Létrehozva: 2022.07.02.
Módosítva: 2022.07.02.

Köztörvényes bűncselekmény gyanúsítottját választhatják ma a Jobbik elnökének

A szexbotrány gyanúsítottja akar a Jobbik elnöke lenni.

Hetekkel ezelőtt robbant ki a Jobbik történetének talán legnagyobb botránya, amikor kiderült, hogy a jobbikos Földi István - aki most pártelnök akar lenni – erőszakoskodott Szilágyi György élettársával egy jobbikos rendezvényen. Azóta a rendőrség személyi szabadság megsértésének gyanújával nyomoz. Földi - aki Jakab Péter legfőbb szövetségese - és a baloldali propagandasajtó egészen abszurd módon megpróbálta ezt úgy beállítani, mintha a fiatal nő nem mondott volna igazat, ami óriási hazugság. A személyi szabadság megsértése ugyanis a magyar Btk. szerint tökéletesen leírja azt, amivel Földit vádolja Szilágyi György élettársa. Legújabban egy erősen megvágott, alig 40 másodperces hangfelvételt szedtek elő, amelyen a koronatanú Gyüre Csaba - úgymond - "cáfolja" az állításokat, azonban a felvétel - ha alaposan megvizsgáljuk - valójában a Földi elleni vádakat erősíti. 

Fotó: Metropol

Egy megvágott hangfelvétellel próbálja mosdatni a baloldali propagandasajtó a jobbikos Földi Istvánt, Jakab Péter legfőbb szövetségesét, közvetlenül a Jobbik elnökválasztása előtt. Földi azzal került be a hírekbe, hogy tavaly decemberben Ököritófülpösön, egy jobbikos rendezvényen erőszakoskodott a szintén jobbikos Szilágyi György élettársával, a nő állítása szerint.

A JOBBIK VEZETÉSE - JAKAB PÉTER ÉS MAMUSZOS SZERETŐJE, A FŐTITKÁRNŐNEK GÚNYOLT MOLNÁR ENIKŐ - ELŐSZÖR MEGPRÓBÁLTA ELTUSSOLNI AZ ÜGYET, DE MIUTÁN A PÁRTBAN SEMMILYEN VIZSGÁLAT NEM INDULT, V. ANITA FELJELENTÉST TETT A RENDŐRSÉGEN, AHOL MÁR NYOMOZNAK, EGYELŐRE SZEMÉLYI SZABADSÁG MEGSÉRTÉSE GYANÚJÁVAL.

A nő korábban a sajtónak azt mondta, hogy a rendezvényen Földi István – aki most a Jobbik elnöki pozíciójára hajt – előbb  pajzán megjegyzéseket tett neki, majd felcsalta egy szobába, ahol bezárta az ajtót. Mint mondta,

Földi pedig beszorított a fürdőszobába, és elővette a nemi szervét. Akkor már izgalmi állapotban volt. A kezembe nyomta és megpróbált megcsókolni is. Könyörögtem neki, hogy hagyja abba

– mondta a nő. Elmondása szerint a tragédia egy hajszálon múlt, ugyanis mielőtt bement a szobába, megkérte Gyüre Csabát, hogy menjen majd utána, aki végül addig dörömbölt a fürdőszobaajtón, amíg Földi el nem tette a nemi szervét, majd ajtót nyitott, mintha mi sem történt volna. V. Anita és Gyüre azonnal elhagyták a helyszínt, a zaklatott nő pedig rögtön élettársát hívta telefonon.

EGÉSZEN MEGDÖBBENTŐ MÓDON A BALLIBERÁLIS MÉDIA MOST MÉGIS AZ ERŐSZAKOS FÖLDIT MENTEGETI.

A napokban előhoztak két megvágott összesen alig 40 másodpercnyi hangfelvétel-részletet, amelyen Gyüre Csaba arról beszél, hogy nem történt erőszak. A baloldali propaganda állítása szerint ez Földi ártatlanságát bizonyítja, azonban semmiben nem mond ellent V. Anita szavainak, hiszen ő is azt mondta: nem történt erőszak, mivel Földit ebben megakadályozták.

Nézzük, mit is vágtak össze Földi védelmében.

"Ilyet száz ember csinált már, nem száz, hanem százmillió" - fogalmazott Gyüre Csaba, aki szerint az ügyet a nő, akivel Földi erőszakoskodott „felfújta”. Ebből máris nyilvánvaló, hogy valami történt, hiszen Gyüre nem azt mondja, hogy V. Anita "kitalálta" a történetet, hanem azt, hogy "felfújta"

RÁADÁSUL, MINT GYÜRE FOGALMAZ „GYURI [SZILÁGYI GYÖRGY - A SZERK.] KIAKADT, FELHÍVOTT ENGEM IS. KÉRDEZETT, HOGY MI VOLT ITT, MI VOLT EZ, MIÉRT NEM VIGYÁZTÁL ANITÁRA. B*SZOGAT ENGEM, HOGY MIÉRT NEM FIGYELEK ODA, DE ÉN ODAFIGYELTEM, MONDOM, ÉN VIGYÁZTAM RÁ."

