Létrehozva: 2023.05.11.

Vigyázat Angyalföld! – Kisgyermekes anyákat sem kíméli a XIII. kerületi rém

Védtelen nőket, fiatal édesanyákat követ az angyalföldi zaklató.

Különös esetnek voltak többen tanúi a főváros XIII. kerületben: Egy rejtélyes férfi zaklatja a nőket Angyalföldön. A titokzatos alak először kiszemeli magának a védtelen fiatal nőket és kisgyerekes anyukákat, majd követi őket bárhová is mennek. Az egyik áldozatot boltról boltra követte a férfi, aki csupán akkor hagyta abba a dolgot, amikor a nő férje is megérkezett.

Thief,In,A,Mask,Showing,Sign,Quieter,,Isolated,On,A
Többen is jelezték, hogy egy hajléktalannak tűnő  férfi követte őket  Fotó: Shutterstock

Egymásnak adták le drótot a XIII. kerületi nők, a városrész Facebook csoportban. Többen ugyanis azt tapasztalták az elmúlt napokban, hogy egy rejtélyes férfi boltról boltra követi a fiatal nőket.

Tegnap írta valaki, hogy a Fiastyúk környékén követte őt egy alak. A mi házunkból is egy kismamát szintén ezen a környéken (patak, Béke, Jász) hosszan követte boltról boltra egy alak. Csak akkor tűnt el, amikor a férje érte ment. 

– osztotta meg a csoporttagokkal az egyik nő. 

A többség így írta le a zaklatót: Egy 40 év körüli, sötét bőrű, hajléktalannak tűnő férfiről van szó. Fekete nadrágot, fekete felsőt és tornacipőt visel. Oldalán FILA táska lóg és egy kifejezetten drága telefont használ.

Egyszer egy hasonló alak leszólított a Fiastyúk villamosmegállóban. A postát kereste. Babakocsival voltam és épp mentem át a zebrán, furcsának is találtam, hogy pont engem szólított le. 

– fejtette ki egy kommentelő.

"Nagyon sajnálatos, mert a környéken 2 általános iskola is van, ahonnan az önállóan közlekedő gyerekek tökéletes célpontok a kirablásra!" – tudatta Tünde.

Budapest más részeiről is jelentettek zaklatókat. Egy pesterzsébeti csoportban egy édesanya jelezte aggódva, hogy a lányát szerda délután, fényes nappal zaklatta egy férfi. A posztoló szerint a lánya épp az egyetemről jött haza, amikor sétálás közben egy autó lassított le mellette és útba igazítást kért. A lányt a jó szándék vezérelte és segített a férfinek, elmagyarázta merre kell mennie. Ekkor vette észre, hogy a sofőr nemi szerve kint van és magához nyúl, miközben a lánnyal beszél. A lány ettől megijedt és elszaladt a helyszínről, de arra emlékszik, hogy egy rosszabb állapotban lévő szürke autóval volt. A poszt szerint a sofőr teljesen jól szituált volt, normálisan beszélt és átlagosnak tűnt, egészen addig, amíg meg nem történt az incidens. Az édesanya aggódva figyelmeztette a pesterzsébeti lakosokat, hogy mindenki vigyázzon magára és családjára.

 

 

 

origo.hu

Drámai fotókon a Dallas sztárjai, akik felismerhetetlenül megöregedtek

origo.hu

Agyonlőtték a brit miniszterelnököt

borsonline.hu

Heti TOP5: Tóth Gabi szerelmének nagy bejelentése, Hódi Pamela rózsaszín lufis örömhíre, Házasság első látásra egymásra találás a műsor után

mandiner.hu

Svájcból kapott bókot hazánk, Orbán Viktort is bőszen emlegették

life.hu

Felismered egy idézetből, melyik filmre gondoltunk? Kvíz

ripost.hu

Erre a 3 csillagjegyre idén felejthetetlen nyaralás vár

ripost.hu

Zokogva jelentették be: Családja körében távozott a magyar úszóedző

videa.hu

Malpura, joghurtos fánkocskák: hűsítő, gyümölcsös desszert -receptvideó ( hirdetés)

life.hu

Bármi legyen az oka, kezelni kell (hirdetés)

ripost.hu

Heti TOP5: Társra lelt a Házasság első látásra sztárja, Kőgazdag Aurélt nem engedték érettségizni és Jákob Zoli is elmondta a véleményét

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Saját árfigyelőt kap az otthonfelújítási program - olcsóbb lesz a lakásfelújítás!

INSIDER

Lesz reptéri gyorsvasút, mehet a magyar cseresznye Kínába - történelmi megállapodások

INSIDER

Kenyeret és sót csipegetett a kínai elnök Budapesten, de miért?

INSIDER

Töltött káposztával vártuk a kínai elnököt Budapesten, ez volt a menü Orbán Viktor díszvacsoráján

INSIDER

Döbbenet! Ennyi sört ivott meg egyetlen magyar 2023-ban, idén pedig itt az Eb!

INSIDER

"Néha zavaró szagok jöttek ki a lakásból" - megszólaltak a szomszédok az egymás után kétszer kigyulladt csepeli lakás áldozatáról

INSIDER

Jó hír az autósoknak, tovább csökkennek az üzemanyagárak; Tragédia Szalántán, szerelmespár halt meg a balesetben; Magyar Péter trükkje....

INSIDER

"Édesapám halálos ágyán fogadtam meg, hogy megoldom a család rejtélyét" - Melinda minden követ megmozgat