kulcsár edina
Ez a finomság olyan laktató, hogy tökéletesen megalapozza a napod, biztos, hogy nem fogsz mellette nassolni. Érdemes egyszer kipróbálnod, mert az egész család kedvence lesz.
Ehhez a finomsághoz már előző este elkészítheted a hozzávalókat. Keress a kamrában néhány nagyobb szem burgonyát és főzd meg a héjában. Másnap reggel, ha már kihűlt, könnyebben tudsz dolgozni vele.
Vágd le a burgonya tetejét és kapard ki a belsejét.
Tedd egy tepsibe, és üss bele mindegyikbe egy-egy tojást. Szórd meg egy kevés reszelt trappistával, kockára vágott szalonnával és petrezselyemmel. Mehet rá egy kevés só bors, és irány a 180 fokra előmelegített sütő.
Míg megmosakodik a család, felöltöztök és megfő a kávé, pont elkészül ez a mennyei finomság is.
Egy dobozban, akár a munkahelyedre is magaddal viheted!