Vagyis: maga a felvétel bizonyítja, hogy Szilágyi György már akkor, amikor az eset tudomására jutott, felelősségre vonta Gyüre Csabát, hogy miért nem vigyázott élettársára. Vagyis nem lehet igaz, hogy Szilágyi csak a hatalmas választási bukás után találta ki az egészet, hogy Jakabot lejárassa, hiszen már akkor felelősségre vonta Gyürét, hónapokkal azelőtt, hogy a nyilvánossághoz fordult volna.

Gyüre a másik összevágott részleten azt ,mondja: "Nem erőszakolta meg… nem izé… nem… nem volt semmi, semmi olyan dolog".  Ez szintén

EGYBEVÁG AZZAL, AMI V. ANITA MONDOTT, HISZEN Ő IS AZT MONDTA, HOGY FÖLDI VÉGÜL NEM TUDTA MEGERŐSZAKOLNI, CSAK AKARTA.

Földi azonnal közleményt adott ki, és a botrány kirobbanása óta másodszor hajtogatja, hogy – szerinte – nem csinálta azt, amivel nem is vádolja senki.ARRÓL AZONBAN NEM BESZÉL, HOGY MIT CSINÁLT. A SZEMÉLYI SZABADSÁG MEGSÉRTÉSÉNEK GYANÚJÁT UGYANIS EGYÁLTALÁN NEM TAGADJA, SŐT, MÉG BÜSZKÉN LOGOGTATTA IS NÉHÁNY HÉTTEL EZELŐTT. 

A kérdés tehát az, hogy mikor vallja be Földi, hogy mit csinált. Egy nőt becsalni a fürdőszobába, az ajtót rázárni, megakadályozni abban egy ideig, hogy elmenjen és erőszakoskodni vele, az biztosan kimeríti a "személyi szabadság megsértésének" gyanúját. Ráadásul: az, hogy a rendőség ezzel a gyanúval kezd nyomozni, egyáltalán nem zárja ki, hogy az előkerülő bizonyítékok alapján később mással is meggyanúsítják Földit.

Ezek után ma könnyen előfordulhat, hogy a Jobbik megválasztja elnöknek a pártban eddig egyébként országosan kevésbé ismert Földit, aki ezt arra használhatja fel, hogy megpróbáljon beülni a parlamenti frakcióba, ezzel mentelmi jogot szerezzen magának. Ahogy azzal a köztörvényes bűncselekményekért jogerősen elítélt Czeglédi Csaba is próbálkozott.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Borzalmas képeken az orosz-ukrán háború pusztítása

borsonline.hu

Hét csillagjegy, akire nagy változások várnak májusban

vg.hu

Ki hitte volna: a Moltól a Shellig egyik percről a másikra vaskos üzemanyagár-csökkentést hajtottak végre a magyar benzinkutak

ripost.hu

Nagy baj történt a Pilisben, ezekben a percekben mentenek

hirtv.hu

Cseh Katalin alaposan belezavarodott a mondanivalójába + videó

origo.hu

Ezt követeli Zelenszkij az ukrán sportolóktól

astronet.hu

A Vénusz a Bikába lép, a Mars a Kosba: ez a nagy egymásra találások ideje

magyarnemzet.hu

Gyurcsányék kezén a Városháza: szürkezónás akcióval debütált a 2010 előtti baloldali kormányok megoldóembere

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

„A rémálmom vált valóra” - Nyoma veszett az eltűntkereső Laci gyermekkori barátjának

INSIDER

Az intézkedő rendőr szerint Magyar Péter autós ámokfutásba kezdett, de végig agresszív, fenyegető és megfélemlítő volt

INSIDER

Látványos számok mutatják, mennyit változott az életünk 2010 óta

INSIDER

Itt a friss jelentés: továbbra is gátlástalanul hamisítják a mézet!

INSIDER

Tragédia a Gyáli úton: Porsche gázolt el egy férfit - helyszíni fotók!

INSIDER

Kínzó izom- és ízületi fájdalom, kimerültség: új járvány terjed Magyarországon?

INSIDER

„Szép lány volt, nagy álmokkal” – Halálra gázolták az 5 éves hercegnőt egy iskola előtt

INSIDER

Május 12-ig láthatók a lélegzetelállító képek a Városligetben - Galéria