a veleszületett fejlődési rendellenességgel élőket.
 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Játék nélkül juthat fel az elit vb-re a jégkorong-válogatott

origo.hu

Mindenkit megdöbbentett Oroszország fontos szövetségese, mi történhetett?

borsonline.hu

Ismét igaza lett Baba Vangának: valóra vált, amitől mindenki tartott

mandiner.hu

Kiszivárgott: Magyarországot is érintő terve lenne Trumpnak, ha megválasztják

ripost.hu

Ez roppant kínos: megint lebukott Meghan, hogy hazudott

hirtv.hu

Áll a bál a Nike olimpiára szánt női sportdresszeinek túlszexualizáltsága miatt + videó

origo.hu

Hatalmas botrányba keveredett Majka

astronet.hu

Májusi pénzhoroszkóp 2024.: bőséget hoz a Jupiter és a Vénusz

ripost.hu

Tündéri fotót mutatott Dér Heni: így fogja a kisfiú kezét fellépés közben

ripost.hu

"A világ legkísértetiesebb otthonában élek – tele van elátkozott babákkal, sírkövekkel és koporsókkal"

ripost.hu

"A földönkívüliek egyezséget kötöttek a kormánnyal"

ripost.hu

Fodrozódik az őszibarack levele? Így mentsd meg a termést

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Megmutatjuk Magyar Péter igazi arcát: pár hét alatt lehullott a lepel

INSIDER

Öngyilkosságot hazudott Magyar Péter

INSIDER

Magyar Péter egyértelműen a baloldal mellé állt

INSIDER

„A rémálmom vált valóra” - Nyoma veszett az eltűntkereső Laci gyermekkori barátjának

INSIDER

Megszólalt a csepeli panelből kizuhant kisfiú édesanyja, friss hírek érkeztek a gyerek állapotáról

INSIDER

"Feszegetjük a határokat" – Újabb mérföldkövet ért el SMA Tomika

INSIDER

Viharos szél és zivatarok vetnek véget a melegnek: 10 fokot csökken a hőmérséklet

INSIDER

Újabb híresség csatlakozott a Gondosóra Programhoz