Létrehozva: 2021.12.20.

Úgy él, mint egy amerikai milliárdos a fővárosi közműcégek csúcsvezetője

Mintha tudatosan provokálná saját munkatársait a fővárosi közműcégek első számú vezetője. Mártha Imre a budapesti közműholding vezérigazgatója megdöbbentő módon dicsekszik a megszerzett milliókkal. Luxusszállodák a világ legdrágább pontjain, jacht utak a tengereken meglehetősen alulöltözött hölgyek kíséretében, milliós szörfdeszka, vitorlások, és naponta, provokatív módon váltogatott tízmilliós órák. Ilyet még az amerikai milliárdosok is ritkán tesznek.

A fővárosi közműcégek munkatársai meghökkentő fotóalbumot juttattak el a Metropol szerkesztőségébe, és mint az a lap hétfői számából kiderül, sokan találgatják közülük, hogy miből gazdagodott meg ennyire látványos módon, ennyire hirtelen Mártha Imre a budapesti szemétszállítás, a távfűtés, a kertészet, sőt a temetkezés csúcsvezetője, akit a munkatársai Gyurcsány-fiókának gúnyolnak a háta mögött.

Mártha ugyanis Gyurcsány személyes kedvenceként, még 2008-ban kapta meg alig 32 évesen(!) a csúcspozíciónak számító elnök-vezérigazgatói posztot a Magyar Villamos Műveknél. A dolognak nem lett szép vége, négy ügyben is büntetőeljárás indult ellene különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette miatt, de a botrányos ügyekből a végén valahogy „szerencsésen” kimosdatták.

Gyurcsány-fiókaként később sem feledkeztek el róla, nemzetközi multi cégek adták kézről-kézre. Aztán persze egyenes útja vezetett a Karácsony Gergely-féle bábönkormányzatba, ahol szinte egyik napról a másikra megkapta, az összes fontosabb cégvezetői posztot. A kedvéért, nyilvánvalóan Gyurcsányék közreműködésével, egyetlen óriási holdingba olvasztották össze a FŐTÁVOT, a fővárosi közterület fenntartó vállalatot, a Fővárosi Kertészetet, a kéményseprőket, de még a Temetkezési Vállalatot is. Gyurcsány utasítására Karácsony engedelmesen neki adta az összes kulcspozíciót, ő lett a hatalmas cég elsőszámú vezére.

Mártha Imre és Karácsony Gergely. Mit adnak kézről-kézre?

Mártha Imre luxuséletmódja nagyon hamar beszédtéma lett a fővárosi közműcégek dolgozói közt, ráadásul mintha szándékosan provokálná is a munkatársait. Miközben a cégeknél folyamatos a leépítés, emberek százai rettegnek kirúgástól, (nemrég egyikük megrázó interjút is adott erről a Metropolnak), egyenesen megalázónak tartják a cégvezér milliárdosokat megszégyenítő posztjait a közösségi médiában.

A legnagyobb felháborodást kora ősszel az váltotta ki, amikor Mártha Imre az egyik jachtozó képre, amin egy csaknem meztelen hölggyel volt látható, ráírta: HOME OFFICE.

Az alábbi fotókat a fővárosi közműcégek dolgozói gyűjtötték össze és juttatták el a Metropol szerkesztőségébe. Imilive, így hivják a neten a fővárosi közművek vezetőjét.

Napi egy millió forintért hajókázgattak.

A poszt tanúsága szerint a munkások által csak Gyurcsány-fiókának nevezett cégvezér néhány hete éppen valahol, a Costa Del Solon a világ milliárdosainak egyik kedvenc méregdrága partvidékén jachtozott egy látványos hölgy kíséretében. Nem sikerült megtudni, hogy saját tulajdona-e képen látható hajó, de egy ilyen kategória bérlése is napi 1 millió forint körül van a Costa Del Solon, Spanyolországban.

