Létrehozva: 2022.10.24.
Módosítva: 2022.10.25.

Megérkezett a keddi horoszkópod, nehéz pillanatok jönnek

A hét második napja nem mindenkinek kedvez majd!

Kos: (március 21. - április 20.)

Ahhoz, hogy a váratlan fizetnivalókkal meg tudj birkózni, mindig kell, hogy legyen egy kis tartalékod. Most a szokottnál több esély van rá, hogy kibillenjen a költségvetésed, próbáld úgy csoportosítani a kiadásaidat, hogy a legfontosabbakra feltétlenül jusson. Az Uránusz segít újragondolni a dolgaidat, üzleti, baráti kapcsolataidat.

Bika: (április 21. - május 20.)

Ha gyermekeid vannak, néhány probléma merülhet fel velük kapcsolatban. A helyzetet illetően ne türelmetlenkedj, mert időbe telhet, míg mindenre kitalálsz egy megoldást. A szabadidődben igyekezz ezzel foglalkozni, mert jelenleg ez lehet a legfontosabb dolog, ami megoldásra vár.

Ikrek: (május 21. - június 21.)

Könnyen lehet, hogy ma olyasvalamit erőltetsz, ami nem fog menni. Időpazarlás helyett törődj azokkal a dolgokkal, amikben sikeres lehetsz. Ne aggódj, senki nem vár csodákat tőled, ezért adj fel a makacsságodból és lásd be, hogy ma nem tudsz mindent megoldani. Este nyugodtan jutalmazd meg magad egy pohár borral.

Rák: (június 22. – július 22.)

Úgy érezheted, hogy az élet folyamatosan tesztel, mit bírsz el és egyértelmű, hogy sokat, mert óriási erőd van. Szükséged is lesz rá, mert ez az új élethelyzet több felelősséget rak a válladra, és ezzel csak úgy tudsz megbirkózni, hogyha a cél lebeg a szemed előtt. Maradj kitartó, türelmes, bátor és mindenekelőtt következetes.

Oroszlán: (július 23. - augusztus 23.)

Javasolt a legnehezebb feladattal kezdened a napot. Így hamar túl lehetsz azon, amit a hátad közepére sem kívánsz. Kétségtelen hogy nem a takarékosságodról vagy ismert, de most képes leszel önmagadon spórolni azért, hogy szeretteiddel szemben minél nagylelkűbb lehess, ahogy az egy igazi Oroszlántól elvárható.

Szűz: (augusztus 24.- szeptember 23.)

Sick,Woman,Suffer,From,Sore,Throat,Touch,Enlarged,Lymph,Nodes
Fotó: Shutterstock

Miközben ezer felé figyelsz, és szinte széthullik körülötted a világ, akkor is precízen és hiba nélkül végzed el a munkádat. Senki nem tudná megmondani, hogy milyen érzelmi vihar közepén vagy most, és úgy tűnik, hogy ezt nem is szeretnéd mások orrára kötni. Szeretnél egy kis időt adni magadnak, amíg megemészted a gondolataidat.

Mérleg: (szeptember 24. - október 23.)

A magánélet sikerének záloga most elsősorban a kompromisszumkészség lesz. Amikor csak lehet, engedj a társad, szeretteid vagy barátaid kérésének, még akkor is, ha ez egy kis lemondással jár. Hidd el, hosszútávon megéri. Ráadásul örömöt szerzel vele azoknak, akik igazán fontosak neked.

Skorpió: (október 24. - november 22.)

Rossz közérzet esetén menj a szabadba sétálni, ne maradj a négy fal között még akkor sem, ha semmihez sincs kedved. A napsütés, a tavasz látványa megváltoztathatja a hangulatodat. Természetesen tartsd be az előírtakat, és tegyél meg minden szükséges intézkedést az egészséged megőrzésének érdekében.

Nyilas: (november 23. - december 21.)

Ezekben a napokban óriási mértékben megnövekszik az önmegvalósító erőd, önérvényesítő folyamataid felerősödhetnek. Ha tekintettel tudsz lenni másokra is, akkor nagy hasznát láthatod ennek a képességnek. Sokkal könnyebben győzöd meg a többieket, keresztül tudod vinni terveidet, elképzeléseidet.

Bak: (december 22. - január 20.)

Azok a Bak szülöttek, akik a közelmúltban hoztak egy olyan fontos döntést, ami jelentős változtatást, akár a komfortzónájuk átlépését igényli, de ezt még valami okból eddig nem tették meg, most bátran belevághatnak. Családi és baráti körük legtöbb tagja segítően áll hozzájuk, ami bátorítóan hat a Bakokra.

Vízöntő: (január 22. - február 19.)

Nem könnyű a múlt beidegződéseitől megszabadulni, de nem cipelheted egy életen keresztül őket. Vedd számba a félelmeidet, sérelmeidet, már a felismerés is sokat segíthet. Testileg jól jöhet egy kis tisztítókúra, sok folyadékbevitellel párosítva. Ha lelkileg is harmóniába kerülsz, nem is lesz több okod panaszra.

Halak: (február 20. - március 20.)

A kedveseddel érdemes finoman bánni, különben veszekedés veszélye fenyeget. Ne felejtsd el, hogy mindenki csakis egy dologra vágyik, mégpedig a szeretetre. Figyelj oda jobban magadra is, csak mértékkel sportolj. Jelszó: a kevesebb több. A Halak férfi ezekben a napokban hajlamos a szétszórtságra.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Grandiózus, 270 méteres mélység felett átívelő híd, a nevadai Hoover-gát mellett

origo.hu

Amerikai OnlyFans-sztárpárról készít filmet a magyar rendező

borsonline.hu

3 csillagjegy, akiknek május elejéig sosem látott karmikus szerencsében lesz része

mandiner.hu

Táppénz: könnyen kiderülhet a csalás, ha gyanút fog a munkáltató

ripost.hu

A legtöbben elbuknak ezen a KRESZ-teszten: te tudod a jó választ?

mandiner.hu

Kína bejelentette: ENSZ-vizsgálatot követelnek az Északi Áramlat felrobbantása miatt

origo.hu

Cserpes Laura bikiniben búcsúzott az Ázsia Expressztől

astronet.hu

Májusi angyalhoroszkóp 2024.: a Fény angyalai üzennek nekünk

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

EZO

Romantika a levegőben, erre a 3 csillagjegyekre tavasszal rátalál a szerelem

EZO

Erre a 4 csillagjegyre most rendkívüli szerencse fog rátalálni

EZO

4 csillagjegy, akikre április végén nagy harc vár! Érdemes készülniük

EZO

Ekkor nézz az égre: különleges együttállást láthatsz, mely gyökeresen megváltoztatja a szerelmi életed

EZO

Megsúgták az égiek, a pénz miatt nem stresszel ez a 3 csillagjegy!

EZO

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

EZO

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

EZO

Akik nem ismernek félelmet: ez a 3 csillagjegy a legbátrabb mind közül