Létrehozva: 2022.11.14.

Megérkezett a horoszkópod: jobb, ha most kötélből vannak az idegeid

Most próbálj meg nagyon higgadt maradni!

Kos: (március 21. - április 20.)

A magánéleti problémák megviselhetik az idegeidet. Túlságosan intenzív a családi élet, s nem ártana egy kis magány. Ne érezz lelkiismeret-furdalást, ha el szeretnél menekülni a mindennapok zajától. Ha el tudsz szakadni egy kis időre, hogy rendbe tedd a lelkivilágodat, nyugodtabban tudod folytatni a teendőket.

Bika: (április 21. - május 20.)

Gyorsan rendet kell rakni a munkában, mert túl sok feladat halmozódhat fel néhány óra leforgása alatt. Munkatársaid harapós kedvükben lesznek, de a nap második felében már visszatér a jókedv. Gyerekeidre különösen ügyelj, mert sérülésre hajlamosít a mai nap, jobb elkerülni a bajt.

Ikrek: (május 21. - június 21.)

A hét csillagállásai a racionalitás fontosságát hangsúlyozzák. Tisztában kell lenni az értékeiddel, a céljaiddal és az eddigi eredményeiddel. Elképzelésed egy része még sikerülhet, ha időben teszel is érte, és le tudod győzni azt a visszahúzó erőt, amit a család és munkahely támaszt veled szemben.

Rák: (június 22. – július 22.)

Lelkesen dolgozol személyes céljaid megvalósításán. Arra figyelj, hogy kivel osztod meg titkaid, elképzeléseid, mert visszaélhetnek bizalmaddal. A romantika áthatja érzelmeidet, amitől szinte ragyogsz. Elképzelhető, hogy döntéseket kell meghoznod, hallgass a szívedre, miközben átgondolod a lehetőségeket.

Oroszlán: (július 23. - augusztus 23.)

A hét első felében nagyobb empátiát kell mutatnod munkatársaid és szeretteid iránt. A hétfő és a kedd főként a kreatív, és gondolkodásra ösztönző munkákra alkalmas, ezért foglalkozz inkább a kérdéses kimenetelű, megoldásra váró feladatokkal, ne az átlagos, könnyebb munkamenettel.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

Állandóan csak tépelődsz és kétségek közt gyötröd magad, de ennek nem kellene megtörténnie. Hagyj fel az önsanyargató gondolatokkal, lásd meg a helyzetet teljes valójában. Próbálj szellemileg kikapcsolni és feltöltődni, hogy holnap már koncentrálni tudj a munkájára, párkapcsolatra.

Mérleg: (szeptember 24. - október 23.)

Párkapcsolatod borúsabb napok elé nézhet, mert kedvesednek egzisztenciális gondjai támadhatnak, de az is elképzelhető, hogy eltitkol valamit előled. Amennyiben anyagi természetű a probléma, hamar megoldódik a dolog, csak egy kis feszültséget kell legyűrniük. Ha viszont másról van szó, az baj lehet.

Skorpió: (október 24. - november 22.)

Kissé lassan indul a hét, kedélyed pedig hullámzó lesz. Az időváltozás is befolyásolhatja a hangulatod, de próbálj meg úrrá lenni a külső tényezőkön. Felejtsd el egy időre a követelményeket, és törődj magaddal és az érzéseiddel. Meglátod, ha rendbe teszed magad belül, újra visszatér a kellemes közérzeted.

Nyilas: (november 23. - december 21.)

Belőled most hiányzik a merészség és a kezdeményező kedv. Igyekezz gondolataidat a pénzről elterelni, ezzel sokat segíthetsz hangulatodon. Mutasd ki partneredhez való vonzódásodat. Ha már tartós párkapcsolatban élsz, érdemes tudnod, hogy fontos döntések meghozatalára alkalmasak ezek a napok.

Bak: (december 22. - január 20.)

Szürke, átlagos hétfőnek indul ez is, de talán mégsem. A felszín alatt valami munkálkodik, amiről leginkább az uralkodó bolygód tehet. Még kérdéses, hogy mi fog kisülni belőle, de nagy valószínűséggel a bizalommal, baráti kötődésekkel lesz kapcsolatos. Addig viszont uralkodj az izgalmadon, mert nem tesz jót.

Vízöntő: (január 22. - február 19.)

Ez a pár nap pihenés nagyon jól jött most, de ideje visszaállni a régi kerékvágásba, a munka forgatagába. Senki sem fog rád várni, ezért ébredj fel mihamarabb, és kezdd el átnézni a feladataidat. Az sem lenne baj, ha menetközben a kollégáival is megpróbálnád megtalálni a közös hangot.

Halak: (február 20. - március 20.)

Elképzelhető, hogy ma kisebb üzleti útra indulsz, vagy munkahelytől messzebb kell elrendezned valami fontosabb dolgot. Ha mindezt autóval tennéd, figyelj a közlekedési szabályok betartására.Vedd szigorúan a tiltásokat, különben fennáll annak a veszélye, hogy közúti bírság megfizetésére fognak kötelezni.



 



 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Hadüzenetet küldhetett Putyinnak ez az ország

origo.hu

Kétszáz hajót süllyesztettek el az óceáni szörnyhullámok

borsonline.hu

Kiszivárgott a titok: ezt teszik Sarolta hercegnővel az osztálytársai

hirtv.hu

Varga Mihály: a nyugdíjasok továbbra is számíthatnak Magyarország kormányára + videó

ripost.hu

"Nem azért igazolták" – Kitálalt Szoboszlairól a magyar focista

origo.hu

Újabb balos celeb Magyar Péter mögött

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Ez a 4 csillagjegy mindent túlgondol. Te köztük vagy?

EZO

Erre a 4 csillagjegyre most rendkívüli szerencse fog rátalálni

EZO

4 csillagjegy, akikre április végén nagy harc vár! Érdemes készülniük

EZO

Ekkor nézz az égre: különleges együttállást láthatsz, mely gyökeresen megváltoztatja a szerelmi életed

EZO

Megsúgták az égiek, a pénz miatt nem stresszel ez a 3 csillagjegy!

EZO

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

EZO

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?