HŰHA

Szerző Buster

Létrehozva: 2024.02.13.
Módosítva: 2024.02.13.

Tovább dagad VV Virág születésnapi botránya: jelentkezett az átvert vállalkozó

A 22 éves lány esete kiválóan példázza, hogy mit ér és hová vezet az RTL Klub valóságshow-jában való szereplés. VV Virág komoly zavarokkal küzdő lány, nem csak önmagának, másoknak is árt, de nem érdekli.

Egyre több és egyre durvább részlet lát napvilágot a botrányos életvitelt folytató fiatal lány hétvégén megtartott születésnapi randalírozásáról. Mert bulinak aligha lehet nevezni azt a poklot, ami elszabadult a budapesti lakóparkban. A Ripostnál jelentkezett az a vállalkozó hölgy, aki a születésnapi dekorációt készítette és aki most futhat a pénze után, miután VV Virág átverte, ráadásul elbukott egy másik megrendelést is, hiszen a híresség tönkretette az állványt, miután kihajította az emeletről.

VV Virág
VV Virág egyetlen Instasztori után kidobta a dekorációt (Fotó: Instagram)

„Belementem a dologba...”

Virág először decemberben keresett meg, hogy szeretne szilveszteri dekorációt rendelni tőlem. Akkor még nem voltam biztos benne, hogy az ő hírneve jót tehet a friss vállalkozásomnak, így nem is mentem bele a vele való egyezkedésbe. 

Ma már tudom, hogy most is ez lett volna a jó döntés, hiszen csúnyán ráfizettem a kis hölgy eszeveszett bulijára

- kezdte lapunknak Alexandra, aki sok időt, pénzt és energiát költött a reménybeli együttműködésre, ami finoman szólva is egyoldalúra sikeredett. „Hallottam korábban történeteket arról, hogy Virággal nem érdemes közösséget vállalni, mert semmi felelősségérzete nincs és tökéletesen megbízhatatlan, de amikor újra megkeresett, hogy készítsek dekort a születésnapjára, átnéztem az oldalát és láttam, hogy néhány céggel volt már együttműködési megállapodása, így belementem a dologba. Nem volt bonyolult a dolog. Beszereztem a kellékeket a saját pénzemen és elkészítettem azt, amit kért” - mondta a vállalkozó, akivel Virág ezután már a bolondját járatta.

VV Virág
Alexandra a ház kertjében találta meg művét (Fotó: Instagram)

„Nos, ez nem jött össze...”

A buli előtti napokban már éreztem, hogy nem ez volt életem döntése, hiszen Virág összevissza variált. Közölte, hogy összeveszett a pasijával, akinek az albérletében tervezték a bulit, ezért vigyem a dekorációt a tizenharmadik kerületbe. Végül mégis abban a bizonyos lakásban tartották meg a születésnapot, de már délután kezdődtek a furcsaságok. A ház előtt találkoztunk és amikor Virág meglátott, köszönés nélkül beszaladt a lépcsőházba és engem otthagyott a fickóval. Most, hogy már tudjuk, mi is történt ott éjjel, azt gondolom, hogy csak el akart pakolni olyasmiket, amiket nekem nem kellett látnom” - vélekedett Alexandra, aki az akkor még józan lánnyal megállapodott abban, hogy mit is vár cserébe a dekorációért. „Arra kértem Virágot, hogy még a buli elején készítsen videós és fényképes posztot is, amiben megjelöli a cégemet és azt is kikötöttem, hogy minden felvételen viselkedjen kulturáltan, vagyis ne tegye oda se a fenekét, se a melleit és ha lehet, a nyelvét is tartsa a szájában. Nos, ez nem jött össze, hiszen az egyetlen fotón természetesen a mellein volt a hangsúly. Hogy mi történt a bulin, az már ismert tény, ahogyan az is, hogy mi lett a sorsa a dekorációnak, amit összetörve sikerült csak visszakapnom az alsó szomszédtól, miután Virág kihajította több berendezési tárgy társaságában az erkélyről” - sorolta dühösen a dekorációt készítő hölgy, aki nagyon rosszul járt, amiért megbízott a hírességben.

„Elestem a következő munkától...”

A születésnapi buli így ahelyett, hogy további megrendeléseket hozott volna Alexandrának, konkrét és jól mérhető anyagi veszteséggel zárult számára. „Az a helyzet, hogy az állvány, amit rendeltem a dekorációhoz, használhatatlan lett. Emiatt pedig elestem egy következő munkától, hiszen ahhoz is erre lenne szükségem. Ha pedig rendelnek egy újat, annak másfél hét az érkezési ideje és ennyi időm sajnos nincs. Így most le kell mondanom azt a megrendelést, ami finoman szólva sem tesz jót egy friss vállalkozásnak. Kerestem Virágot, aki annyit mondott, hogy minden el lesz rendezve, de sajnos az ő szavára nem lehet adni. 

Fogalma sincs, hogy milyen helyzetbe hozott ezzel. 

Nem állok úgy anyagilag, hogy pótolhassam a veszteséget. Én is albérletben lakom és egyedül nevelem a gyermekemet. Virág most az ő szájától vette el a falatot és mostanra még arra sem méltat, hogy felvegye a telefont. Persze van, aki nálam is rosszabbul járt, hiszen a bérelt lakásban kétmillió forintos kárt tettek az őrjöngéssel” - tette hozzá az átvert édesanya.

UPDATE: Alexandra azóta jelezte, hogy részben már kártalanította őt Virág. 

 

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Döbbenetes videó leplezi le Brüsszel hazugságát az oroszokról

origo.hu

Váratlan hír érkezett Oroszországból, ez mindent megváltoztat

borsonline.hu

Felfedte titkát a Hazatalálsz gyereksztárja: ezt tervezi a jövőjével

hirtv.hu

Varga Mihály: a nyugdíjasok továbbra is számíthatnak Magyarország kormányára + videó

ripost.hu

Áll a bál: Kiakadtak a kommentelők a Házasság első látásra fináléján

hirtv.hu

Deutsch Tamás figyelmeztet Magyar Péter kapcsán + videó

origo.hu

Demcsák Zsuzsa elfenekelte Marics Petit - videó

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

HŰHA

Három luxusautó árát hordja Kasza Tibi a karján?

HŰHA

Ez nem semmi! Herceg Letícia elárulta, milyen lesz az új luxusotthonuk

HŰHA

Áll a bál: Kiakadtak a kommentelők a Házasság első látásra fináléján

HŰHA

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

HŰHA

Barackpopsit „gyúrt” magának Lissák Laura - Fotó

HŰHA

„Megjelent az életemben” - Nem engedik el egymás kezét, ez a férfi áll Hunyadi Donatella mellett

HŰHA

Szétfeszítette aprócska felsőjét Sáfrány Emese hatalmas melle - Fotó

HŰHA

„Az életem leckéje volt” - Mohamed Fatima egy év után törte meg a csendet a Fekete Vonat botrányról