EZO

Szerző P. E.

Létrehozva: 2024.01.20.

Iszet boszi segít, hogy olyan legyen a 2024-es éved, amilyennek megálmodtad! Elárulta a titkát!

Nagyon különleges év elé nézünk, hiszen energetikailag nagyon intenzív időszak elé nézünk, így biztosak lehetünk a sikerben az életünk minden területén!

Szerző P. E.

Sokak igazán reménnyel telve vágtak neki 2024-nek, és még azok is nagy figyelmet szentelnek neki, akik nem igazán hisznek az ezotéria világában. Hiszen sok szempontból nagyon különös ez az év, mivel ha összeadjuk a számait, akkor nyolcat kapunk, ami a pénz, a siker és a karma száma is. Éppen ezért egész évben nagyon intenzív energiák fognak uralkodni, ami sok szempontból jó, de sajnos van olyan, ami miatt viszont nem. Vegyük sorra, hogy miért is vannak pontosan ezek az energiák, és mire érdemes a figyelmünket összpontosítani, hogy az esetleges nehezebb élethelyzeteket, feladatokat is könnyebben tudjuk megoldani – kezdi Iszet boszorkány, főpapnő és mágus.

Iszet boszorkány
 

Adjunk hálát!

Ugyan ez az energia már éreztette magát 2022-ben és 2023-ban is, de most válik biztossá, hogy azoknak a "magoknak a termését", amiket tavaly és tavalyelőtt elvetettünk, azt idén tudjuk learatni, vagyis élvezni azt, amiért már sokat tettünk. De arra is ügyelni kell, hogy azokat a dolgokat, amiket az előző években nem oldottunk meg, vagy amiket halogattunk, azokat most le kell zárni. Ez minden életterületre igaz, legyen az családi, párkapcsolati, munkahelyi vagy pénzügyi. Ha ez utóbbi kettőt nézzük, akkor azok, akik keményen dolgoztak ezekért, azok számára végre megtérül a befektetett munka.

De mit is kell tenni azért, hogy valóban eljöjjön a pozitív változás? Ehhez a hála legyen a kulcs, ugyanis, ha képesek vagyunk szívből hálásak lenni az eddigi sikereinkért, boldogságunkért, akkor ezért cserébe nagyon sok pozitív energiával támogat minket az univerzum. Hiszen bármennyire is furcsa, de ez egy intenzív energia. Soroljuk fel, hogy miért mondunk köszönetet, legyen az munka, anyagi biztonság, egészség, szerelem, család, bármi, ami a szívünknek kedves. 

Anyagi sikerek

Mivel 2024 a pénz éve is, ezért nem árt, ha az anyagi sikerünket mágiával is megtámogatjuk. Ezt csakis szakemberrel végeztessük, ám mágikus praktikát, ami nem ártó, bárki csinálhat. Ehhez szükségünk lesz 1 darab babérlevélre, ami teljesen ép, nincs rajta szakadás vagy törés, és írjuk rá azt a szót, hogy anyagi bőség, és a 8-as számot. Végül égessük el, és közben gondoljunk arra az összegre, amire szükségünk lenne, de fontos, hogy ez egy reális szám legyen. Ezt minden hónap újholdján és teliholdkor is végezzük el.

Dolgozzunk a karmán!

Idén a negatív karmával is feladatunk van, hiszen nincs olyan ember, aki akaratán kívül ne okozott volna gondot vagy fájdalmat valakinek valaha. De persze az is előfordulhat, hogy szándékosan tettünk valamit. Mivel a karma ok okozat elven működik, ezért számíthatunk arra, hogy ennek következményei lesznek a mi életünkben, amit nem úgy kell elképzelni, hogy a sors megbüntet minket, hanem csak tanít. Mit tehetünk azért, hogy ez a tanítás ne legyen fájdalmas? A legjobb, ha mielőbb őszintén belátjuk, hogy hibáztunk. Emellett az is segít, ha beszerzünk egy angyalgyertyát, és egy lapra felírjuk, hogy ki vagy kik azok, akiknek fájdalmat okoztunk előző évben, és miben. Ezután írjuk rá, hogy bocsánatot kérünk attól, akinek a neve a papíron van, ahogy az univerzumtól és az angyaloktól is. Végül égessük el a lapot a gyertya felett. Ezt a mágikus praktikát akár több alkalommal megismételhetjük, és mindig fogyó hold idején tegyük. Fontos, hogy a bocsánatkérésnek őszintének, szívből jövőnek kell lennie, mert akkor biztosak lehetünk benne, hogy erre kapunk választ hamarosan valamilyen módon. Ebben az évben arra is figyeljünk, hogy miként járunk el egy-egy helyzetben másokkal szemben, mert ez ugyanúgy befolyásolja a karmát.

origo.hu

Ez a legnagyobb Békemenet: nem férnek be az emberek a Margitszigetre, tele a híd és a rakpart

ripost.hu

Ha ezt látod a lángosozónál, menekülj!

mindmegette.hu

Az étel, amit örök rejtély övez: mi így készítjük a borsos tokányt sok-sok szafttal

life.hu

Mire izgul a pasi? Nem is gondolnád, mik tüzelik fel

ripost.hu

Érkezik a bolygóvonat: ezeknek a csillagjegyeknek hoz szerencsét

lakaskultura.hu

Látványos megújulás Törökvészen: így készült el a napfényes tetőtéri lakás

ripost.hu

Jürgen Klopp ismét tarolt, Mourinhót is nevetségessé tette a BL-döntőn

ripost.hu

Magasra tettük a lécet: ha ezt a kvízt meg tudod oldani hibátlanul, magasabb az IQ-d, mint 140

ripost.hu

A Merkúr az Ikrekbe hazatér: 3 csillagjegy fantasztikus hírt kap

ripost.hu

Két perc alatt rúgták ki, megalázták BL-döntő előtt a világsztárt

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Érkezik a bolygóvonat: ezeknek a csillagjegyeknek hoz szerencsét

EZO

Napsütésről álmodtál? Pénz áll a házhoz!

EZO

A Merkúr az Ikrekbe hazatér: 3 csillagjegy fantasztikus hírt kap

EZO

Megsúgták az égiek, 3 csillagjegy nem tud randiappon ismerkedni

EZO

Ennek a négy csillagjegynek titkos viszonya lesz az exével júniusban

EZO

Pénzhoroszkóp: ennek a 3 csillagjegynek nyár végére brutálisan tele lesz a tárcája

EZO

Óvakodj tőlük, ez a négy legrosszindulatúbb csillagjegy