Rettegés és félelem a Tisza pártban

POLITIK
Létrehozva: 2016.07.19.

Eszméletlen finom a legújabb rántott hús: egészséges, mégis roppanós a panír!

Mostantól a diétázóknak sem tilos a rántott hús! A legújabb, kókuszbundás módszerrel kiiktatod ebbõl a finomságból a hizlaló szénhidrátokat. Kóstold meg, isteni finom!

Valósággal felrobbantotta az internetet ez a recept, eddig csaknem  tízmillióan olvasták el, félmillióan pedig megosztották ismerőseik között. Mindazok, akik elkészítették ezt a brutálisan finom rántott husit, nem győznek hálálkodni az ötletért, hiszen ennyire szuper módon még sosem sikerült kizárni ebből a népszerű fogából a hizlaló zsemlemorzsát.

Helyette ezúttal kókuszreszelékkel panírozunk! 

Így sokkal egészségesebb a rántott hús, és ugyanolyan ropogós, mint a hagyományos panírral. Nem kell megijedni, nem lesz sütemény íze a húsnak!

Kókuszbundás rántott csirkecsíkok

Hozzávalók:

2 csirkemell, felcsíkozva

1 csipet curry por (elhagyható)

1/2 pohár kókuszliszt vagy U1 Norbi liszt

2 pohár kókuszreszelék

3 tojás

só, bors

olaj a sütéshez

Így készítsd:

1. A csirkemellet vágd fel hüvelykujjnyi csíkokra, majd sózd be ízlésed szerint.

2. Készítsd elő a panírozáshoz az alapanyagokat. A liszthez adj egy késhegynyi curry port, a tojást verd fel pici sóval, a kókuszreszeléket forgasd át.

3. A húscsíkokat bundázd be a következő sorrendben: liszt - tojás - kókuszreszelék.

4. A bepanírozott húscsíkokat bő olajban süsd ki, figyelj, nehogy megégjenek. A kész husidarabokat papírtörlőre szedd ki, hogy a fölösleges olajat elszívja.

Frissen, forrón, zöldfűszeres majonézzel, egészséges körettel kínáld! Isteni finom!

 

TIPP:

Készítheted tepsiben is, ebben az esetben locsold be olajjal a bebundázott húsdarabokat, mielőtt betolod a 180 fokra előmelegített sütőbe! Így 30 perc elkészítési idővel számolj!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek