Létrehozva: 2022.12.06.

Íme a keddi horoszkópod, nem egyszerű ez a hét

Különleges hetet jósolnak a csillagok.

Kos: (március 21. - április 20.)

Az is előfordulhat, hogy olyan esemény történik a héten, amely keresztülhúzhatja a terveit, elképzeléseit. A munkahelyén nem várt változásokra van kilátás, amelyek érinthetik a családja megélhetését is. Fontos, hogy nyitott és elfogadó legyen, mert ezen múlhat a sikere és az anyagi jóléte.

Bika: (április 21. - május 20.)

Hogy ne az év utolsó napjaiban kelljen kapkodnia, idegeskednie, készítsen ma egy számadást, amely fényt nyit az esetleges elmaradásokra, hiányokra. Így lesz bőven ideje arra, hogy még időben pótolja azokat. Ne feledkezzen meg arról, hogy egy fontos ismerősének valamilyen segítséget ígért. Még ma intézkedjen!

Ikrek: (május 21. - június 21.)

Zodiac,Compatibility.,Man,And,Woman,Reaching,Hands,To,Each,Other
Fotó: Shutterstock

Ma áradatként zúdul önre a temérdek tennivaló, néha azt sem tudja, hol áll a feje. Mielőtt kétségbe esne, vesse be minden erejét és tudását ahhoz, hogy megoldja a kialakult helyzetet. Lehet ugyan, hogy ma teljesen kimerül, de ha a nap végén visszatekint az eredményre, büszkeséggel tölti majd el.

Rák: (június 22. – július 22.)

Főnöke elégedett eddigi munkájával és komoly pozícióba akarja helyezni. Ma viszont még egyszer próbára teszi. Döntést kell hoznia egy ügyben, amit ő sem szívesen vállal már. Ha ön ezt diplomatikusan elintézi, akkor nyert ügye lesz. Gyermekei viszont olyan tanácsot kérnek, ami komoly fejtörést okozhat önnek.

Oroszlán: (július 23. - augusztus 23.)

Nagy szerencséje van, hogy ma ráérez a dolgok lényegére, így könnyen szert tehet egy kis plusz pénzösszegre is, minden a tervek szerint alakul. Nem lesz azonban ilyen sikere a párválasztással, ha az ösztöneire hallgat. Ez esetben az lesz a jobb tanácsadó. Ez csak a mai napra vonatkozik, holnap már fordul a kocka.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

Ismét foglalkoztatja a munkahely-változtatás gondolata. Nem érdemes elsietni ezt a lépést, legalább az év végén maradjon nyugton. Majd januárban gondolja újra, mérlegelje a helyzet súlyosságát, de nem árt, ha egy dolgot szem előtt tart: semmi biztosítékot nem kap arra, hogy a másik hely nyugalmasabb, jobb lesz.

Mérleg: (szeptember 24. - október 23.)

Ha még megvan a munkahelye és az állása, ügyeljen arra, hogy ne vegyen részt olyan ügyekben, amelyet esetleg a felettese nem néz jó szemmel. Érdemes lenne több lábon állni, hogy az egyre növekedő kiadásait fedezni tudja. Ha nincs munkája, ne keseredjen el, mert a héten kaphat egy jó ajánlatot.

Skorpió: (október 24. - november 22.)

Lehet, hogy túl sok pénzt áldoz olyan munkákra, amelyeket egy kis erőfeszítéssel ön is el tudna végezni. Megvan hozzá a kreativitása és a kézügyessége is, csak bízzon a képességeiben. Minden leírást megtalál az interneten, bátran vágjon bele. Kérjen segítséget, ha kell, ne adja fel az első nehézségek után.

Nyilas: (november 23. - december 21.)

Az első házán átvonuló bolygók óriási lendületet adnak, és jól teszi, ha kihasználja ezt. Most van lehetősége nagyobb változtatásra, akár újrakezdésre, mert amibe belekezd, annak az előnyeit sokáig érzi majd. Az egyre növekvő szerencséjében viszont hamar elbizakodottá válhat, ezért gyakorolja az önmérsékletet.

Bak: (december 22. - január 20.)

Ha kissé stresszesebben kezdődne a napja, mint várta, ne essen kétségbe, lélegezzen mélyeket, és koncentráljon arra, amit tennie kell a legjobb döntés érdekében. Lépésről lépésre haladjon, mindig csak a következő feladatra összpontosítva, meglátja, lassan megszűnik a stresszforrás.

Vízöntő: (január 22. - február 19.)

Amire korábban vágyakozott, amiért talán még protekciót is igénybe vett, arról kiderül, hogy nem teljesen az, amire ön gondolt. Most nagyon fontos, hogy mindennel képben legyen és talán átmenetileg le kell mondania a szabadidős tevékenységeiről is, mert keményebben kell dolgoznia a hónap végéig.

Halak: (február 20. - március 20.)

Rosszul kezdődik ez a hét. Úgy érzi, mintha minden és mindenki összeesküdött volna ön ellen, keresztülhúzzák számításait. Nehogy elkezdjen idegesen kapkodni, mert ezzel még nagyobb felfordulást okozhat. Gondoljon a mai fontos találkozójára, nehogy egy apróság miatt lekésse! Ez majd mindenért kárpótolni fogja.


 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Váratlan hír Oroszországból, ez mindent meg fog változtatni

origo.hu

Macron az atomfegyverekről beszélt, itt az újabb őrült terv

borsonline.hu

Nagy szerelmi teszt: Melyik Szenes Iván sláger szól a Te szerelmedről?

ripost.hu

Áll a bál: Kiakadtak a kommentelők a Házasság első látásra fináléján

vg.hu

Frei Tamás bejelentette: megállapodtak az Aldival

origo.hu

Hihetetlen felvétel, UFO-t rögzített egy kamera az Egyesült Államokban

astronet.hu

Heti szerelmi horoszkóp 2024. április 27-május 3.: Jókedv és felhőtlen boldogság

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Ez a 4 csillagjegy mindent túlgondol. Te köztük vagy?

EZO

Erre a 4 csillagjegyre most rendkívüli szerencse fog rátalálni

EZO

4 csillagjegy, akikre április végén nagy harc vár! Érdemes készülniük

EZO

Ekkor nézz az égre: különleges együttállást láthatsz, mely gyökeresen megváltoztatja a szerelmi életed

EZO

Megsúgták az égiek, a pénz miatt nem stresszel ez a 3 csillagjegy!

EZO

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

EZO

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?