Mártha Imre láthatóan igyekszik mindig úgy fotózkodni, hogy a rajta lévő óra is jól kivehető legyen. Pedig ezúttal „csak egy” kb. 1 millió 900 ezres Breitlinget csatolt magára.

Váltogatja milliókba kerülő óráit a csuklóján.

De nem ez volt mostanában a fővárosi cégvezér egyetlen provokatív, a kirúgástól tartó dolgozókat alázó posztja. Szintén alig néhány hete egy marokkói 7 csillagos luxusszállodából jelentkezett be, a hajszínből ítélve már egy újabb dekoratív hölgy társaságában. POOL VIBES, írta nagyképűen a posztra.

7 csillagos szállodából jelentkezett be.

Nem adta alább ezúttal sem, látványosan szórta a pénzt, hiszen ebben a marrakeshi szállodában, a Namaskar-palotában egyetlen éjszaka 1 millió 627 ezer 640 forintba kerül. Úgy tudni, 10 napot sikerült itt eltöltenie.

Több, mint másfél millió forintba kerül itt egy éjszaka.

A fővárosi- közműcégek dolgozói valóságos fotóalbumot juttattak el a Metropol szerkesztőségébe. Ahogy elmondták, ezek a képek kézről-kézre járnak a munkatársak között, és aki egy új Gyurcsány-fióka posztot talál, azonnal körbeküldi a neten.

A képek mindegyike a vagyonával megdöbbentő módon kérkedő embernek mutatja Mártha Imrét, aki mindenkinek szeretné megmutatni, hogy felveti a pénz, hogy tényleg szinte szórja a milliókat

A posztokon gyakran játszik főszerepet egy-egy méregdrága óra. Például ez a 15 millió forintot érő, tényleg csak milliárdosok számára gyártott Hublot, amelyik a beszédes UNICO KING GOLD BLUE nevet viseli, mert jelentős részben 18 karátos aranyból készült.

18 karátos aranyból készült az órája.

A fővárosi közműcégek dolgozói mindössze azt szeretnék tudni, hogy miközben a közterület-fenntartótól a Főtávig, a kertészeti vállalattól a kéményseprőkig folyamatos a leépítés, hogyan és miből élhet ennyire nagylábon, provokatív módon a cégvezér

Ez is érdekelhet

origo.hu

Mbappé és a PSG padlóra került a dortmundi pokolban

origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

borsonline.hu

Erdélyi Mónika már feladta a reményt – Jákob Zoltán közbelépett

mandiner.hu

Nincs visszaút: megkezdődött az illegális migránsok őrizetbe vétele Nagy-Britanniában

life.hu

Mókusszerűvé vált Jennifer Aniston arca: plasztikai sebész magyarázza el az okokat

hirtv.hu

Újabb influenszereket látott vendégül David Pressman

origo.hu

Megfejthették a fáraó átkát: kiderült, mi ölte meg a sírt felnyitó kutatókat

mindmegette.hu

Figyelmeztet a szakember: nem mindig jó döntés air fryerben sütni-főzni

ripost.hu

Hirtelenül elhunyt Pintér Marianna

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

3 csillagjegynek májusban furcsa üzenetet küld az őrangyala

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

INSIDER

Az intézkedő rendőr szerint Magyar Péter autós ámokfutásba kezdett, de végig agresszív, fenyegető és megfélemlítő volt

INSIDER

Látványos számok mutatják, mennyit változott az életünk 2010 óta

INSIDER

Itt a friss jelentés: továbbra is gátlástalanul hamisítják a mézet!

INSIDER

Kiderült az igazság: Karácsony ígéreteinek kétharmada nem teljesült

INSIDER

Ilyet még nem láttál: ezzel a módszerrel próbáltak pénzhez jutni a csalók

INSIDER

Bőnyi iskolai dráma: sokkot kapott a késelő kislány apja - Videó

INSIDER

Döbbenetes felfedezés: baktériumok lehetnek a reggeli kávédban

INSIDER

Időjárás: Ebben nem lesz köszönet, jégesővel csap le itt a hirtelen lehűlés!