Létrehozva: 2015.11.03.

Nem hajlandó felesége állapotáról beszélni Szacsvay László

Mély hallgatásba menekül a színész! Senkinek sem árulja el, hogy miként van a negyedikrõl kizuhant asszony. Miközben mindenki arról beszél, hogy rohamosan javul az állapota.

Augusztus végén Szacsvay László felesége négy emelet magasból zuhant ki a járdára, de csodával határos módon túlélte a szerencsétlenséget. A színész maga is sokkot kapott a történtektől, és a súlyos baleset óta senkinek sem hajlandó beszélni Claudia asszony állapotáról.

Úgy tudni, a nő azóta már jobban van. Bár ez csak a sajtóban terjedt el, a színész nem volt hajlandó sem megerősíteni, sem cáfolni a híreket. Csak rezignáltan, rengeteg bánattal a hangjában lerázta az újságírókat.

De nem csak a sajtó munkatársaival, a saját környezetével sem hajlandó beszélni Claudiáról. A %RIPOST% megtudta: Szacsvay úgy próbálja feldolgozni a történteket, hogy mély hallgatásba burkolózik. Kollégái hiába érdeklődnek az asszony hogyléte felől, a neves művésztől semmit sem tudnak meg...

"Megértem őt. Más arra is képtelen lenne egy ilyen szerencsétlenség után, hogy színpadra álljon, ő pedig képes mosolyogni és emberek közé menni. Le a kalappal a kitartása előtt!" - kezdte a %RIPOST%-nak a színész egyik munkatársa.

Többször kérdeztük már tőle, hogy van a felesége, de mintha meg sem hallotta volna a szavainkat. Minden másról szívesen beszélget, de ez a téma tabu nála. Gondolom, könnyebb neki így. Ezt pedig tiszteletben kell tartani

- tette hozzá a neve elhallgatását kérő színész.

A Ripost felkeresett egy pszichológust, hogy megkérdezzük a véleményét Szacsvay különös viselkedéséről. "A bizonytalanság, a zavarodottság gyakran eredményezi azt, hogy az emberek elfojtják az érzéseiket. A férfiak sokszor azért sem tudják kifejezni az érzelmeiket, mert akkor gyengének, sebezhetően tartanák magukat. Az elfojtás egy olyan elhárító mechanizmus, amely kizárja, hogy feszültség keletkezzen az emberben, megakadályozza a zavaró, fájdalmas gondolatokat. A tudattalanba száműzött élmények azonban komoly lelki betegségeket okozhatnak" - mondta Makai Gábor, klinikai szakpszichológus.

A legendás színész zárkózottságán valószínűleg az sem segített, hogy néhány nappal ezelőtti születésnapján sem ünnepelhetett szeretteivel, barátaival. Nem engedhette el magát azon a napon, ami máskor csak róla szólt. Hiszen most lábadozó felesége a legfontosabb, és nem ő.

origo.hu

Óriási földrengés rázta meg Nápolyt

ripost.hu

Európa főboszorkánya figyelmeztet: különleges együttállás lesz az égen, ennek a négy csillagjegynek pokollá teszi az életét

life.hu

Cápát láttak a Balatonban - A felvétel felrobbantotta a netet

mandiner.hu

Azahriah Friderikusz műsorában semmisítette meg Nagy Ervint

ripost.hu

Ekkorra időzítsd a nyári szabid! Mutatjuk a kánikulai időszakokat

mandiner.hu

Magyar Péter Hódmezővásárhelyen is kikosarazta Márki-Zayt (VIDEÓ)

ripost.hu

Itt a vége? Még a képeket is törölte Sebestyén Balázs felesége

travelo.hu

Eddig csak csodáltad, most már kóstolhatod is, amit a Festeticsek ránk hagytak

ripost.hu

"Nem tudom értelmezni" - váratlanul stílust váltott Tóth Andi

ripost.hu

Katalin hercegné végre személyesen adott hírt magáról

ripost.hu

"Jobban illik hozzád" - hoppá, kit ölelget Tóth Gabi?

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

FÜLES

Aggódnak a rajongók, eltűnt Vámos Erika

FÜLES

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

FÜLES

Fekete bombázóval az oldalán látták Schmuck Andort

FÜLES

Hihetetlen, így reagált a delfin, amikor Kozso dalra fakadt

FÜLES

"Harry és Meghan soha nem házasodtak volna össze, ha Diana hercegnő még élne"

FÜLES

"Nem tudom értelmezni" - váratlanul stílust váltott Tóth Andi

FÜLES

"Jobban illik hozzád" - hoppá, kit ölelget Tóth Gabi?

FÜLES

Dáriusz, Valentino, Patrik – így fogják hívni Kulcsár Edina és G.w.M kisfiát?