Létrehozva: 2022.11.01.

Megérkezett a november első horoszkópja, ritka szerencsés pillanat jön

Lássuk, mit ígérnek a csillagok!

Kos: (március 21. - április 20.)

Ritka szerencsés időszak köszönt be, amelyben minden Kos szülött megújíthatja céljait és megfiatalíthatja önmagát. Főleg az április elején születettek kapják a legváratlanabb lehetőségeket, vigyázzanak azonban, nehogy túlértékeljék saját teljesítményüket! Elkezdhetnék képezni magukat egy új területen.

Bika: (április 21. - május 20.)

A hét első napjaiban olyan új élményekkel gazdagodhat, amelyek megváltoztathatják egész eddigi életszemléletét. Kiváló testi és lelki állapotának köszönhetően képes lesz minden kihívással boldogulni, ami az anyagi biztonsághoz is közelebb viszi. Ha úgy érzi, szükséges, most változtasson munkahelyet!

Ikrek: (május 21. - június 21.)

Árad önből, a frissesség, az akaraterő és a tettrekészség. Szerencsés, mert úgy érezheti, hogy mindaz, ami eddig nyomasztotta, már a múlté. Rendkívül jó meglátásai vannak, észreveszi azt is, honnan tehet szert plusz jövedelemre. Sokoldalú, jól ki tudja használni a lehetőségeit.

Rák: (június 22. - július 22.)

Zodiac,Compatibility.,Man,And,Woman,Reaching,Hands,To,Each,Other
Fotó: Shutterstock

Bolygóállásai most a szellemi továbbfejlődésében támogatják, ha továbbképzésen gondolkodik, bátran tegye meg az első lépéseket. Nagyvonalúsága és őszintesége kisegíti azokból az elhúzódó problémákból, amelyek az utóbbi időben párkapcsolatát jellemezték. A siker kulcsa mindig a rugalmasság és nyitottság!

Oroszlán: (július 23. - augusztus 23.)

Növekszik belső egyensúlya, ami pozitívan hat családi kapcsolataira is. Vonzó anyagi lehetőségek mutatkoznak, ehhez azonban nemcsak felelősség-, de kockázatvállalás is szükséges. Minden hivatalos tennivalóját kezdje el intézni még a hét elején, de ne feledkezzen meg a havi fontos születés- és névnapokról sem!

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

Aki augusztus utolsó hetében született, azt olyan élmények érhetik, amelyek növelik az önbizalmat és életkedvet. Minden fontos dolgot intézzenek el a hét elején, utána nagyobb a kudarc lehetősége. A szeptemberieknek több figyelemre van szükségük, legyenek óvatosak az írásbeli dokumentumokkal, adásvétellel!

Mérleg: (szeptember 24. - október 23.)

Utazásait, találkozásait keddre és szerdára időzítse, ekkor minden kommunikációval kapcsolatos tevékenység eredményesebb. Az októberi Mérleg nehezen egyezteti össze vágyait a lehetőségeivel, muszáj kompromisszumot kötnie, de engedje, hogy bárki eltántorítsa attól, amit már egyszer elhatározott!

Skorpió: (október 24. - november 22.)

Egyik legnagyobb erénye az, hogy bonyolult helyzetben is azt tudja mutatni, hogy minden rendben van. Ha ezt nemcsak mutatja, hanem el is hiszi, akkor meg tudja oldani ezeket a szituációkat. Lehet, hogy nem a legtökéletesebb módon, de ennyire azért nem kell telhetetlennek lennie önmagával szemben.

Nyilas: (november 23. - december 21.)

Lehet, hogy túl sok a kiszámíthatatlanság a jelenlegi életkörülményeiben és emiatt olyan zaklatott a lelkiállapota. Ha mindent megtervez az utolsó lépésig, úrrá tud lenni a problémáin. Fizikailag ne erőltesse túl magát, és a családi konfliktusokat is kerülje! Egy igazi testi-lelki megújulásra lenne most szüksége.

Bak: (december 22. - január 20.)

Előfordulhat, hogy környezete túl óvatosnak, sőt számítónak tartja, mert nem szeretné elveszíteni eddigi biztonságát. Történjék bármi, önt eddig is mindig kisegítette a könnyed alkalmazkodóképessége, a magánéletében is sikerül most elsimítania minden problémát. Egy szerződéskötés most szerencsét hozhat!

Vízöntő: (január 22. - február 19.)

Zsong a feje a sok teendőtől, keringenek a fejében a gondolatok. Képtelen lesz így rendszerezni a napját, ezért koncentráljon a jelenlegi állapotra, és zárjon ki minden zavaró gondolatot. Szüksége van egy kis feszültségoldáshoz, hogy tisztázhassa magában a fontossági sorrendet a mai napra.

Halak: (február 20. - március 20.)

Remek időszak kínálkozik arra, hogy kidolgozhassa elképzeléseit és lehetőséget kaphat arra is, hogy alkotóerejét munkahelyén bizonyítsa. A látványos eredmények emelik az önbizalmát. Álláskeresésre, vizsgára, kapcsolatfelvételre is kiválóan alkalmas az idő. Vigyázzon, ne essen a felesleges költekezés csapdájába!



 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Döbbenetes videó leplezi le Brüsszel hazugságát az oroszokról

origo.hu

Váratlan hír érkezett Oroszországból, ez mindent megváltoztat

borsonline.hu

Rejtélyes üzenet, Messit elcsábítja Kim Kardashian?

mandiner.hu

Akkorát vitázott Puzsér Róbert és Magyar Péter, hogy a végén majdnem mindenben egyetértettek

ripost.hu

„Megjelent az életemben” - Nem engedik el egymás kezét, ez a férfi áll Hunyadi Donatella mellett

vg.hu

Indul a koncertszezon: a Budapest Park üzent a veszprémi Gyárkertnek

origo.hu

Demcsák Zsuzsa elfenekelte Marics Petit - videó

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Ez a 4 csillagjegy mindent túlgondol. Te köztük vagy?

EZO

Erre a 4 csillagjegyre most rendkívüli szerencse fog rátalálni

EZO

4 csillagjegy, akikre április végén nagy harc vár! Érdemes készülniük

EZO

Ekkor nézz az égre: különleges együttállást láthatsz, mely gyökeresen megváltoztatja a szerelmi életed

EZO

Megsúgták az égiek, a pénz miatt nem stresszel ez a 3 csillagjegy!

EZO

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

EZO

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?