Soha többet nem folyik szét, ha így panírozod a sajtot!
Mutatjuk a tökéletes rántott sajt titkát
Mutatjuk a tökéletes rántott sajt titkát
Korunk konyhakultúrájának meghatározó része a panírozás. Csirkétől a csokoládéig sok mindent bundázunk be. Most azonban valami olyan került kirántásra, amire korábban senki sem gondolt!
A legtöbb diétázónak le kell mondania a rántott, panírozott ételekről, mert bizony a finomított szénhidrátból készült morzsa, és a tocsogó olaj sem tesz jót a fogyókúrának! Íme, egy zseniális új ötlet, amivel mind a kettő csapdát elkerülheted.
A panírbundás húsoktól, zöldségektől óva intenek a fogyókúrában, mivel a liszt és a morzsa rengeteg szénhidrátot tartalmaz. De nem kell lemondanod erről a finomságról, csak okosan kell panírozni! Mutatjuk a legjobb trükköket!
Ropogós csirkefalatok pattogatott kukoricába panírozva. Ennek még a legválogatósabb lurkó sem tud majd ellenállni!
A kukoricapelyhes rántott hús percek alatt elkészül, ráadásul jóval egészségesebb a hagyományosan panírozott társánál.