Létrehozva: 2019.05.14.

Ez a tavaszi finomság jobb, mint a pogácsa

Néha a legegyszerûbb ételek a legfinomabbak. Ezt a sós harapnivalót eheted magában egy kis majonézes mártással, de krémlevesek mellé is kínálhatod.

Spárga leveles tésztába tekerve

Hozzávalók:

  • 50 dkg zöld spárga
  • 1 csomag leveles tészta
  • 1 db tojás
  • 10 dkg reszelt füstölt sajt a tetejére
  • Így készítsd el:

    1. A spárgákat mosd meg ( ha szükséges hámozd ), és enyhén sós, forró vízben 5-6 percig párold, hogy roppanós maradjon.

    2. Szedd hideg vizes tálba, csöpögtesd le, és papírtörlőn felsorakoztatva itasd le.

    3. Vágd le a leveles tésztából a szükséges mennyiségű csíkot, és tekerd a spárgákra. Sütőpapírral bélelt tepsire tekerd fel, kend meg a tésztát a felvert tojással és a tetejét szórd meg a reszelt sajttal

    4. 180 fokra előmelegített sütőben süsd készre.

     

    Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
    Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
    -

    További cikkek